Repülőgép tetoválási - VeAn Hungarian
Repülőgép

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Repülőgép?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Repülőgép ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Repülőgép tetoválási vázlatok

A tetoválások egyik vonzó típusa a repülőgép design.

A tetoválások világában a közelmúltban megjelent egy repülőgép képe. A repülőgép tetoválásokat korábban polgári repülési pilóták vagy katonai pilóták ábrázolták, így tiszteletüket fejezték ki e szakma iránt. Ez a repülőgép iránti szeretet és odaadás egyfajta szimbóluma. Alapvetően az ilyen emberek a légierőnél szolgáltak, így ezek a hordható képek gyakran tartalmaznak egy másik elemet - ez egy ötágú csillag.

Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási

Később az ilyen tetoválás mindenki számára elérhetővé vált, és gyakran használták a tetováló művészek.

A repülőgép tetoválási vázlata tökéletes azoknak, akik kapcsolatban állnak a repüléssel, vagy egyszerűen csak szeretik az eget, és csodálattal nézik a repülőgépeket. Végül is a repülőgép tetoválása mély jelentést és sokféle értelmezést hordoz.

Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási

A repülőgép tetoválás jellemzői

A repülőgép tetoválást nem csak a gyönyörű rajz kedvéért ábrázolják a testen, mert a vázlatnak mély jelentése van, miközben mindenki maga ad megjelölést a sajátjának.

A repülőgép tetoválás fő értelmezése:

 • Álmodozás;
 • Szabadság;
 • Repülés;
 • Fókusz;
 • Kalandvágy;
 • Szerelem az ég felé.

Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási

A repülőgép tetoválás a férfi tetoválásokhoz tartozik, mivel ez a szimbólum leggyakrabban a tevékenység típusát jelzi - ezek a korábbi és jelenlegi pilóták.

A repülőgép tetoválás a szabadságot és a függetlenséget jelenti. Bár nagyon gyakran vannak kivételek, mert egy nő is lehet pilóta, vagy csak utazó. A nők számára készült repülőgép-tetoválások leggyakrabban miniatűr minták, amelyeket sötét színnel vagy egyszerűen körvonalazva ábrázolnak.

Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási

Nagyon gyakori az is, hogy papírrepülő képe látható a testen.

Egy ilyen tetoválási vázlat elmondhatja a szabadság szeretetét és a vágyat, hogy új célok elérésére törekedjen. A papírrepülő tetoválás tulajdonosa hangsúlyozni fogja minden békés és kedvező életszándékát. Általánosságban elmondható, hogy a repülőgép tetoválás meglehetősen érdekes és egyedi szimbólum - tökéletes azoknak az álmodozóknak, akik maguk építik fel az életüket - a szabályoktól való félelem és a határok észrevétele nélkül.

Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási
A testre való tetoválás alkalmazása

Egy repülőgép tetováláshoz számos különféle tetoválási technika és stílus létezik.

Mindegyik érdekes és vonzó a maga módján, így Ön dönti el, hogy a vázlat milyen verzióban készül el. A legnépszerűbb repülőgép tetoválási stílusok: realizmus, absztrakcionizmus, grafika, New school.

A repülőgép tetoválások többféle színben kaphatók. A fekete-fehér tónusokat leggyakrabban a diszkrét emberek választják, a repülőgép tetoválás színesebb változata alkalmas álmodozóknak és romantikusoknak. Nagyon fontos a repülőgép tetoválás helyének kiválasztása is, ez a választott tetoválás méretétől is függ.

Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási

A repülőgép tetoválásának legnépszerűbb helyek a testen:

 • Kezek;
 • Csukló;
 • Lábak;
 • Alkar;
 • Vállak.

Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási
Repülőgép tetoválási

Ezenkívül a repülőgép tetoválás harmonikusan kiegészíthető különféle elemekkel.

Ezek lehetnek egy repülőgép pilótafülkéjének vagy kormányának képei, vagy ábrázolhat egy teljes képet számos repülőgépről, ami kiemeli egyéniségét. Minden az Ön fantáziáitól és preferenciáitól függ, Ön elkészítheti saját egyedi repülőgép-vázlatát, és mestereink segítenek ebben.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT