Szarvas tetoválási - VeAn Hungarian
Szarvas

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szarvast?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szarvast ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Szarvas tetoválási vázlatok

Sokan szívesebben tömik a testükre az állatok képeit.

Egyesek számára a hordható rajzok különleges jelentéssel bírnak, mások egyszerűen kedvelnek egy-egy állatot, sokan pedig így díszítik a testüket. Az egyik legnépszerűbb állatkép a gímszarvas. A szarvas sokakat vonz nemes megjelenésével, erős, ágas szarvaival, bátorságával és szépségével. A szarvas tetoválás bármilyen stílusban, irányban elkészíthető, lehet valósághű kép, absztrakt, geometrikus, akvarell, stb. Ez magában foglalhatja néhány stílus kombinációját, miközben a rajz nagyon eredeti és egyedi lesz. Ezt a hordható mintát mindkét nemhez tartozók választják, a férfiak természetesen hím szarvas, a nők pedig nőstény vagy szarvas képét választják. A kép lehet egy teljesen kifejlett szarvas, teljes pompájában, vagy esetleg maga a fej képe, minden a rajzolás helyétől és a megrendelő kívánságától függ.

Szarvas tetoválási
Szarvas tetoválási
Szarvas tetoválási

A jelentés titkai

A művészi tetoválás területén a szarvasnak rendkívül pozitív értelmezése van, különösen gyakran ez a nemes állat a kedvesség, a nagy erő és a szépség szimbóluma.

Már az ókorban is a különböző nemzetek emberei csodálták és tisztelték a szarvast, egyesek imádták őket, képükkel totemeket alkottak. A szarvas általában a hím erős erejét, nemességét jelzi. Sokat utazó ember számára a szarvas egyfajta vándor jele.

 • A szarvas képének kissé misztikus értelmezése van, gyakran az Életfa képében szarvast adnak elő. A kígyóval küzdő szarvast a jó és a rossz örök harcaként értelmezik. A képet, amelyen az állat legyőzi a kígyót, a jó erők győzelmeként értelmezik a gonosz erők felett. Egyes népek mítoszai úgy írják le a szarvast, mint Isten jó hírnökét.
 • A keresztények azt hitték, hogy a szarvas Isten megszemélyesítője, ezt az állatot nagy elágazó szarvakkal ábrázolták, amelyek között kereszt volt.
 • Az indiánok fenséges szarvú szarvast ábrázoltak, amely az Életfa képévé változott. Számukra a naphoz kapcsolódó szarvas az idő ciklikusságát jelentette. Minden nemzetben a szarvast jó jellel társítják, ami a szeretet őrzőjét és egy bölcs gyógyítót jelöli, aki minden (lelki és testi) sebet begyógyít.
 • Az ókori Róma és Görögország népe tisztelte a szarvast, Artemisz jellegzetes vonásaként hatott.
 • Skandináviában a szarvasbőrt gyakran használták a sámánok szent szertartásokhoz. A rénszarvas, egy meglehetősen ritka állat, Isa (Nagy Anya) jelölése volt a skandinávok körében.
 • A maja törzsek azt hitték, hogy a szarvas Isten megszemélyesítője Takhilnak (a vadászat istenének), imádták őt, és áldozatokat hoztak a tiszteletére.
 • Az ókori kelták a szarvast tartották a legrégebbi földi állatnak, ami az újjászületés és a hosszú élet erejét jelenti.
 • Európában a középkorban a szarvas az erőt és az igazságosságot jelentette.
 • A kínaiak úgy vélik, hogy ez a nemes állat a gazdagság és a szerencse szimbóluma, képe vonzza őket a tulajdonoshoz.
 • A japánok a szarvas képét a bölcsességgel és a hosszú élettel társították, amit gazdájának adott. A szarvas nagyon kecses és gyönyörű állat, ilyen jelzésekkel kapcsolatba kerül a művészettel, a zenével és a költészettel.
 • Mivel a szarvas éles fülű és nagy figyelmességgel rendelkezik, testen lévő képe az óvatosság jelzését hordozza, egyben azt is jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa magabiztos ember.A szarvas tetoválás jó útmutatóként szolgál az életben, szerencsét, gazdagságot, békét és őszinte kölcsönös szeretetet vonz Önhöz.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.