Sakk tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Sakk

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Sakkot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Sakkot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Sakk tetoválási vázlatok

A tetoválás a legtöbb ember számára egy módja annak, hogy kifejezze egyéniségét, hangsúlyozva stílusát.


Ezért a tetováló ipar szférája folyamatosan növekszik, és évek óta nagy kereslet mutatkozik rá. Manapság számos tetoválási vázlat, valamint tetoválási stílus és szín létezik. A sakkot ábrázoló tetoválás nagyon keresett fiúk és lányok számára egyaránt. A sakk egy társasjáték, amely régóta népszerű. A sakk testén lévő képnek saját jelölései vannak.

Sakk tetoválási vázlatok
Sakk tetoválási vázlatok
Sakk tetoválási vázlatok

A sakk tetoválás
értelmezése

A testen lévő sakktetoválás nagyon eredetinek és fülbemászónak tűnik.


Ez a hordható kép tökéletes olyan kreatív emberek számára, akik a dobozon kívüli gondolkodásmóddal rendelkeznek. Ez egy univerzális tetoválás, amely férfiaknak és lányoknak egyaránt megfelel a fekete-fehér színek szigorú és diszkrét kombinációjának köszönhetően.

A sakk tetoválási vázlat fő megnevezései:

  • Bölcsesség
  • Intelligencia
  • Logikus gondolkodás
Sakk tetoválási vázlatok
Sakk tetoválási vázlatok

Minden egyes figurának megvan a maga értelmezése is.


A király a sakktábla legalapvetőbb és legfontosabb figurája. Az ilyen alakkal rendelkező tetoválás tulajdonosai meglehetősen uralkodó és erős akaratú emberek. Született vezetők ezek, akik mindig elérik céljaikat. A társadalomban a király képével ellátott tetoválás tulajdonosai hozzászoktak ahhoz, hogy a figyelem középpontjában legyenek, és nagyon gyakran még véleményüket is rákényszeríthetik másokra.

Elég gyakran a királyt egy másik fontos alakkal ábrázolják - a királynővel. Ez a kép az odaadásukat és az erős kapcsolatukat mutatja. Magának a királynő alakjának is megvannak a maga elnevezései. Ezt az alakot királynőnek is nevezik. Nem kisebb befolyása van, mint a királynak, ezért az ügyességet jellemzi, cselekedeteiben bölcsességet és körültekintést is mutat.

A torony a védelmet és a megbízhatóságot szimbolizálja. Ezt a figurát elsősorban a férfiak választják, megfelelően hangsúlyozva erősségeiket.Az elefánt támogatást és segítséget jelent. Ezt a figurát a barátság, a béke és az egység szimbólumaként jellemzik.
A ló a munkát és az erőfeszítést jelképezi. Az ezt a figurát ábrázoló tetoválási vázlat tulajdonosai szorgalmasak és lelkiismeretesek az ügyeikben.
A gyalog kevésbé jelentős szám, amely az ember akaratának és lágyságának hiányát jelzi.

Sakk tetoválási vázlatok
Sakk tetoválási vázlatok
Sakk tetoválási vázlatok

Alkalmazási helyek a testen

A mai napig a sakk képe a testen eredeti és lenyűgöző minta.


A testre való felvitel leggyakoribb módja a kéz. Ez különösen hatékony egy vagy több figura elhelyezésekor.
Elég gyakran találhat párosított rajzokat. Egy jó lehetőség a sakk vázlat tetoválás kiegészítésére emlékezetes dátumok az Ön számára. Egy adott hordható kép színének kiválasztásakor a választás elsősorban a fekete-fehér változatnál áll meg. De a vázlat is meglehetősen érdekesnek és gazdagnak tűnik a kép színváltozataiban.

A sakktetoválást többnyire közepes vagy kis méretben ábrázolják. Ideális erre:

  • Váll
  • Mellkas
  • HasMestereink elkészítik az Ön számára megfelelő vázlatot, és valóra váltják álmát.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.