"Szabadság-szobor" tetoválási - VeAn Hungarian
Szabadságszobor

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szabadságszobrot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szabadságszobrot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Szabadság-szobor"
tetoválási vázlatok

Bizonyára mindenki ismer egy ilyen építményt, mint a Szabadság-szobor.

A híres szobor a demokrácia szellemét személyesíti meg, és New York fenséges szimbóluma. A szobor néhány kilométerre Manhattantől, az azonos nevű „Liberty Island” szigeten található. Ez a szobor lenyűgöz a nagyszerűségével, nem meglepő, hogy képe annyira népszerű a tetoválóiparban.

A Szabadság-szobor tetoválás népszerű az egész világon, mindkét nem körében. Mit jelent ez a tetoválás, melyik testrészen ábrázolható a legjobban és milyen stílusban. Ebben a cikkben mindent elmondunk Önnek.

"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási

A tetoválás jelentése

A „Szabadság-szobor” tetoválási vázlat nagyon keresett a fiatalabb generáció körében, így az ember bizonyítja az egyenlőség, az odaadás és az igazságosság eszményébe vetett hitét.

Általában ez a kép gyakrabban díszítette az amerikai fiatalok testét, de idővel egy másik ország bármely lakosa kaphat ilyen tetoválást.

Az alkart díszítő Szabadság-szobor vázlata becsületes, békeszerető, tisztességes és lelkiismeretes emberként jellemzi tulajdonosát.

"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási

A Szabadság-szobor jelentése a tetoválásban a további elemektől függően változhat.

Az eredeti megjelölés a tetoválás klasszikus dizájnjának velejárója: egy nő koronát visel, jobb kezével fáklyát emel, baljába táblát (kőasztalt) tart. Ma a kép az Ön kívánsága szerint változhat: megváltoztathatja a szobor arculatát, a kezében tartott tárgyakat stb. Egy bizonyos kifejezés hozzáadásával a szemantikai jelentést is megváltoztatja.

Elég gyakran láthatja Lady Liberty képét fegyverrel a kezében, gyakran géppuskával. Ez a kép a kormány elleni tiltakozásról beszél.

"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási

A Szabadság-szobor tetoválás a felszabadulást is szimbolizálja.

Ez az értelmezés annak köszönhető, hogy Lady Liberty egyik lábával a törött bilincseken áll. Egy ilyen tetoválás úgy jellemzi tulajdonosát, mint egy szabadságra ítélt személyt (metaforikusan). Más szóval, az ember megszabadult a félelmektől, bizonyos körülményektől stb.

A Szabadság-szobor fáklyája a jövőbe vetett hitet jelképezi. Ez a jelentés abból fakad, hogy egy fáklya világítja meg utunkat a sötétben, segít, hogy ne tévedjünk el.

A Szabadság-szobor magnót tartva, fejhallgatót és szemüveget viselve azt sugallja, hogy a modern világban lehet tisztelni a hagyományokat, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az idő halad előre, minden változik, új értékek jelennek meg.

"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási

Minden ember személyesen határozza meg a tetoválás jelentését.

A Szabadság-szobor vázlatát gyakran olyan emberek választják, akik jártak Amerikában, vagy akik már egy ideje ott élnek. Gyakran ebben az esetben a Szabadság-szobrot az amerikai zászló hátterében ábrázolják. Érdemes megjegyezni, hogy ez a kép nagyméretű testfelületet igényel, hogy teljes mértékben átadhassa a szobor nagyszerűségét. Ebben az esetben a tetoválást a realizmus stílusában végzik, de nem minden művész sajátítja el alaposan ezt a technikát, ezért óvatosnak kell lennie a szakember kiválasztásakor.

"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási
"Szabadság-szobor" tetoválási
Hely a képnek

A Szabadság-szobor tetoválás látványosan néz ki a test nagy területein, például a háton, az alkaron, a mellkason, a lábszáron.

Kevésbé kiterjedt helyeken a tetoválás kevésbé lenyűgöző, de meglehetősen eredetinek is tűnik. Mindenesetre Ön dönti el, hol szeretné látni ezt vagy azt a rajzot, nincs korlátozás vagy korlát.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.