Sas tetoválási - VeAn Hungarian
Sas

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Sast?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Sast ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Sas tetoválási vázlatok

A sas tetoválásra évek óta nagy a kereslet.

Ezt a kiváló madarat számos legenda és mítosz említi, így a megjelenésével járó tetoválásnak többféle értelmezése van. A legősibb idők óta tisztelték a szárnyas ragadozót, és tisztelettel bántak ezzel a madárral. Isteni jelként működött, sokan úgy vélték, hogy a sas képe képes megvédeni az embert. Nem meglepő, hogy erre a fenséges madárra nagy a kereslet a tetoválóiparban, ahol számos vázlatot találhat különféle stílusértelmezésekben.

A sas tetoválás mintáit inkább a bátor, magabiztos férfiak kedvelik. Számukra a tetoválás a halhatatlanság, az erő, a hatalom és a jó szellem jelét hordozza. A képet a test meglehetősen nagy részein alkalmazzák: háton vagy mellkason, ahol a madár teljes dicsőségében felfedi magát. A legkedveltebb kép az égen szárnyaló madár, amely a szabadságot személyesíti meg.

A sas tetoválás gyakran megtalálható a női testeken. A női kép megnevezése eltér a férfi karakter tetoválásától. A nők számára ez a madár az anyai szeretet, bölcsesség és védelem jele.

A jelentések összevonásával általánosságban elmondható, hogy a sas a védelem, a bátorság, a szabadság, az elszántság, az inspiráció és a hatalom jele.

Sas tetoválási
Sas tetoválási
Sas tetoválási

A különböző nemzetek értelmezése

Az ókorban a sast istenség-madárnak tekintették, az igazságosság és a fényes szerelem védőszentjének.

Gyakran hasonlították össze egy oroszlánnal - az összes állat királyával, sok rajzon oroszlánfejjel láthatjuk. Azóta a sas jelentése gyakorlatilag változatlan: nemesség, erős szellem, büszkeség, harciasság. Sok nemzet a madarat a győzelemmel, a királysággal, a spiritualitással, az előrelátással társítja. Sok nép mítoszaiban említik a sasokat, ami szintén különleges jelentést kölcsönöz a tetoválásnak. A nap és a levegő jele, az istenség, a tűz jele, a hírnök és még sok más - mindez egy sas.

Kína népe a sast a rettenthetetlenséggel, az erővel, a kitartással és a bátorsággal társítja. A sziklán ülő ragadozó a magányos harcos megtestesítője, a fenyőfán ülő madár pedig jó egészséget és hosszú életet jelent.

Az ókori Rómában az égen szárnyaló sas a katonai sikert jelzi.

A kereszténységben a sast őszinteségként, lélektisztaságként, emberi hitként értelmezik.

A szarmatáknál a sas egy harcost személyesített meg, olyan gyors, mint a villám.

Az észak-amerikai indiánok tisztelték ezt a fenséges madarat. Tollait gyakran viselték a fejen, de nem mindenki, hanem csak kiválasztott egyedek. Ebben a népben a sast talizmánnak tekintették, amely képes megvédeni a gonosz erőket. Van olyan vélemény is, hogy a testen lévő képe erőt, bátorságot és hatalmat ad a tulajdonosnak.

Norvégiában a madár a bölcsesség megszemélyesítője.

Sas tetoválási
Sas tetoválási

Tetoválási lehetőségek

Sokan azt mondják, hogy a sas tetoválás segít tulajdonosának többet elérni az életben, erőt és magabiztosságot ad.

Számos lehetőség van a sas tetoválásának kivitelezésére, érdemes megjegyezni, hogy a póz, amelyben a madarat ábrázolják, szintén jelentős szerepet játszik. Az ülő madár az ember eltökéltségéről, változásra való készségéről beszél. A szárnyaló sas azt meséli el gazdájáról, hogy az ember megszokta, hogy a célja felé haladjon és elérje céljait. Ha egy kígyót ábrázolnak a sas csőrében, az ilyen minta azt jelenti, hogy a jó legyőzte a rosszat.

A sas tetoválás bármilyen kívánt stílusban elkészíthető: realizmus, akvarell, vonalvezetés, geometria stb. A kép több stílust is kombinálhat, ami különleges személyiséget ad a tetoválásnak.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.