Tetoválás - strucc - VeAn Hungarian
Strucc

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Struccot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Struccot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválás - strucc vázlatok

A strucc tetoválási vázlata meglehetősen gyakori a tetoválóipar világában.

A strucc méltóan fog kinézni a testén tetoválás formájában, mert ez a madár ősidők óta az erőt és a hatalmat szimbolizálta, ezzel büszkeséget keltve az emberekben. Ezek nagyon szokatlan és figyelemfelkeltő madarak.

A strucc tiszteletet ébreszt, és egyben meg is ijeszti az embert, mert ez a legnagyobb madár. Sőt, bár nem tud repülni, de gyorsan tud futni.

Napjainkban ezek a madarak, mivel hajlamosak a homokba dugni a fejüket, a problémáktól való félelemmel járnak, ami azt mutatja, hogy nem hajlandók konfliktushelyzetekbe keveredni. A strucc képe a testen aranyosnak és nagyon eredetinek tűnik, emellett a strucc tetoválásnak sokféle értelmezése van.

Tetoválás - strucc vázlatok
Tetoválás - strucc vázlatok
Tetoválás - strucc vázlatok

A strucc
tetoválás jellemzői

A strucc tetoválásnak van egy bizonyos szimbolikája.

Megmondjuk, pontosan milyen jellemzőket hordoz ez a kép.

A strucc vázlata mind a női, mind a férfi tetováláshoz kapcsolódik. A lányok számára a strucc tetoválás a következőket jelenti:

  • Bölcsesség
  • Bizalom
  • Női erő
  • Figyelmetlenség

Tetoválás - strucc vázlatok
Tetoválás - strucc vázlatok

A strucc tetoválást gyakran hosszú szempillákkal és gyönyörű tollazattal ábrázolják, így ez a rajz megfelelően hangsúlyozza szépségét és vonzerejét.

Ennek a tetoválásnak a tulajdonosait jó memória, éles elme és eltökéltség jellemzi. Ezenkívül ez azt a tényt is szimbolizálja, hogy az ember minden anyagi értéket, valamint a problémamegoldás könnyedségét és egyszerűségét helyezi előtérbe.

A lányoknak szánt struccot ábrázoló rajzokat általában kicsiben alkalmazzák, és a képen kívül különféle elemek is jelen lehetnek. Lehetnek például virágok. Optimista változatban fejhallgató vagy kalap is hozzáadható ehhez a tetováláshoz.

A férfiak számára a strucc tetoválás az új ismeretek megszerzésének vágyát és a siker vágyát jelenti minden törekvésben. Az ilyen hordható képpel rendelkező férfiak nagyon figyelmesek. A férfiaknál a strucc tetoválási vázlata is az elszántságot és az akaraterőt jellemzi.

Tetoválás - strucc vázlatok
Tetoválás - strucc vázlatok
Tetoválás - strucc vázlatok

Ez a kép szimbolizálja a szokatlan életszemléletet és tulajdonosának fejlett gondolkodását is.

De még mindig vannak más értelmezések. Egy strucc tetoválási vázlata is jellemezheti az ember ostobaságát és határozatlanságát, vagy azt, hogy nem hajlandó látni a valóságot. Lehet, hogy az embernek nincs ragyogó elméje, de megbízhatósága és ereje továbbra is az első helyen áll. Mindenki megtalálja a számára megfelelő és helyes megnevezést.

Tetoválás - strucc vázlatok
Tetoválás - strucc vázlatok
Helyek a tetoválás
alkalmazásához

A tetoválás helye eltérő lehet, minden a kiválasztott minta méretétől függ.

A kis rajzokat általában a testrészekre alkalmazzák: csukló, kar, láb, nyak. A nagyobbak jól mutatnak a háton, az oldalon vagy az alkaron. A strucc tetoválási vázlata a különböző elemek mellett teljes növekedésben vagy egy fejben van ábrázolva.

Rengeteg strucctetoválás van, fekete-fehérben és színekben is. A strucc tetoválás egyéniséget ad a tulajdonosnak, és kiemeli a legjobb oldalait.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.