Tengeri csillag tetoválási - VeAn Hungarian
Tengeri csillag

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tengeri csillagot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tengeri csillagot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tengeri csillag tetoválási vázlat

A sok különböző tetoválási vázlat közül a tengeri témájú vázlatok különösen népszerűek.

A cápák, bálnák, delfinek, polipok stb. képei nagy keresletet mutatnak. Nagyon népszerű a művészi tetoválás a tengeri csillag területén. Ezek csodálatos lények, amelyek természetében körülbelül 1600 faj található.

A tengeri csillag tetoválásnak hosszú története van. Korábban egy ilyen hordható kép díszítette a tengerészek testét és azokat, akiket az óceán vagy a tenger vonzott. Ilyen mintát találtak a mélytenger partján élő emberek testén is. Az ókorban a tengeri csillag az életorientáltságot és a céltudatosságot személyesítette meg. A kép segített az embernek leküzdeni az életút minden akadályát. Ezenkívül a csillag a bátorság és az erő jele volt.

Írország lakói úgy vélték, hogy a tengeri csillag testfestés mintája jó egészséget ad az embernek.

Idővel a kép népszerűvé vált a tengeri utazók és katonák körében, és hamarosan a tengerrel nem kapcsolatos emberek körében is.

Tengeri csillag tetoválási
Tengeri csillag tetoválási
Tengeri csillag tetoválási

Kép variációk

Manapság a tengeri csillag tetoválási vázlatoknak számos típusa, stílusa és színváltozata van, sokféle ízléshez.

A tetoválási gömbben két- és háromdimenziós tengeri csillagképek találhatók, mind egyszínű, mind többszínű figurális változatban.

A nők a kicsi, kompakt tetoválásokat részesítik előnyben. De a férfiak inkább a nagyméretű képeket részesítik előnyben, brutalitás elemekkel.

A realizmus stílusában készült ötágú csillag tetoválásai széles körben keresettek. Az ilyen képeken gyakran vannak a tengeri téma további elemei. Például egy tengeri csillag tetoválás kiegészíthető algákkal vagy különféle kövekkel. Különféle halakat és más tengeri élőlényeket is hozzáadhat a képhez.

A tengeri csillag vázlatai mindig vonzzák a tekintetet, mert a képére nézve akaratlanul is elképzeli a tengert, a forró homokot és a pálmafákat. Egy ilyen minta a testen még télen is felmelegszik.

Tengeri csillag tetoválási
Tengeri csillag tetoválási

Az első tetoválás változata

A tengeri csillag nagyszerű lehetőség az ember első tetoválásához, különösen, ha az ügyfél kicsi, eredeti mintát szeretne.

Egy monokromatikus kialakítású kis tengeri csillag kiváló dekorációja lesz a testnek. A kép nem fülbemászó, de élénkíti az ember képét. Egy ilyen mintát szükség esetén könnyen el lehet rejteni a ruházat alatt.

A kis méretű tengeri csillaggal szétszórt vázlatokra nagy a kereslet. Egy ilyen kép nagyon lenyűgözőnek tűnik a háton, a hason, a lapockákon vagy a csípőn.

Az olthatatlan szeretet és tisztaság jeleként a tisztességes fél képviselői gyakran választanak egy tengeri csillag tetoválást. Egy ilyen könnyű és finom kép tökéletes a lányok számára. Általában a csuklóra, a bokára, a lapockákra vagy az alsó hasra alkalmazzák.

A srácok nagyobb tengeri csillagképeket választanak, amelyek az alkarjukat, a vállukat, a hátukat vagy a lábszárukat díszítik.

Bármelyik tengeri csillag tetoválás változatát is választja az ember, nemcsak eredeti testdíszítést választ, hanem egy talizmánt is, amely jobbá teszi az életét, és sok pozitívumot hoz.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.