"Szivárvány" tetoválási - VeAn Hungarian
Szivárvány

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Szivárványt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Szivárványt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Szivárvány" tetoválási vázlatok

A szivárvány egy csodálatos természeti jelenség, amely magával ragad szépségével.

Ez a jelenség olyan vízcseppekben fordul elő, amelyekben a nap fénye megtörik, és különböző színű ívet hoz létre. Ősidők óta a szivárvány nemcsak szépségével örvendeztette meg az embereket, hanem különleges jelentést is hordozott.

A szlávok a szivárványt az eső előhírnökének tartották. Az emberek azt hitték, hogy a szivárványívet először tavak és folyók vízzel töltik meg, majd ezt a vizet a földre engedik. Volt olyan vélemény, hogy ha a szárazság sokáig tart, az azt jelenti, hogy a szivárványt egy gonosz boszorkány lopta el.

Nyugat-Ukrajnában, valamint Bulgáriában az volt a vélemény, hogy a szivárvány megváltoztathatja az ember nemét, csak a szivárványív alatt kell sétálni. Azt is hitték, hogy a szivárvány megváltoztathatja a gyermek nemét az anyaméhben. Ha egy nő csak férfi képviselőket szült, vizet kellett innia onnan, ahol a szivárvány megjelenik, és akkor szült egy lányt.

Az őslakos indiánok körében a szivárvány egy másik világba vezető lépcsőt jelentett.

"Szivárvány" tetoválási
"Szivárvány" tetoválási
"Szivárvány" tetoválási

Egy legenda szerint az a hely a földön, ahol a szivárvány érinti, tele van kincsekkel.

Gyenge esőben általában szivárványt láthatunk az égen. De megjelenik vízesések, szökőkutak közelében is, és még akkor is, ha napsütéses időben egyszerűen vizet permetez. Ennek a természeti jelenségnek a megjelenéséhez napra, vízre és levegőre van szüksége. Ez a három elem bizonyos jelentést hordoz.

  • A nap a spirituális erő megszemélyesítője.
  • A víz az állandó mozgás, valamint az élet jele.
  • A levegő a szabadság jele.

Egy ilyen színes jelenség, mint a szivárvány, rendkívül pozitív érzelmeket vált ki, a tetoválás terén is pozitív jelentéssel tölt el ez a kép.

"Szivárvány" tetoválási
"Szivárvány" tetoválási

Szivárvány a tetoválási iparban

A szivárvány tetoválás egy univerzális kép, amelyet mind a lányok, mind a fiúk választanak.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy ez az ábra milyen megjelöléssel van kitöltve.

A tetováló iparban a szivárványt egyetlen változatban és további elemekkel is ábrázolják. A szivárvány a fő kép háttereként is szolgálhat, vagy maga a kép szivárványszínekkel készülhet. Egy ilyen tetoválás mindig lenyűgözőnek és színesnek tűnik, ami a fő előnye.

A leggyakoribb szivárványos vázlatok:

"Szivárvány" tetoválási
"Szivárvány" tetoválási
"Szivárvány" tetoválási
  • Szivárvány egyszarvúval;
  • Szivárvány akvarell stílusban;
  • Szivárvány és kis póni;
  • Szivárvány kör;
  • Szivárvány rúna;
  • Szivárvány hüvely.

"Szivárvány" tetoválási
"Szivárvány" tetoválási

Mint tudják, hét szín van a szivárványban, de számuk és sorrendjük nagyon eltérő lehet, ha kívánja.

Például egy háromszínű szivárvány képviseli a szentháromságot. Kínában az öt színből álló szivárvány a Yin-Yangot jelképezi.

Sokan a szivárványt ábrázoló tetoválást a melegekhez kötik, de maga a tetoválás nem visel ilyen megjelölést. A szivárvány a tetoválásban erős lelkierőt, vidámságot, pozitív hozzáállást, barátságot és egy dédelgetett álom megvalósításának vágyát jelenti. Általában azok az emberek, akik ezt a tetoválási mintát választják, kedvesek, optimisták, barátságosak, társaságkedvelőek, tudnak álmodozni és élvezni az apró dolgokat.

Ma kolosszálisan sok szivárványos vagy szivárványszínes vázlat létezik. Állatok, virágok, rajzfilmfigurák, feliratok és így tovább, bármit meg lehet ábrázolni szivárványos stílusban. A tetoválásnak tetszőleges helyet is kiválaszthat. Mindenesetre a szivárványt ábrázoló tetoválás élénk színekkel és pozitív érzelmekkel tölti meg az életét.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.