"Spártai" tetoválási - VeAn Hungarian
Spártai

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Spártait?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Spártait ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Spártai" tetoválási vázlatok

Annak ellenére, hogy a spártait ábrázoló tetoválás meglehetősen új téma a tetoválóiparban, az ilyen minták iránti kereslet szokatlanul nagy.

Ez a népszerűség szorosan kapcsolódik a "300 Spartans" című filmhez, amelyben a híres hollywoodi színész, Gerard Butler szerepel. Ez a film a görög-perzsa háborúról, a nagy harcosok bátor csatáiról mesél a nézőnek. Ez a film igazi kasszasiker lett, ami után nagy a kereslet a spártai képpel ellátott tetoválások iránt, és különösen a film főszereplőjével

"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási

A Spártai élet

A spártaiak nemcsak a nagy Görög Birodalomban élő népek, hanem bátor, erős harcosok szárazföldi serege is.

Abban az időben a spártai hadsereg volt a legerősebb és legverhetetlenebb hadsereg. Nem meglepő, mert a legenda szerint, ha egy gyermek betegen és gyengén született, azonnal a mélybe dobták, és csak erős és szívós utódok maradtak. Később kiderült, hogy ez csak mítosz, és a mélyben talált maradványok felnőtt férfiak, nem pedig gyerekek maradványai.

Hét éves korukban egészséges fiúkat vittek a családjukból speciális túlélőiskolákba. Ezekben az iskolákban a fiatal fiúkat lélekben és testben erős harcosokká nevelték. A gyerekek azonban a fizikai aktivitás mellett éneket tanultak, zenét gyakoroltak, és megtanultak helyesen beszélni.

"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási

Az „iskolai” időkben a spártaiaknak nehéz körülmények között kellett élniük, rendszeres teszteken, stresszen kellett átesniük, és mindenféle fegyvert elsajátítaniuk.

17 éves korukban a fiatal harcosoknak át kellett esniük az úgynevezett beavatási rítuson, hogy igazi harcossá váljanak. A rituálé lényege egy dolog volt – a túlélés. A gyengék veszítettek és meghaltak, míg a legerősebb a spártai hadsereg lett.

"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási

A "Spártai" tetoválás jelentése

A „Spártai” vázlatot elsősorban férfiak választják, de ez a kép a nők testén is megtalálható.

Hogy mit rejt egy spártai tetoválás, ebből a cikkből megtudhatja.

A "Spártai" tetoválást általában a férfiak választják, mert fő megnevezése a bátorság, a nemesség, a félelemnélküliség és az erő. Egy ilyen kép segítségével a férfi férfiasságát és brutalitását igyekszik demonstrálni. Általában egy spártai vázlatot választó emberben van elszántság, bátorság, nemesség, mindig készen áll arra, hogy megvédje családját, anélkül, hogy félne a nehézségektől.

"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási

Azzal, hogy a vállhoz „spártai” vázlatot választ, a férfi így szeretné átvenni a kép erős tulajdonságait, valamint meg akarja mutatni jellemét másoknak.

Rendkívül ritkán látni egy spártai tetoválási vázlatot egy nő testén, de vannak ilyen esetek. A spártai képe a női testen a nő erős karakterét képviseli; általában az ilyen tetoválás tulajdonosai férfias karakterrel rendelkeznek.

"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási
Melyik a legjobb tetoválási stílus?

A "Spártai" tetoválás a leglátványosabbnak tűnik realizmus stílusban.

De itt fontos egy jó, tapasztalt mester kiválasztása, mivel a realizmus meglehetősen összetett stílus, amely speciális ismereteket és jelentős tapasztalatot igényel. Egy tapasztalt művész képes lesz teljes mértékben közvetíteni a tetoválás teljes cselekményét, megtestesíteni a spártai érzelmeket, és színekben kifejezni a kép teljes erejét.

"Spártai" tetoválási
"Spártai" tetoválási

Az ilyen tetoválásokat a legjobban a test nagy területein lehet ábrázolni, például a háton, a mellkason, az alkaron és a lábszáron.

Ezenkívül a spártai tetoválások népszerű stílusa a gravírozás. Ebben a verzióban a tetoválás úgy néz ki, mint egy középkori könyvek illusztrációja. Ez a tetoválás szokatlannak és eredetinek tűnik az árnyékolásnak és a tiszta egyenes vonalaknak köszönhetően.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.