Sárkány tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Sárkány

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Sárkányt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Sárkányt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Sárkány tetoválás vázlatok

A sárkány az egyik legerősebb és legszebb mitikus lény.

Ő a nemesség, a harcosság, a vezetés és a bölcsesség megszemélyesítője. A különböző nemzeteknél eltérő értelmezésű, és Ázsia és Európa számos kultúrájában jelen van. Kínában szokás volt a sárkány képét a császárok, valamint feleségeik gerince mentén tömni. Egy ilyen tetoválás a hatalom és a hihetetlen erő szimbóluma volt. A buddhisták azt hitték, hogy a sárkány a Buddha védelmezője, nem csak őt védi, hanem a törvényeket is. Az ókori Róma és Görögország katonai páncélján egy sárkány képe pompázott, a terrort szimbolizálva. A keltáknál a sárkány képe hatalmat és védelmet jelentett. A Távol-Keleten a sárkány képe a természet elemeiről beszélt.

sárkányok tetoválása

A sárkányok különbsége

A sárkányok képei két típusra oszthatók: ez a keleti sárkány és a nyugat sárkánya.

A keleti sárkányt szárnyak nélkül ábrázolják, kígyótesttel, melynek lábai vannak. A nyugati sárkány pompás szárnyakkal, hosszú nyakkal rendelkezik, egész testét erős pikkelyek borítják.

Ha sárkánytetoválást választ, alaposan fontolja meg a helyet, ahová helyezi, és a színvilágát. A legszínesebb sárkány pontosan a hátoldalon van jól ábrázolva, nagy területen a sárkány minden ereje, nagyszerűsége, kecsessége és ereje teljes mértékben átadódik. Ha a tetoválás kicsi, nem lesz könnyű teljes mértékben átadni egy mitikus lény minden tulajdonságát.

Azt, hogy pontosan mi értelmezi ezt vagy azt a képet egy sárkánnyal, bizonyos árnyalatokkal lehet elmondani:

  • Egy vigyorgó sárkány, akinek széttárt szárnyai, hatalomról és agresszióról, valamint ellenségeskedésről beszél;
  • Egy mitikus lény felfelé hajlik, egy ilyen kép jó szándékról beszél, és arról, hogy a tetoválás tulajdonosa pozitív ember;
  • Lefelé hajló sárkány, ez a kép egy személy gonosz szándékait tükrözi;
  • Egy nyugodt, békés repülésben lévő sárkány az ember lelki békéjéről és lelki egyensúlyáról beszél.
sárkányok tetoválása
sárkányok tetoválása

Színspektrum

A színek, amelyekben a sárkányt kivitelezik, szemantikai jelentést is hordoznak, és jelentős szerepet játszanak a tetoválás kiválasztásában:

  • A vörös tónusú sárkányt többféle jelentéssel is értelmezik. Az első a szerelem és a szenvedély megjelölése, a második jelentése haragról és ellenségeskedésről beszél. De érdemes megjegyezni, hogy a rosszindulat, amelyet a vörös sárkány megszemélyesít, családja védelmében irányítja. E kép iránti preferenciájukat jobban elárulják azok a szülők, akik megpróbálják megvédeni gyermekeiket.
  • A fekete sárkány azt jelzi, hogy gazdája tiszteli szüleit, törődést és figyelmet mutat irántuk.
  • A kék vagy cián sárkány az ember nyitottságáról, a lélek békéjéről és nyugalmáról beszél.
  • A sárkány sárga színe egy olyan ember seregéről beszél, aki tudja, hogyan kell támadni, hódítani és győzni.
  • Ha a mitikus lénynek arany színe van, ez az ember kedvességéről és szelídségéről beszél, és nagy bölcsességet is megtestesít.A sárkány képei bármilyen stílusban és különféle technikákkal elkészíthetők. Az akvarell stílusban készült repülő sárkány képe nagyon színes és valósághű lesz, a lángokat okádó sárkány pedig ugyanolyan fényes és lenyűgöző lesz. Az absztrakcióban lévő sárkány nagyon szokatlannak és lenyűgözőnek tűnik. Sokan szívesebben tetoválnak sárkány sziluettet, vannak olyanok is, akik különböző hátterekkel vagy más elemekkel (színekkel, mintákkal stb.) kombinálnak. Ritkán találkozhat az animációs alkotások kedvelőivel, a sárkány ebben az esetben nagyon viccesnek és kicsit gyerekesnek tűnhet.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT