Star Wars

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Csillagok Háborúját?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Csillagok Háborúját ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Star Wars tetoválási vázlat

Milyen a Star Wars világa?


Ez egy egész univerzum, amelynek rajongói különböző korú emberek a bolygó különböző részeiről. Az univerzum szereplőit ábrázoló tetoválás jelentései eltérnek egymástól, nézzük meg közelebbről.

A Star Wars vázlat elsősorban az azonos című film rajongói számára lesz érdekes. Amilyen nagy ennek a filmnek a világa, ugyanolyan sokszínű a karakterek sokasága.

Star Wars tetoválási vázlat
Star Wars tetoválási vázlat

Star Wars
tetoválás jelentése

  1. Darth Vader. Az egész sorozat antagonistája, aki ennek ellenére sok ember, sőt rajongó generációk szeretett hőse. Vannak fórumok és chat-ek, amelyek az adott karakter iránti érdeklődéshez kötődnek. A képével ellátott tetoválás felkelti mások érdeklődését, vonzza a figyelmet és meglepetést: bármilyen változatban elvégezhető, hozzáadva vagy fordítva - csökkentve a kép súlyosságát. A jelentés azt jelezheti, hogy a gonosz eredetileg jó volt, vagy hogy a negatív hős nem mindig az általa választott antagonista. Nagy erőről, csapatok légiós parancsnokságáról és nyugalomról is beszél.

  2. Jedi. Lovag-béketeremtő, a világ és szabad lakói védelmezője. Nagy ereje és kitartása van, képzett és készen áll a támadások visszaverésére. A képével ellátott tetoválás erő, odaadás és állhatatosság még az ellenség elsöprő ereje előtt is. Egy mester által kiképzett Jedi képessé válik arra, hogy ne csak magát, hanem a körülötte lévőket is megvédje. Tehát a védelem is érték lehet. A mű mindenesetre pozitív üzenetet hordoz.

  3. Yoda mester, a tanár, aki megtanítja a Jediket a mesterségükre. Nagy ereje van, ami lehetővé teszi számára, hogy szükség esetén megküzdjön az ellenfelekkel. Mindemellett elméleti és gyakorló is a hadműveletekben, így valóban kiváló minőségben meg tudja tanítani a Jediket minden szükséges készségre. Yoda egyik fő jellemzője, hogy gyönyörűen tud előadni olyan mondatokat, ahol okos tippek és közmondások vannak. Ezért tartják őt a Star Wars univerzum egyik legbölcsebb hősének.

  4. A Star Wars vázlata. A hadsereg bármely ágának hajójaként is elkészíthető, ahol sok fegyver és védőfelszerelés található. Az ilyen munka megfelel a hatalmas űrhajók, az univerzum és általában az űr rajongóinak. Tekintettel az ilyen felszerelések mennyiségére a filmekben, a választék nagyon széles. Ezen kívül választhat más közlekedési módot is.

  5. Mindenkinek és mindennek vereséget hozva, a Halálcsillag, amelyet Vader irányít. Ez a világegyetem legnagyobb fegyvere. A testen lévő képe azt jelzi, hogy az a személy, aki birtokolja, erős és legyőzhetetlen. Őt a cél felé irányítják, és azt el is fogják érni. Többek között a Halálcsillag csak egy érdekes vázlat egy tetováláshoz.

  6. Birodalmi rohamosztagosok. Ők képviselik a Birodalom mozgatórugóját. A film különböző részein különböző típusú ruhákba vannak öltözve, ami lehetővé teszi a legérdekesebb jelmez kiválasztását. Egyébként népszerű és érdekes tetoválási megoldás, ha bármilyen karaktert megírunk, aki nem kapcsolódik a Star Warshoz, és egy birodalmi rohamosztagos páncéljába öltözteti.

  7. Chewbacca. Egy másik szereplő a filmben. Ez egy pozitív karakter, egy szakmunkás, sőt egy csillaghajó kapitánya is. Visszafogottság, kézi munkavégzés képessége és tehetsége – ez a tetoválás értelme és üzenete ezzel a karakterrel.

  8. A mesterséges intelligencia és a robotok szerelmesei. Lehetőséged lesz kiválasztani a megfelelő Star Wars tetoválást. Egy mű több szereplőből is állhat, hogy egy adott képet vagy filmjelenetet ábrázoljanak.Nagyon divatossá vált az ókori festmények stílusában előadni, mint az Utolsó vacsora, vagy hasonló alkotásokat ebből az univerzumból származó szereplőkkel.

Star Wars tetoválási vázlat
Star Wars tetoválási vázlat
Star Wars tetoválási vázlat

Melyik Star Wars
vázlatot válasszák a férfiak és a nők?

A filmrajongók között vannak fiúk és lányok is, így minden ügyfél választása abszolút bármilyen karakterre eshet.


Számukat tekintve óriási a választék. Ezért mindegyiket tanulmányoznia kell annak érdekében, hogy az Ön karakterének és képességeinek megfelelő ideális lehetőséget válasszon. Mivel bármelyik karakternek megvan a maga belső világa, akár a Star Wars tetoválás kompozícióhoz is kiválaszthatja a legmegfelelőbb opciókat.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT