Revolver
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Revolver tetoválási vázlatok

Sok népszerű kép van a tetováló iparban, amelyek közül az egyik a revolver képe, amely nem olyan régen jelent meg ebben a művészetben.

A revolver tetoválási vázlatok Nyugatról érkeztek hozzánk, ahol széles körben elterjedtek. Az ilyen típusú tetoválások univerzálisak, egyformán népszerűek a férfi kategória és a gyengébb fél képviselői körében. A revolver a szabadság megtestesítője, egyben nagyszerű lehetőség arra, hogy kiállj magadért.

A tetoválásokhoz leggyakrabban olyan revolvereket választanak, mint a Colt, a Spiller & Barr és a Remington. Az utolsó lehetőséget a vázlatokban meglehetősen ritkán használják. A revolver testképe nagyon vonzónak tűnik, és a hideg számítás és az erő megjelölését hordozza.

Revolver tetoválási
Revolver tetoválási
Revolver tetoválási

Revolver a tetováló iparban

A revolver tetoválási vázlatai meglehetősen új téma a tetováló iparban, amely dacos karakterével és lázadásával ragadta meg az embereket.

Ez a kép egyformán lenyűgöző a férfi testen és a törékeny női testeken. A kivitelezésben a fő különbségek a forma és a színpaletta. A testképek segítségével a szép nem igyekszik hangsúlyozni kecsességét és szépségét. Ezért a nők testén leggyakrabban kis revolvereket helyeznek el, különböző színekben, sok mintával és egyéb elemekkel. A revolverrel ellátott tetoválás tökéletesen hangsúlyozza a tulajdonos szexualitását, különösen, ha áttört harisnyakötővel párosul. Egy ilyen testkép önbizalmat ad a lánynak, és kiemeli. Ami a revolvert ábrázoló férfiképet illeti, az erősebb nem a nagyméretű fegyvereket részesíti előnyben, pontos részletekkel, valósághű formában.

Revolver tetoválási
Revolver tetoválási

A revolvervázlatnak nincs egységes értelmezése, testképe több szimbólummal van kitöltve.

A revolver tetoválás gyakran nem hordoz pozitív vagy negatív jelentést, hanem a test díszítésére szolgál. Ennek a testen lévő mintának a segítségével az ember kiemelkedik, és felhívja a figyelmet személyére.

A revolver egy olyan fegyver, amely megölhet egy embert, ezért gyakran a revolverrel ellátott tetoválásnak van egy értelmezése a veszélyről. A testen látható kép azt sugallja, hogy a tetoválás tulajdonosa merész, brutális ember, aki szeret huligánozni és kihívni a társadalmat. Általában ezek nyugodt emberek, magabiztosak magukban és képességeikben. Az ilyen egyének nem engedelmeskednek a meghatározott parancsoknak, képesek ellenállni azoknak.

Revolver tetoválási
Revolver tetoválási
Revolver tetoválási

A kegyetlenség a revolver másik jelentése a tetováló iparban.

A revolver tetoválás segítségével az ember hangsúlyozza agresszivitását, így megjelenése félelmetesebb.

Az előző opcióval ellentétes jelentés - a revolver akadályként működik a világon előforduló összes gonoszság és agresszió ellen.

A rózsával, rózsákkal díszített revolver tetoválás halálos vagy veszélyes szépséget jelöl. Az ilyen képek gyakran Old School stílusban készülnek.

Revolver tetoválási
Revolver tetoválási

A jelentést az is befolyásolja, hogy hány revolver van a testen ábrázolva.

A keresztezett két revolver a vadnyugathoz kötődik, amikor a cowboyok és az izgalmas kalandok korszakai voltak.

Az egy darab revolver képe azt jelentheti, hogy egy személy hosszú időt töltött fegyverrel, például ez lehet egy katona. Vagy lehet, hogy az ember egyszerűen szereti ezt a fajta fegyvert.

Ami a tetoválás helyeit illeti, ebben a tervben a szokásos helyeket választják a revolver hordozására: az öv, a combok, a hónalj.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT