Skorpió Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Skorpió

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Skorpiót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Skorpiót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Skorpió" tetoválási vázlatok

Az egyik legnépszerűbb téma a művészi tetoválás területén az állatvilág témája.


A különféle állatok képei mindig látványosak és nagyon szépek, különösen, ha valósághű stílusban készülnek. Az egyik ilyen állat a skorpió. Erre a pókféle lényre nagy a kereslet a tetoválóiparban, a fiúk és a lányok egyaránt választják a tetováláshoz szükséges képeket.
A skorpió tetoválás nagyon érdekesnek és vonzónak tűnik, de ezen kívül képe bizonyos jelentést hordoz. Hogy pontosan milyet, meg fogja tudni ebből a cikkből.

skorpió tetoválás jelentése
skorpió tetoválás jelentése
skorpió tetoválás jelentése

Jelentések a különböző kultúrákban

Az afrikai törzsek kétféleképpen bántak a skorpiókkal.


Egyrészt a skorpiót halandó hírvivőnek, valamint a bosszú jelének tekintették. Másrészt ez az állat a visszafogottságot és az objektivitást testesítette meg. Még a nagy harcosok is imádták ezt a lényt. A Skorpió bíróként viselkedett, aki ölni és gyógyítani is tud. De a gyógyulást először ki kellett érdemelni.
Az észak-amerikai indiánok úgy vélték, hogy ez az ízeltlábú annak az istennőnek a megszemélyesítése, aki a meghalt emberek lelkét irányította. Az istennő megbüntette a lelkeket a rossz tettekért, amelyeket az emberek életük során elkövettek.
Az ókorban Egyiptomban a skorpió az istennő megszemélyesítőjeként is működött - Selket, aki egyben a halott emberek lelkének őre is volt. A skorpió képét szokás szerint a sírok bejáratánál alkalmazták. Képe a sírokat védő szent talizmán volt.
Japánban a skorpió az objektivitást és az ésszerűséget személyesítette meg. Ebben a kultúrában gyakran találkozhat egy skorpió és egy virág képével, ez a rajz egy erős házaspár és az örök szerelem jele.
A görög-római mitológia szerint a skorpió egy halálos fegyver, amellyel Artemis megölte Oriont.

skorpió tetoválás jelentése
skorpió tetoválás jelentése

Jelentés a tetoválás területén

A skorpió tetoválást gyakran a katonai személyzet választja, ebben az esetben a skorpió a bátorságot, az állóképességet és a győzelem vágyát jelzi.


A skorpió vázlata olyan megjelöléseket is hordoz, mint: szenvedély, védelem, önfeláldozás, bátorság, nemesség.
A Skorpió kettős jegy. Egyrészt ez a kis állat első pillantásra ártalmatlan lénynek tűnik. De másrészt van egy halálos fegyvere, amely félelmet kelt. Ennek alapján egy skorpióval ellátott tetoválás segítségével az ember demonstrálja lelkierejét.
Ne felejtsük el, hogy a Skorpió az állatöv egyik jele. Gyakran előfordul, hogy az ember éppen ezért választ egy adott képet a tetováláshoz. Az ilyen emberek általában érzelmesek, makacsok, érzékenyek, éles intuícióval rendelkeznek, magabiztosak.

skorpió tetoválás jelentése
skorpió tetoválás jelentése
skorpió tetoválás jelentése

Helyek a tetoválás alkalmazásához

A Scorpion tetoválások látványosak az alkaron, a nyakon, a hason.


Bár nincsenek különleges korlátozások, kívánság szerint a skorpiót a test bármely részén ábrázolhatjuk. Számos lehetőség van a kivitelezésre, lehet valósághű kép, rajzfilmes változatban és bármilyen kívánt stílusban.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.