Spirál
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Spirál tetoválási vázlatok

A művészi testfestés szférája rengeteg különféle vázlattal van tele.

A tetoválások mind a férfiak, mind a nők körében népszerűek. A férfi tetoválások főként zsáner és színarányban különböznek a női tetoválásoktól. A férfiak brutálisabb, agresszívebb vázlatokat, monokróm, sötét tónusokat választanak. A nők viszont az ügyes, finom, színes képeket kedvelik. A tetoválásoknak külön kategóriája is van - univerzális. Az univerzális tetoválások azok a képek, amelyek mind a férfiak, mind a nők körében népszerűek. Az egyik ilyen a spirálvázlat.

A spirálvázlatra nagy a kereslet, különböző korú férfiak és nők egyaránt választják. A spirál tetoválás meglehetősen egyszerűnek tűnik, de ugyanakkor titokzatosnak is tűnik. Milyen jelentése van a spirállal ellátott tetoválásnak, ebben a cikkben elmondjuk.

Spirál tetoválási
Spirál tetoválási
Spirál tetoválási

A spirál jelentése a tetoválás területén

A spirál tetoválást gyakran olyan emberek választják, akik szeretnek filozofálni, kozmikus témákon gondolkodni, és megfejteni az Univerzum titkait.

Az ilyen emberek általában nem veszítik el hitüket az emberi fejlődésben, bíznak magukban és abban, hogy a világ pozitív irányba változtatható.

A spirál vázlat a tél, a tavasz, a nyár és az ősz megszemélyesítése, mert ezek az évszakok végtelenül mozognak egy ciklusban. A spirál tetoválási vázlat egyfajta egyensúlyt teremt a gonosz és a jó erők között.

A tetoválásban összenyomott spirál azt jelzi, hogy az energiapotenciál el van rejtve az emberben. Általában egy ilyen személy fokozatosan „megnyílik”, bemutatva képességeit. Az ilyen embereknek szükségük van szeretteik támogatására, és ha nem tudják megkapni, a támogatást testképben azonosítják.

Spirál tetoválási
Spirál tetoválási

A spirál tetoválás olyan jelentéseket is hordoz, mint: racionalitás, nyugalom, következetesség, nyugalom, kíváncsiság, körültekintés.

Ha egy személy mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, a spirál tetoválás fokozza őket.

A tetoválás kettős hélixe az ellentétek megszemélyesítése: nappal és éjszaka, növekedés és csökkenés, élet és halál. Ezenkívül ez a jel megszemélyesítheti a tüzes lángot, az élet kiszámíthatatlanságát és az állandó változást.

Ha pszichológiai szempontból tanulmányoz egy spirál tetoválást, a tetoválás egyfajta akadályt jelent az egész világ számára. Az ilyen emberek leggyakrabban tartózkodóak, és nem igazán lépnek kapcsolatba.

Spirál tetoválási
Spirál tetoválási
Spirál tetoválási

Történelmi tények

Az ókori Egyiptomban a spirál a nagyság, a titkos tudás és a bölcsesség jele volt.

Ez a szimbólum gyakran megtalálható az egyiptomi hieroglifákban.

Az ókorban sok törzs azt hitte, hogy a spirál az egy talizmán. Amuletteket készítettek spirál képével; úgy gondolták, hogy az amulett szerencsét vonz a zsákmányban, és megvédi az egész családot a gonosz erőktől és a vad ragadozóktól.

A kelta képeken a spirál jele is megtalálható, kiegészítve különféle kötésekkel, összefonódásokkal, amelyek a lélek végtelen reinkarnációját személyesítették meg.

A maori törzsek a spirál képét a férfi és női elvek egyesülésével társították.

Spirál tetoválási
Spirál tetoválási
Helyek a spirál tetováláshoz

A spirál a test bármely részén ábrázolható, attól függően, hogy milyen méretben szeretnéd a tetoválást.

A spirál jól mutat a csuklón, a nyakon, a lapockán és a boka területén. A spirál akár önálló képként, akár kiegészítő elemekkel is elkészíthető. A tetoválás színe bármilyen lehet, minden az Ön preferenciáitól függ.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT