Sakura ág tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Sakura

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szakurát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szakurát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Sakura ág tetoválási
vázlatok

A művészi tetoválások területén a vázlatok virágos témája nagyon népszerű.

Különösen keresettek a sakurát ábrázoló vázlatok. Ezek lehetnek maguknak a virágoknak a képei, egy virágzó fa rajza, vagy, ahogy ez a legtöbbször előfordul, egy virágzó ág.

A sakura ág tetoválás a szépsége mellett egy különleges jelöléssel van kitöltve, ami viszont sok részlettől függ. Milyen értelmezés rejtőzik egy ilyen finom kép mögött, megtudhatja ebből a cikkből.

Sakura ág tetoválási vázlatok
Sakura ág tetoválási vázlatok
Sakura ág tetoválási vázlatok

Sakura vázlat értelmezése

Mielőtt kiderülne a sakura ág vázlat jelentése, először nézzük meg, mit jelent a sakura vázlat a tetoválási szférában.


Japán ősi hagyományai alapján a sakura a gazdagság és a hatalom szimbóluma volt, hiszen csak gazdag és tisztelettudó emberek engedhették meg, hogy ilyen gyönyörű fa nőjön a kertjükben.

A tetoválás jelentését a sakura színe is befolyásolja, mert mint tudod, a sakura nem virágzik sokáig. Ugyanakkor a legkisebb szellő is képes leszedni a fáról az összes finom színt. Ez alapján egy tetoválás ezzel a kiváló virággal az élet mulandóságát jelenti.Az életút körforgása egy másik értelmezés, amely közvetlenül kapcsolódik a sakura virág születéséhez, virágzásához és hervadásához.

A buddhista vallásban a sakura a mulandóságot képviseli, ezért gyakran hozzák kapcsolatba a fiatalsággal, amely nem lehet állandó, és idővel elhalványul.A jólét és a termékenység jele - ezek a megnevezések azzal a ténnyel járnak, hogy a sakura színével együtt jön a tavasz, a meleg, és itt az ideje a rizsföldeken dolgozni.Ártatlanság, fiatalság – ez a sakura megjelölése is egy tetoválásban.

Sakura ág tetoválási vázlatok
Sakura ág tetoválási vázlatok

A sakura ág jelentése

Magától a sakura virágtól eltérően ennek a fának az ága kissé eltérő jelöléssel rendelkezik.

A virágzó sakura ág a kezdet megszemélyesítője. Az érzések kezdete, a szerelem, a boldogság, a jólét, a változás kezdete és így tovább.
A hervadó virágú ág elveszett várakozásokról és reményekről, csalódásról vagy szeretett személy elvesztéséről beszél.

Sakura fa

A tetoválás művészetében nemcsak a sakura ágra vagy virágaira van nagy kereslet, hanem magának a fának a képére is.


A japán cseresznye az ártatlanság, a tisztaság és a fiatalság megtestesítője. De emellett beszélhet igazságtalanságról és szenvedésről is.

Abból a tényből kiindulva, hogy a fa színe gyorsan leesik, és a fa tovább növekszik, a japán cseresznye tetoválás a küzdelem, a rettenthetetlenség és a bátorság megjelölését hordozza.Ha egy fát lehullott virágokkal ábrázolnak, az ilyen tetoválás egy szeretett személy elvesztését vagy valami fontos elvesztését jelenti az életben.

Sakura ág tetoválási vázlatok
Sakura ág tetoválási vázlatok
Tetoválási helyek

A tetoválás helyének kiválasztásakor először döntenie kell a képről.


Ha egy fáról beszélünk, a rajz nagyméretű területeken mutathat a legjobban, maguk a virágok a test bármely részén jól mutatnak. A sakura ág vázlata jól mutat a kulcscsonton, a csuklón, az alkaron. Minden a képzeletétől és kívánságaitól függ.

Ne feledje, hogy a tetoválás vázlatának kiválasztásakor és a jelölésén gondolkodva a legfontosabb érték az, amit te magad helyeztél a tetoválásba.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.