Szív
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Szív tetoválási vázlatok

A művészi testfestés szolgáltatása rendkívül népszerű az emberek körében szerte a világon.

A szolgáltatás a legkeresettebb a fiatalabb generációk körében, mert lehetővé teszi, hogy az egész világ előtt megmutassa magát az ember, a sok népszerű tetoválás közül a szívet ábrázoló tetoválásvázlatokra van nagy a kereslet.

A szív megszemélyesíti a szerelmet és a romantikát, megtestesít minden élőlényt, erőt ad az emberek életéhez. Hasonlóképpen, az élet forrása folyamatosan a bátorsághoz, egyhangúsághoz, közösséghez, fájdalomhoz és gyötrelemhez kapcsolódik. Mindenki a maga módján érzékeli a szívvel ellátott tetoválást, mindenekelőtt minden közvetlenül a tetoválás tulajdonosaitól és a viselhető képen elfoglalt helyzetétől függ. Ezenkívül a szív megjelölése a képétől, a további elemektől és a tetoválás cselekményétől is függ.

Az ókorban az emberek kezdték felismerni, hogy a szív nem csak egy szerv, amely vért pumpál az egész testben, segítségével az ember különféle érzelmeket érezhet. Szerelem, gyűlölet, öröm és bánat, az őszinte vágyak elfogadása – mindez a szív munkája.

Szív tetoválási
Szív tetoválási
Szív tetoválási

Jelentés a tetoválás művészetében

A szív tetoválási vázlatok már régóta népszerűek szerte a világon.

A leggyakoribb tetoválási lehetőség egy felirattal ábrázolt szív. A feliratot általában közvetlenül magán az orgonán, vagy az élet forrását körülvevő szalagon ábrázolják. A klasszikus szívkép „mama” felirattal, ezeket a testképeket még motorosok, tengerészek és katonák is viselték. A harcok idején a tetoválás erőt és hitet adott az embernek, hogy hamarosan minden véget ér, és visszatér a családjához.

A szív szimbólum a vallási kultúra velejárója, a katolikusok minden évben Krisztus Szent Szíve ünnepét ünneplik. A töviskoronás szív képe pedig azt a fájdalmat és kínt jelképezi, amelyet Jézusnak el kellett viselnie az emberi bűnök bocsánatáért.

Szív tetoválási
Szív tetoválási
  • A szárnyas szív rajza a szerelemért való repülést szimbolizálja.
  • Az összetört szív vázlata az elveszett szerelmet, gyötrelmet és gyászt ábrázolja. Ez a testminta egy finom vonalat is jelöl a szerelemtől a gyűlöletig.
  • A szív vázlata nyilakkal vagy karddal a bátorságot és a nemességet jelöli. Ezek a képek a középkor, a lovagiasság, a bátorság és a nemesség korának motívumát hordozzák.
  • A tőrrel átszúrt szív tetoválása árulásról beszél.
  • A nyíllal ellátott szív a szerelem minden szépségét, keserűségét és szenvedélyét szimbolizálja.
  • Az aranyszínű szív isteni jel.
  • A fekete szív a lélek sötétségéről beszél.
  • A fehér szív a betegek gondozásának nemzetközi szimbóluma.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT