Sütemény tetoválási - VeAn Hungarian
Sütemény

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tortát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tortát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Sütemény tetoválási vázlat

A testfestés szférája tele van bármilyen téma legváltozatosabb vázlatával: állatok, madarak, emberek, szakmák, absztrakciók és még sok más.

A tetoválás területén az egyik népszerű és szokatlan téma a sütés témája: sütemények, kekszek, muffinok, különféle péksütemények. Az utóbbi lehetőségről szólunk részletesebben.

A testen való sütemények ábrázolása újdonság a művészi tetoválások területén, de ennek ellenére az ilyen tetoválásokra nagy a kereslet. Az ilyen alkotások a testen meglehetősen szokatlannak és érdekesnek tűnnek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kitűnjön és megmutassa személyiségét. A tetoválásban lévő sütemények általában kis méretűek, a minta könnyen elfér a csuklón, a combon, a nyakon és még az ujjon is.

A"sütemény" tetoválás mind a lányok, mind a fiúk körében népszerű. Mi ennek a képnek a szimbóluma? Ezt cikkünkből megtudhatja.

Sütemény tetoválási
Sütemény tetoválási
Sütemény tetoválási

A tetoválás jelentése

Sok ember számára a sütemény ünnepi étel, ezért egy tetoválás, amely ezt a desszertet ábrázolja, azt jelezheti, hogy tulajdonosa fényes, ünnepi ember.

Ezenkívül a sütemények felfedhetik tulajdonosuk következő karakterjegyeit:

Sütemény tetoválási
Sütemény tetoválási
 • Vidám hajlam;
 • Optimista hozzáállás minden helyzetben;
 • Az apró dolgok örömének képessége;
 • Gyorsan elfelejti a sérelmeket;
 • Nyugalom;
 • Ártatlanság;
 • Mindig készen áll a segítségre;
 • Van spontaneitás;
 • Barátságos;
 • Fényes személyiség;
 • Szerencsés barátok;
 • Könnyen felveszi a kapcsolatot.

Sütemény tetoválási
Sütemény tetoválási
Sütemény tetoválási

Emellett a fent leírt tulajdonságok mellett a süteménytetoválású emberek céltudatosak, pozitívak, és a ruhákban az élénk színeket részesítik előnyben.

Vidám emberek ezek, akik nincsenek hozzászokva a szívvesztéshez, és minden helyzetben megpróbálnak pozitív oldalt találni.

A sütemény vázlata, amelyben cseresznye vagy eper van a krém tetején, azt jelzi, hogy egy személy szeret a reflektorfényben lenni.

A koponyát ábrázoló sütemény azt az üzenetet hordozza, hogy a túl sok cukorka megölhet

Sütemény tetoválási
Sütemény tetoválási
Kép variációk

A mai napig a tetoválóipar tele van süteményekkel ábrázolt vázlatok hatalmas választékával, különféle ízekhez és színekhez.

A sütemény elkészíthető valósághűen, vagy rajzfilm stílusban. A sütemény lehet többféle díszítéssel: cukormáz rózsákkal, cukrászati ​​gyöngyökkel vagy csillogással, porcukorral vagy többszínű drazsékkal megszórva. Ezenkívül a kép kiegészíthető más édességekkel, például nyalókával.

A színarány nagyon eltérő lehet. Ez lehet ágytónusok rajza, vagy fényes, lédús kép. Minden a képzeletétől függ.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.