Realizmus tetoválási - VeAn Hungarian
Realizmus

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Realizmust?

Kapjon kedvezményt bármilyen a Realizmust

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Realizmus tetoválási vázlatok

A realizmus az egyik legnépszerűbb tetoválási stílus, és sok más stílus között különleges helyet foglal el.

Bár nem olyan dekoratív, mint mások, hihetetlenül lenyűgözően néz ki. Ennek a stílusnak a segítségével bármely kép a testen életre kel, gyönyörködtető pillantásokat vonzva. Ha pók vagy madár, pillangó „élő” képet szeretne a testére tetoválni, vagy heget szeretne létrehozni, vagy akár mindenkinek megmutatni a test felépítését, csak olyan szakemberhez forduljon, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a realizmus stílusban. Ezzel a stílussal a szeretteink, színészek és háziállatok portréi nagyon lenyűgözőek lesznek. A realizmus stílusú tetoválások nagyon népszerűek, sokan a felirat vagy dísz helyett inkább a reális képet részesítik előnyben kedvenc színészükről, egy zenei együttes énekeséről vagy egy nagyon széplányról. Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen stílusú tetoválás sokkal több, mint egy rajz, mert a hatalmas tapasztalattal rendelkező mesterek munkáját meglehetősen nehéz megkülönböztetni a fényképtől.

Realizmus tetoválási
Realizmus tetoválási
Realizmus tetoválási

A fő különbségek
a realizmus között

A realizmus stílusa fiatal innovációnak tekinthető.

Végül is, ha összehasonlítja Polinéziával, akkor a polinéz stílus ősidők óta létezik, és csak akkor tanultak a realizmusról, amikor megjelentek a modern tetováló gépek. Az első írógépeket a 19. század vége felé fejlesztették ki, a realizmus stílusa pedig a 20. század elején kezdett kialakulni. A realizmus stílusa idővel folyamatosan fejlődik, mindenkit meglep realizmusával.

Érdemes megjegyezni, hogy ennek a stílusnak a kivitelezése meglehetősen bonyolult, csak egy jelentős tapasztalattal rendelkező mester képes igazán jó minőségű képet ábrázolni. Mielőtt megbízna a művészben, először nézze át a portfólióját, nem árt az óvatosság, mert a tetoválás egy életre szól. A realizmus stílusában sok árnyalat és finomság kapcsolódik az alkalmazási technikához.

Realizmus tetoválási
Realizmus tetoválási

Nagyon fontos a megfelelő színek kiválasztása, és ne vigyük túlzásba a fehér árnyalatot, hogy a kép tartós legyen.

A mesterek mindig különféle féltónusokat, árnyalatokat és széles színpalettát használnak. Amellett, hogy a rajz nehezen alkalmazható, az ilyen stílusú munka meglehetősen munkaigényes, amelyben a legkisebb részlet is fontos. Nagyon fontos minden arány, az árnyékjáték és a mélység betartása. Hiszen ennek a stílusnak a legalapvetőbb jellemzője a mély, precíz, minőségi munka, amely a lehető legvalóságosabbnak tűnik a testen.

Realizmus tetoválási
Realizmus tetoválási
Realizmus tetoválási

A vázlat kategóriái

Az ilyen stílusú vázlatok fő kategóriákra oszthatók:

  • Az első kategória a portrék. Az ügyfelek többnyire kész fényképekkel érkeznek olyan emberekről, amelyeket szeretnének megörökíteni a testükön. Ez lehet egy személy emléke, vagy kedvenc filmszínészei, zenészei, vagy csak egy gyönyörű lány képe.
  • Tárgykategória. Történelmi eseményeket, kedvenc filmes jeleneteket vagy akár könyveket ábrázolnak. Ebben az irányban nagyon fontos a színséma és a kompozíció helyes közvetítése.Realizmus tetoválási
Realizmus tetoválási

Minden élőlény.

Minden élőlény van ábrázolva: állatok, különféle madarak, halak és rovarok. A mosómedve, a farkas vagy a róka, valamint a bagoly képei nagyon népszerűek, a pók képe nagyon lenyűgözőnek tűnik.

Különféle tárgyak.

A vázlatok ebbe a kategóriájába sokféle dolog és kellék tartozik, minden, ami egy személy munkájával vagy hobbijával kapcsolatos. Például lehet gitár, fényképezőgép és még sok más.

Háromdimenziós kategória vagy 3D.

Az ilyen képek hihetetlenül valóságosnak tűnnek, és mindig nagyon lenyűgözőek, sok csodáló pillantást vonzanak.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.