Szerzetes tetoválási - VeAn Hungarian
Szerzetes

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szerzetest?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szerzetest ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Szerzetes tetoválási vázlat

A szerzetes tetoválásnak számos jelentése van, amelyek fókuszában meglehetősen hasonlóak.

Létezik azonban olyan értelmezés is, amely teljesen ellentétes üzenetet hordoz. Miről szól? Olvassa el lejjebb.

A szerzetes gyakran igaz ember, aki Istent szolgálja, aki életét a parancsolatainak tanulmányozására adta. Aszkéta életmódot folytat, és nem mindegy, milyen vallás vezérli. De gyakran a vallás típusa teszi lehetővé a tetoválás ilyen vagy olyan értelmezését. A stilisztika szemantikai terhelést is adhat a képhez, bizonyíthatja a cselekmény jelentését, hangsúlyozhatja a szerző üzenetét, amelyet az ügyfél közvetített neki.

Szerzetes tetoválási
Szerzetes tetoválási
Szerzetes tetoválási

Szerzetes tetoválás értelmezése

Ritkán, de mégis előfordul, hogy bizonyos vallási meggyőződésű emberek tetoválnak egy szerzetest.

Ebben az esetben a munkát kizárólag egy rajz vagy fénykép bőrre átvitelének keretén belül végezzük, jelentős változtatások nélkül. Ami a színpalettát illeti, gyakran halvány, kifejezetlen. A munkában az ember, úgymond, megmutatja a magasabb erőkhöz való hozzáállását, közvetíti másoknak a világról alkotott elképzelését és mindazt, ami azt betölti. A szerzetes vázlatát úgy értelmezik, mint Istenhez való viszonyulást, annak a személynek a hitéhez való viszonyát, akinek a bőre ilyen munkát kap. Gyakran kicsi a tetoválás, az is előfordul, hogy olyan testrészekre készítik, amelyek megtekintésre zárva vannak. Miért van ez így? Illetlenségnek tartják, ha valaki saját magára tett vallási irányzatú munkával mutatja ki büszkeségét, legyen az kereszt vagy egy szent képmása. Nyílt területen a szerzetes tetoválás kicsiben történik.

Sokan szerzetestetoválást készítenek a miszticizmus, valami túlvilági, boszorkányság jeleként. Ez a jelentés a könyvekből és a játékokból jutott el hozzánk, ahol a szerzetes hasonló a mágushoz és a varázslóhoz, mivel mindannyian ugyanabban a reverendába vannak felöltözve, és ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek. Az arca egy csuklya mögött van elrejtve, és ha vannak tárgyak a közelben, de a legtöbb esetben ez egy gyertya és könyvek. A rajz misztikus üzenetét csak a megrendelő és a mű tulajdonosa tudja értelmezni, hiszen mindenki a saját jelentését tulajdonítja a műnek.

A tetoválás formájú tibeti szerzetes kissé eltérő jelentéssel bír. Ez lehet egy szerzetes lótuszállásban, aki meditál és eléri a megvilágosodás legmagasabb állapotát. Ez a békéről, a pihenésről és a kikapcsolódásról szól. Egy ilyen tetoválással rendelkező személy ugyanolyan nyugodt és önellátó, békés és ésszerű lesz, mint a tetoválás karaktere. Nem jellemző rá az érzelmi kitörés, a spontán hangulatváltozás. Egy másik lehetőség, hogy elérte ezt a megnyugvást, mivel korábban részben kolerikus volt.

A szerzetes furcsa módon az ateizmus szimbóluma is lehet. Ez az értelmezés is megtörténik, a testre rajzolás gondolatának tagadásaként. A szerzetes vázlata ebben az esetben nem más, mint egy ellentétes jelentést hordozó kép, amely sokkal több kérdést vet majd fel, mint a szokásos értelemben.

A testen ábrázolt szerzetes egyszerűen egy híres film, rajzfilm vagy játék szereplője lehet, akkor nincs értelme az alkotásban értéket keresni, hiszen ez csak egy vágy, hogy kedvenc karakteredet ábrázold magadon. Ebben az esetben bármilyen elem hozzáadható: más karakterek, növény- és állatvilág, mesék és mítoszok hősei. A mű élénkebb tónusokat kap, színek és árnyalatok adódnak hozzá, és magát a szerzetest adják elő a megfelelő képre jellemző módon.

Szerzetes tetoválási
Szerzetes tetoválási

Hogyan végezzünk munkát a testen?

A választás csak az ügyfélen múlik.


Ez lehet sokszínű kép sok elemmel, rajz fekete-fehér képpel, szürke tónusokkal, árnyék hozzáadásával vagy hiányával.

A tetoválást bárhol elhelyezheted, legyen az kar vagy láb. Mivel az alkotás abszolút bármilyen üzenetet hordozhat, egyformán érdekes lesz a női és a férfi testen egyaránt. Ugyanez vonatkozik a kép méretére is: a választott helytől függően a méret olyan lehet, amilyennek a vásárló látja. Ha nincs lehetőség vázlat felvételére, mindig szívesen segítünk a választásban, és a vázlatírásban, majd a bőrre való felvitelben.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.