Szem tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Szemek

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szemet?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szemet ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Szem tetoválási vázlatok

A szemmel ellátott tetoválás mindig meglehetősen szokatlannak tűnik, nagyon eredeti és érdekes, néha még titokzatos és megfélemlítő is.

Az ilyen képpel ellátott tetoválásra mindkét nemnél nagy a kereslet. A tetoválást a legkülönfélébb színekben, stílusokban és technikákban készítik el, ráadásul a képek nemcsak emberi szemekkel vannak tele, hanem madarak, állatok, sőt rajzfilmfigurák szemével is. Gyakran előfordul egy síró szem képe, egy ilyen tetoválás segítségével az emberek általában emléket hagynak elhunyt szeretteikről vagy elveszett háziállatokról. Az a tetoválás, amelyben a szem képét egy fával kombinálják, jó egészséget, termékenységet és stabilitást jelent.

A szemet ábrázoló tetoválás számos megjelölést hordoz, ősidők óta az emberek különleges jelentéssel ruházták fel.

Szem tetoválási vázlatok
Szem tetoválási vázlatok

Különböző kultúrák értelmezése

Az ókori Egyiptomban szokás volt, hogy az istenek szemét a testre helyezték, amely talizmánként szolgált az emberek számára.


Ra isten szemének képe nagy erőt ad az embernek, hogy megbirkózzon az élet által kínált különféle nehézségekkel. Ezenkívül Ra isten szeme békés állapotot ad az embernek, és az ember képes meggyógyulni számos betegségből. Ez a kép az öröm és a fény megszemélyesítése is. Az egyiptomiak is hittek Hórusz isten szeme képének nagy erejében, ez a kép erőteljes amulettként szolgál az ember számára, az emberek azt hitték, hogy segítségével láthatják, mi rejtőzik az emberi lelkekben. Hórusz szemét főként piramis hátterében vagy háromszögben ábrázolják, az Istennel való kapcsolat mellett ezt a képet a szabadkőműves közösség jeleként is ismerték. Számukra ez a kép titkos páholyuk hivatalos emblémájaként szolgál, egy tetoválás az ember testén jelezheti, hogy tagja ennek a közösségnek.

Szem tetoválási vázlatok
Szem tetoválási vázlatok
Szem tetoválási vázlatok

A keresztények azt hiszik, hogy a szem képe az ember lelkének és hitének megszemélyesítése.


Elég gyakran találkozhat a „Mindentlátó szem” vagy „Isten szeme” kifejezésekkel, sokan úgy vélik, hogy Isten mindent lát, ami az ember lelkében és gondolataiban történik. A "harmadik szem" kifejezés is nagyon elterjedt, az emberek ezt a képet az intuícióval, a belső ösztönnel társítják, de sok vallásban azt is tartják, hogy egy ilyen kép a testen nemcsak segíti az Istennel való kommunikációt, hanem őrzőként is szolgál egy személy számára. Az emberek gyakran képeket alkalmaznak a szemükről, hogy megvédjék magukat a különféle gonosz szemektől, szerencsétlenségektől, hogy megvédjék magukat a rosszindulatúaktól és a túlvilági erőktől.

A török ​​kultúrkörben elterjedt nézet, hogy a szem képe szerencsét vonz. Általában az ilyen vázlatokon a szem az emberi tenyér belsejében található.

A buddhisták számára a szem tetoválás bölcsességet jelent, úgy vélik, hogy ez a kép segít elérni az isteni megvilágosodást.

A sámánok számára a szem a prófécia erejét és a túlvilági erőkkel rendelkező portált jelenti. Úgy vélik, hogy ez a kép segít nekik kapcsolatba lépni egy másik világgal, és megkapni onnan a szükséges információkat.

Szem tetoválási vázlatok
Szem tetoválási vázlatok

Általános jelentés

Amint látjuk, a szem képét ábrázoló tetoválásnak többféle elnevezése van, a különböző vallásokban a szem saját szemantikai elképzelést hordoz.

Ha ezeket a megjelöléseket egy egésszé kapcsoljuk össze, akkor azt mondhatjuk, hogy az emberi testen lévő szem képe a szerencse szimbóluma, talizmán, védelem minden rossz ellen. Egyesek számára ez egy spirituális kapcsolat Istennel, védelem a gonosz szellemektől. Azt is tartják, hogy a szem az intellektuális erőt, egy erőteljes belső ösztönt személyesíti meg. Alapvetően az ember választja ki, hogy pontosan mit szimbolizál a tetoválása, sokan úgy választanak egy vázlatot, hogy nem tulajdonítanak neki értelmet, hanem egyszerűen azért, hogy hangsúlyozzák egyediségét, vagy csak megtetszett a kép.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.