Pulzus tetoválási - VeAn Hungarian
Pulzus

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pulzust?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pulzust ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Pulzus tetoválási vázlatok

A pulzus egy vonal, amely tükrözi az ember életét, a létezés sokféleségét és egyediségét, nyugodt és fényes, adrenalinnal teli érzelmeket.

A pulzus folytonossága, a hosszú életritmus iránti vágy a vezető okok a pulzuskép tetoválás kiválasztásához. Általában ezt a kialakítást leggyakrabban a csuklóra alkalmazzák. Az ilyen típusú tetoválásnak kétértelmű jelentése van. Egyrészt a pulzus képe sokat elárul gazdájáról, másrészt egyszerűen szép dísze lehet a testnek. Sok múlik azon, hogy miért alkalmazták ezt a képet. A pulzusvonal feltöltésének leggyakoribb oka pontosan az esztétikai oldal. Miután látták, milyen gyönyörűen néz ki egy tetoválás egy másik személyen, az emberek gyakran úgy döntenek, hogy pontosan ugyanazt a képet készítik maguknak.

Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási

A tetoválás impulzusát gyakran energikus emberek választják, akiknek élete tele van érzelmekkel.


És egy ilyen minta a testen emlékezteti őket arra, hogy időnként meg kell állítani az energia gyors hullámát, és nem szabad megengedni maguknak, hogy őrült dolgokat csináljanak.

Ugyanilyen gyakran a pulzusvonal tetoválásе olyan emberek választják, akik halálos betegségen lettek túl, vagy kómából jöttek ki, túléltek egy halálos balesetet stb. Ebben az esetben a tetoválás egyenes vonallal kezdődik, amely fokozatosan normális pulzusritmussá válik.

De mit is üzen pontosan a pulzus képe?

Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási

A pulzustetoválás értelmezése

Ez a kép olyan univerzális tetoválási mintákra utal, amelyek mindkét nem körében egyaránt népszerűek.

Ha a pulzus vázlat összes értékét vesszük, a következő következtetést vonhatjuk le. A pulzus tetoválási vázlata elsősorban a szeretetet és az életszomjat, valamint még sok mást jelöl.

Szerelem. Ez a szó teljes terjedelmét jelenti.

Az élet győzelme, a halál minden erőfeszítése ellenére.

Kalandvágy, élénk érzelmek, adrenalin.

Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási

Folyamatos mozgás a kitűzött cél felé, győzelmi szomjúság.

Élet. A pulzusvonal az ember életét és stabil állapotát mutatja. Ezért az emberek gyakran választanak egy ilyen képet, hogy emlékeztessenek arra, hogy élnek, és ezt értékelniük kell.

Amulett. Ez a kép talizmánként szolgál azoknak az embereknek, akiknek élete a sporthoz kapcsolódik. A pulzus tetoválást nézve a sportoló emlékezteti magát az egészség fontosságára.

Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválás
alkalmazási variációk

A csukló a legnépszerűbb hely ennek a képnek a kitöltésére.

Hiszen a szív lüktető ritmusa leggyakrabban a csuklón érezhető. Emellett a lüktető életvonal mintája gyakran megtalálható a karokon, a nyakon, a bordán, a mellkason és még a lábon is. Minden az ügyfél kívánságaitól függ.

Jó néhány vázlat van a pulzusról. Lehet cikcakk vonal, amely ritmikus pulzussá alakul át. Egy ilyen vázlat az élet stabilitását és a jó emberi egészséget jelzi. A pulzusvonalat gyakran egy másik felirat vagy a szív rajza egészíti ki. Ebben az esetben a tetoválást pulzusszámként értelmezik, amely lehetőséget ad az embernek, hogy éljen. A névvel ellátott impulzus jelzi annak a személynek a fontosságát, akinek a nevét a tetoválás ábrázolja egy ilyen kép tulajdonosa számára.

Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási
Pulzus tetoválási

A cikk-cakkokkal teli sor élénk érzelmekről, örömről és az élet megismerésének vágyáról beszél. Ha a cikk-cakk egyenes vonallal végződik, egy ilyen kép az élet múlandóságáról beszél, emlékeztetve a tetoválás tulajdonosát, hogy ne pazarolja az időt.

Pulzus és magas hangkulcs, vagy hangjegyek. Az ilyen típusú vázlat a zene iránti szeretetről, optimizmusról és örömről beszél, amelyet az ember a zenélés során kap. Vagyis a zene az ilyen tetoválás tulajdonosának élete.

Az emberek különböző életszakaszokban és különböző okokból pulzus tetoválást alkalmaznak a testükön. De nem számít, milyen megjelöléssel van tele a kép, mindig emlékeztetni fogja az élet fontosságára.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.