Sketch style tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Sketch style

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Sketch style-t

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Sketch style-t ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Sketch style
tetoválás vázlatok

A sketch egy olyan tetoválás stílus, amely először a XX. század elején jelent meg, és ez idő alatt szerzett egy sereg rajongót magának.


A sketch szó angolul annyit jelent, hogy "kivonat, vázlat, skicc". Ezért a sketch stílusú tetoválást a kép hiányossága jellemzi, ugyanakkor bizonyos szemantikai hátteret is hordoz.

Sketch style tetoválás vázlatok
Sketch style tetoválás vázlatok
Sketch style tetoválás vázlatok

A stílus jellemzői

A sketch stílusban készült tetoválás kedvezően emelkedik ki a más technikákban készült tetoválások közül. Jellemzői a következők:

  • Éles körvonalak hiánya;
  • Könnyű félig átlátszó kép vázlatok formájában;
  • A fekete-fehér szín dominanciája (ceruzavázlatokra emlékeztet);
  • Viszonylag nagy méret (úgynevezett ingujjas tetoválás);
  • Tökéletes kombináció más tetoválási stílusokkal.Az ilyen technikában dolgozó tetováló művésznek feltétlenül rendelkeznie kell művészi tehetséggel és alkotói készséggel.

Végtére is, gyakran a sketch stílusú tetoválás nem csak egy háromdimenziós rajz az ember testén, hanem egy egész jelenet vagy akár egy történet. Egy ilyen rajz alapján megismerhető egy személy teljes életrajza, életének legfontosabb eseményei. Ennek a stílusnak a rajongói általában kreatív emberek, akik szeretnek kiemelkedni a tömegből.

A művészet világához tartoznak, és szeretik megmutatni testfestésüket másoknak. Nem véletlenül nagy a kereslet a teljes karra kiterjedő tetoválásokra, mely a csuklótól a nyakig tart.

Ennek az iránynak a leghíresebb tetováló művésze Brazíliában él. A neve Frank Carrillo. Munkájában inkább fekete tintát és pontos geometriai alakzatokat használ. A mester elismeri, hogy a művek és az inspiráló ötletei az ügyféllel való kommunikáció során szállják meg. Figyelmesen hallgatva egy személy történeteit és elbeszéléseit egy bizonyos képet alkot róla, és ezt a tartalmat a tetoválásba helyezi. Nem csoda, hogy a tetoválásai úgy néznek ki, mint egy életre kelt kép. A mai munkáinak fotói egy ideális sketch style példája, amelyek sok tetováló szalont díszítenek.

Sketch style tetoválás vázlatok
Sketch style tetoválás vázlatok

Kihez fog passzolni
a sketch style tetoválás

A sketch style tökéletes tetoválás azok számára, akik úgy döntöttek, hogy először készítenek testrajzot.


Olyan, mint a háttér és a fő rajz alapja, ráadásul tökéletesen kombinálható más stílusokkal: gótikus, keleti, realisztikus, old school.

Az ilyen stílusú tetoválások könnyen megváltoztathatók vagy új részleteket adhatnak hozzá. Például élénk színeket lehet hozzáadni a kompozícióhoz. Az akvarell stílusról a sketch-re egyenletes átmenettel felvitt kép látványosnak tűnik majd. A japán stílusú sárkány grafikus képe lesz a sketch tetoválás csúcspontja.

Ennek eredményeképpen egyedülálló többkomponensű képet kaphatsz, amely folyamatosan kiegészíthető és továbbra is kiegészíthető új színekkel és érdekes részletekkel. Általában azok az újoncok, akik egy kis vázlat stílusú tetoválást készítettek magukra, annyira elragadják a tetováló művészhez való látogatások, hogy végül nagyszabású képet kapnak. Ezenkívül a munkában a fogyóeszközök minimális mennyisége kerül felhasználásra, ezért az ilyen tetoválások költsége alacsonyabb, mint egy másik technikában végzett munka.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.