Sellő tetoválási - VeAn Hungarian
Sellő

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Hableányt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Hableányt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Sellő tetoválási vázlatok

A sok különböző tetoválás közül különösen népszerűek a mitológiai lényekkel készült vázlatok.

Az egyik ilyen tetoválás egy sellő képe. Sokféle ízléshez kínálnak sellőket ábrázoló vázlatokat. Színes képek vannak tengeri leányzókról; rajzfilmek sellőkről; mitológiai szépségek fekete-fehér változatai. A sellők rendkívüli megjelenésűek, elegáns testfelépítésük és elbűvölő megjelenésük van, amely bárkit elvarázsol és elcsábít.

Az ókorban a sellők képeit csak a tengerészek tetoválták testükre, de ma egy ilyen tetoválás minden ember testét díszítheti. A sellő univerzális dizájn, a férfiak és a nők egyaránt gyönyörű tengeri leányzókkal díszítik testüket. A mitológia szerint a sellő egy fiatal, gyönyörű lány, akinek lába helyett gyönyörű halfarka van. A sellők általában csak olyan tengerészeknek mutatták meg magukat, akik már régóta vitorláztak, és gyakran részegek voltak. A tengerészlányok tengerészeket csalogattak hálóikba, ahonnan senki sem szabadult ki élve. Senki sem tudott ellenállni a sellők bájos szépségének, még a legkitartóbb és legszerényebb férfiak sem.

Sellő tetoválási
Sellő tetoválási
Sellő tetoválási

A sellők számos ország mítoszaiban megtalálhatók, amelyek mindegyike a maga módján írja le a tengeri leányzót.

Egyes mítoszokban a sellőt fiatal, gyönyörű leányzóként ábrázolják, és egyes népek undorító öregasszonyokként írják le a sellőket, akik szörnyű megjelenésűek. A skandináv és germán törzsek fehér hosszú hajú szirénként ábrázolták a sellőket. A szirénák tengerkövein és sziklákon ültek, és gyönyörű énekükkel csalogatták a tengerészeket. Ha a tengerész meghallja a sziréna énekét, már nem tud ellenállni és a sellő egy örvénybe csalja, ahonnan nincs visszaút. A vikingek úgy gondolták, hogy a sellők bajt jelentenek.

A tengeri lányok számunkra ismerős képe meztelen, hosszú hajú szépségek, gyöngyökkel a kezükben. A szláv népek azt hitték, hogy a vízbe fulladt fiatal nőkből és megkereszteletlen gyerekekből sellők lesznek. A közhiedelem szerint a sellők az éjszaka közepén kijönnek a folyóból, kiterítik zöld hajukat, és a parton várják áldozatukat. És ha valaki szép leányzókkal találkozik útközben, elcsábítják és halálra csiklandozzák. De az ilyen bajok mellett a sellőket is nagy becsben tartották, tisztelettel bántak velük. Az emberek azt hitték, hogy a sellők a betakarítás patrónusai, ami bánatot és szerencsét is hozhat.

Sellő tetoválási
Sellő tetoválási
Sellő jelentése a tetoválásokban

A sellő tetoválási vázlata női energiát, veszélyes szépséget, szexualitást, elbűvölést és isteniséget hordoz magában.

  • A nők számára a sellő tetoválás nőiességet, szépséget, szexualitást és megtévesztést jelent. Ez a tetoválás felfedi a nőt, mint irányíthatatlan személyt, aki éppen ellenkezőleg, arra törekszik, hogy leigázza a férfit, és ne legyen a hatalmában.
  • A sellő a férfi testén a tetoválás tulajdonosának a női szépség iránti szeretetéről beszél. És ezen a módon a férfiak megmutatják, hogy a szívüket már egy gyönyörű hölgy foglalja el.
  • A sellő képe is beszélhet az ember kreatív, álmodozó személyiségéről. Az ilyen emberek általában szeretik a titokzatos történeteket, szeretnek álmodozni és élvezik a szabadságot.Sellő tetoválási
Sellő tetoválási
Sellő tetoválási

A sellő tetoválási vázlat kiválasztásakor érdemes megjegyezni, hogy a tengeri leányzónak jelentős léptékre van szüksége ahhoz, hogy teljes szépségében felfedje magát.

Ma a kedves leányzók képe nem hordoz ilyen misztikus jelentést, éppen ellenkezőleg, a rajzfilmeknek köszönhetően hozzászoktunk ahhoz, hogy a kis sellőt kedves és szelíd lénynek tekintsük. De ennek ellenére a tengeri szépségek nem csak gyönyörű képek, hanem tetoválások, amelyek a szenvedély és a megtévesztés titokzatos jelét hordozzák.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.