Szamár tetoválási - VeAn Hungarian
Szamár

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szamárt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szamárt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Szamár tetoválási vázlat

Melyik állat fog méltóan kinézni a bőrödön tetoválás formájában?

A legjobb vázlat kiválasztásához meg kell találnia az Önnek tetsző tetoválás jelentését. Ma egy szamár vázlatát és annak értelmezését vizsgáljuk meg.

A szamár olyan állat, amelyet gyakran használnak nehéz terhek szállítására falvakban és városokban, ahol még nem ért el a haladás keze. Az ókorban sok faluban nélkülözhetetlen volt a szamár, mivel lehetővé tette a termékek, a dolgok, az élelmiszerek, valamint a rakományt kísérő személy gyors piacra szállítását. Tekintettel arra, hogy a szamár mérete nem olyan nagy, és az ereje meglehetősen észrevehető, a szamár a kereskedők és a boltosok állandó társa lett.

Szamár tetoválási
Szamár tetoválási
Szamár tetoválási

Szamár tetoválás értelmezése

A tetoválás formájában készült szamár az ember jellemét, vagy inkább szorgalmát, magabiztosságát jelenti.

Az ilyen ember nem fél a nehézségektől, magabiztos önmagában és eléri célját. Ősidők óta magát az állatot ezzel a jelentéssel írták le, ezért az a személy, aki a szamár képét viseli a bőrén, ugyanazokat a tulajdonságokat kapja. Lassan, de biztosan az ilyen ember megy a cél felé, viseli a problémák, a munka, egyebek terhét, de rendíthetetlen és állhatatos.

A jelentés a keresztény világban magának Jézus Krisztusnak felel meg, akivel párhuzamot vonnak. Ha hívőnek tartja magát, akkor egy ilyen jel hangsúlyozni fogja a gondolatok tisztaságát és bölcsességét, a magabiztosságot, erőt és lelki hatalmat ad.

A szamártetoválás érdekes megoldás lehet egy adott munka rajongója számára. Ez lehet könyv, film, de akár rajzfilm is, például Micimackó, ahol van egy szamár karakter. A történelemben ez egy szomorú, csendes és nyugodt barát, de mindenekelőtt hűséges és odaadó. Ebben az esetben az ügyfél a karakterjegyei, valamint az eredeti történet egyes mozzanatai alapján társíthatja magát ehhez a karakterhez. Ráadásul lehet, hogy egyszerűen egy animációs film fantomja, és ebben az esetben a szamár egyszerűen a kedvenc szereplője lesz a történetnek.

Más jelentésekből azt mondhatjuk, hogy sok nemzetiségben a szamár türelmet, termékenységet, butaságot, makacsságot jelent. Ráadásul az egyiptomiaknál a szamár tehetetlen erőt, gonoszt jelentett. A görögök vakmerő szenvedélyt, lustaságot, tétlenséget fektettek a szamár jelentésébe. A zsidók a szamarat a makacsság jelének tekintették: bírák, királyok és próféták fehér szamáron lovagoltak. A kínaiak a szamarat a hülyeség szimbólumának tartják. Ugyanakkor egyes mitológiákban a szamár a gonosszal szemben álló hatalmat személyesíti meg, és önmagában a tisztaság.

Minden jelentés egy adott nemzetiséghez tartozik, hogy a megrendelő milyen esszenciát fog beletenni a munkába - egy ilyen értelmezésnek van értelme.

Szamár tetoválási
Szamár tetoválási

Hol a legjobb hely a szamár vázlat testre helyezésére

Ezt a tetoválást gyakran a test nyitott területein alkalmazzák, de a zárt területek is népszerűek maradnak.

Például, ha a megrendelő meg akarja mutatni a munkát, jól látható helyen elkészítve, akkor figyelembe veheti a kezet vagy a kar egy részét a kéztől a könyökig. Itt a munkát realizmusban lehet elvégezni, vagy át lehet vinni egy bizonyos képet egy rajzfilmből vagy filmből. A vázlatot ez vagy az a cselekmény módosíthatja, a kép egy bizonyos keretként készíthető ebből vagy abból a képből.

Ha magát a szamarat vidéki környezetben mutatják be, akkor a munkához kocsit, vidéki házat, kukoricatáblát, növény- és állatvilágot is hozzáadhat. Itt lehet gondolni a napszakra, az időjárásra is. A munka egyes aspektusai az Ön személyes gondolatait tükrözhetik: az állat lehet vidám vagy boldogtalan, megterhelt vagy laza. Ha ez egy Micimackó vagy Shrek karakter, akkor hozzáadhat további hősöket ezekhez az univerzumokhoz.

Ami a színvisszaadást illeti, a szamarat gyakran monokróm színben ábrázolják, annak ellenére, hogy a test melyen elhelyezkedik. A megrendelő maga választhat bármilyen palettát, hogy egyedivé tegye munkáját. Megfontolhatja a nem szabványos színeket, hozzáadhat más karaktereket, és élénkebbé és gazdaggá teheti a képet.

A szamár tetoválás alkalmas lányoknak és fiúknak egyaránt. Attól függően, hogy milyen értéket tulajdonítanak majd a műnek, bármely nemű megrendelő bőrén sikeres lesz. Ez lehet csak egy szamár feje, az egész állat, egy kép sok elemmel. Az utóbbi jól fog kinézni azon a testrészen, ahol hatalmas terület van a rajzoláshoz.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.