Róka

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Rókát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Rókát ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Róka tetoválási
vázlatok

Egy nagyon okos, ravasz és hihetetlenül szép állat, akit rókának hívnak, ősidők óta mindenkit vonzott titokzatosságával, ravaszságával és éles elméjével.

A rókák nagyon óvatosak, elég nehéz elkapni, vagy csapdába kergetni őket. Mivel a rókák szinte mindenhol léteznek, minden nemzet tud róluk. A különböző kultúrákban a rókát a maga módján írták le, de szinte minden országban a róka pozitív jel.

Róka tetoválás
Róka tetoválás

Jelentés a különböző nemzetekben

Kínában a róka képét a védelemhez kötik, szerencsét és hosszú élettartamot is vonz gazdájának. Különösen gyakori volt a róka tetoválás a férfiak körében, akik azért választották, hogy megvédje őket minden bajtól, valamint hogy a róka boldogságot és sok szerencsét hozzon az életben.

A kínaiak gyakran mondták: a falut csak ott szabad elsajátítani, ahol rókát találnak.

Japánban tisztelték a fehér rókát, amelyet, ahogy az emberek gondolták, az istenek küldték nekik. A fehér róka a japánok számára jólétet és bőséget jelentett. Japánban is a róka istenségként viselkedett, akinek kilenc farka volt. A legenda szerint ez az istenség mindig segített az embereknek a nehéz időkben, gazdagsággal és jóléttel ruházta fel őket. A japánok úgy vélik, hogy egy rókát ábrázolt tetoválás segíti elérni a tökéletességet, fejlődést, a segítségével az emberek figyelmesebbek lesznek, erős jellemvonásokat fejlesztenek ki magukban.

Koreában a róka a nőiesség és a nemzés jele volt, a róka tetoválás pedig hatékonyan hangsúlyozza a nő szexualitását.

Róka tetoválás
Róka tetoválás
Róka tetoválás

A kelták körében a rókákat is nagy becsben tartották, gyakran képük díszelgett a nagy harcosok testén.

Úgy gondolták, hogy a róka megvédi őket minden tolvajtól, ellenségtől, különféle veszélyektől, érzékeny intuícióval ruházza fel a tulajdonost, segít rendkívül óvatosnak lenni. A kelták bölcsességgel, becsülettel és tudással ruházták fel a róka képét, úgy vélték, hogy a vörösfarkú szépség egyben egy másik világba is kalauzul. A rókák nagyra értékelik a szabadságukat, ezért csapdába kerülve még a mancsukat is megrághatják, hogy kiszabaduljanak a fogságból és megszökjenek. Az ilyen képpel ellátott tetoválás jobban megfelel a férfiaknak, demonstrálva a szabadság iránti szeretetüket. De a róka, amely egy csapda foglya, belső nyugtalanságról beszél.

Az indiánok körében a róka embervédő, szent állat volt. Ezekről a vörös hajú szépségekről legendák keringtek, amelyek szerint a róka segít az embereknek gyógynövényeket találni, megtanította vadászni, megtanítja a csapdák helyes elhelyezésére. A sámánok, harcosok, vadászok és gyógyítók körében szokás volt a róka vigyorának képét alkalmazni a testre.

A skandináv népek azt hitték, hogy a róka Loki, a ravaszság és engedetlenség istenének megszemélyesítője. A szülésznők, a gyógyítók és a jövendőmondók a vörös róka képét használták különleges jelként.

Róka tetoválás
Róka tetoválás

Férfi, női értelmezések

Bár a rókákat inkább a nőkhöz kötik, egy tetoválás, amely ezeket a bátor és intelligens állatokat ábrázolja, mindkét nem számára egyaránt megfelelő.

A nőknél a rókát ábrázoló tetoválás a mozgékonyságát, női ravaszságát, misztikumát, szexualitását és termékenységét mutatja. Megmutatja, hogy a tetoválás tulajdonosa bármilyen kívánt célt elérhet, még akkor is, ha ehhez ki kell okoskodnia. A férfi testen lévő róka képe azt mutatja, hogy a tetoválás tulajdonosa ambiciózus ember, találékony, minden körülményből megtalálja a kiutat, jó találékonysággal rendelkezik, és értékeli a függetlenséget.

A róka tetoválás meglehetősen érdekes és eredeti, csakúgy, mint a megnevezése. Hogy pontosan mivel van tele ez az állat, azt meglehetősen nehéz megmondani, mert karaktervonásai meglehetősen kettősek. Ezek az állatok egyrészt nagyon ravaszok és néha alattomosak, másrészt nagyon okosak, ügyesek és találékonyak. De mind a férfiak, mind a nők számára egy rókával készült tetoválás csodálatos amulettként szolgál az életre.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT