Szárnyak Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Szárnyak

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szárnyakat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szárnyakat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Szárnyak tetoválási vázlatok

A művészeti tetoválás szférája végtelen számú tetoválással van tele.

Különböző stílusok, különböző technikák és irányok, mindenki kiválaszthatja magának azt a képet, amelyik leginkább tetszeni fog. A népszerű tetoválások tömege között nagy a kereslet a szárnyakat ábrázoló vázlatokra. Gyakran felmerül a kérdés, hogy mit jelent ez a hordható minta. A szárnyak vázlatának értelmezése mély, változatos jelentésekkel van tele. A jelölés a szárnyak színétől és alakjától függően változhat.

Szárnyak tetoválás minták
Szárnyak tetoválás minták

A szárnyak jelentése a tetoválási művészetében

A szárnyak vázlata az egyik legnépszerűbb tetoválási minta.

Ennek a képnek a története az ókori Egyiptom idejére nyúlik vissza. Akkor a szárnyak az ember nagyságát és erejét jelentették. Általában egy ilyen képet az ember hátára helyeznek, hihetetlenül szépnek és látványosnak tűnik.

A szárnytetoválások ma kissé eltérő megjelöléssel vannak kitöltve, és a vázlathoz kiválasztott szárnyak fontos szerepet játszanak.

  • Madárszárnyak tetoválási vázlata. Egy ilyen minta a testen a tetoválás tulajdonosának kreatív természetéről és a szabadság iránti szeretetéről beszél. A madár egyik szárnya a család és a rokonok utáni vágyakozást jelenti. Általában a házhoz kapcsolódó kifejezést a szárny mellett ábrázolják.
  • A szárnyak sebességet és dominanciát is jelenthetnek.
  • Angyalszárnyak vázlata. Az ártatlanságot és az őszinteséget képviselik. Gyakran egy ilyen rajz kiegészítheti egy kedves személy nevét. Ha az a személy, akinek a nevét a tetoválás ábrázolja, már nem él, a tetoválás az elhunyt fényes emlékét jelenti.
  • Szív szárnyakkal. Egy ilyen tetoválás a bizalom és a szeretet erős szövetségéről beszél.
  • A pillangó szárnyai védtelen lelket képviselnek.
  • A koponyával ellátott szárnyak vázlata a halál feletti győzelem jele.
  • A pikkelyes szárnyak az engedetlenséget jelzik, és megszemélyesítik a sárkány hatalmas erejét és hatalmát.
  • A szárnyak tetoválásai, amelyekről leszállnak a tollak, az idő tisztességtelen gyors múlásáról beszélnek.
  • A levágott szárnyak a bukott angyal jelei. A tűz által megégetett szárnyak ugyanazt a jelölést viselik.
  • A fekete szárnyak a veszély jelzését hordozzák. Ugyanez az értelmezés írja le a denevér szárnyait.
Szárnyak tetoválás minták
Szárnyak tetoválás minták
Szárnyak tetoválás minták

A tetoválás lehetőségei

A szárnyak a leglenyűgözőbbnek és legszebbnek tűnnek a terjedelmes helyeken, ez lehet a hát vagy a mellkas.

Az ilyen nagy lépték ellenére a tetoválásra nemcsak a férfiak, hanem a nők körében is nagy a kereslet.

Ami a férfit illeti, a szárnyak tetoválását általában egyszínű, szimmetrikus elrendezésben ábrázolják. A férfiaknál a szárnyak leggyakrabban a háton vagy magukon a lapockákon helyezkednek el.

A hölgyek kedvelik a kecses, kicsi szárnyakat, amelyek kiemelik a test gyönyörű íveit. A szárnyak színe nagyon eltérő lehet. A tetoválás elkészíthető egy színben, vagy játszhat élénk színekkel. A pillangószárnyak nagyon színesek, élénk, gazdag színekben készülnek. A nők kreatívabbak olyan helyeken, ahol tetoválást készítenek. A női testen a szárnyak nemcsak a háton, hanem a mellkas felett / alatt, a bokán, a csuklón vagy a hát alsó részén is ábrázolhatók.

A szárnyakat általában valósághű stílusban ábrázolják, de választhat másik stílust is, ha szeretné. Például a trash polka szárnyak látványosan néznek ki, ez a fajta tetoválás jobban megfelel azoknak az embereknek, akik megkérdőjelezik a divat szabványait. De az akvarell stílusú szárnyak alkalmasabbak egy kreatív ember számára. Bármelyik szárnyverziót is választja tetováláshoz, mindenesetre egy hihetetlenül szép testdíszt választ, amelyre a figyelem garantált.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.