Tigris tetoválási - VeAn Hungarian
Tigris

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tigrist?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tigrist ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tigris tetoválási vázlatok

A tigris egy hihetetlenül szép, nemes lény, hatalmas erővel és éles elmével.

Nem meglepő, hogy ez a ragadozó nagyon népszerű a művészi tetoválás területén. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a tigris tetoválás inkább a férfi tetoválások kategóriájába tartozik, de ez egyáltalán nem így van. A gyengébbik felének képviselői is szívesebben díszítik testüket ennek a csodálatos állatnak a képeivel. Nehéz megmondani, hogy pontosan mit jelent a tigris a tetoválás területén, mivel ennek a vázlatnak több értelmezése van. A tigris a hatalom, az erő, a méltóság, a düh, a harag, a szépség, a szenvedély, a kegyetlenség jele.

Tigris tetoválási
Tigris tetoválási
Tigris tetoválási

Különböző nemzetek értelmezései

Sok kultúra tiszteli a tigriseket bátorságukért, hihetetlen erejükért és elszántságukért. • Ázsia tiszteli a ragadozót, és minden állat királyává emeli.
 • A kínai mitológiában van egy legenda öt tigrisről. A legenda szerint a tigrisek az egész világ közepét, valamint a világ minden irányát őrizték. Ezenkívül a kínai vallás a luxus istenét ezen az állaton lovagolva ábrázolja. Ebben az országban is azt hitték, hogy a ragadozók rácsapnak a bűnös emberekre, mert Isten így bünteti meg őket.
 • India a ragadozók képét a hősiességhez kötötte, így a tigris díszítette India katonai emblémáját.
 • Thaiföld lakói a tigrist az emberek szenvedélyével és érzékiségével társították.
 • A felkelő nap országában a szamurájok ragadozó mintáját alkalmazták. Japánban azt hitték, hogy az állat képe megvédi őket, és szerencsét hoz az életükbe.
 • Az ókori Rómában és Görögországban a mitológia szerint a tigriseket Dionüszosz szekerére erősítették.
Tigris tetoválási
Tigris tetoválási

Tigris tetoválás jelentése

A tigris tetoválásnak többféle értelmezése van, mindez a ragadozót ábrázoló további elemektől, fajától, valamint az emberek kultúrájától függ.

A tigrisnek ellentmondásos asszociációi vannak; sokan a kegyetlenséggel, dühvel, vérszomjassággal és hatalommal hasonlítják össze az állatot. Mások a ragadozót bátorsággal, vitézséggel, tekintéllyel, fenséggel és becsülettel társítják.

Tigris tetoválási
Tigris tetoválási
Tigris tetoválási
 • A nyugodt színű tigris tetoválási vázlata határozottságot, kitartást, belső erőt és erős karaktert jelez.
 • A vigyorgó tigris vázlata hataloméhes embert jelöl, valamint azt, hogy a tetoválás tulajdonosa nem kíméli ellenségeit.
 • A fehér ragadozó az egyediséget jelzi, mivel a fehér tigris meglehetősen ritka faj.
 • A tetoválásban lévő tigriskölyök a lágyság és a kifogástalanság jele. Ez a vázlat inkább a gyengébbik fele képviselőinek tetszik.
 • A tigris sárkány képe a női princípium megszemélyesítése. Ebben a változatban a kép a Yin-Yang jelre hasonlít. A sárkányon kívül a tigris képe virágokkal vagy pillangókkal is kiegészíthető, ez a tetoválás nőiesebb változata.

Tigris tetoválási
Tigris tetoválási

A tetoválás megjelölését a tigris testén lévő világos és sötét csíkok száma is befolyásolja.

A világos csíkok a nap színét képviselik, és a bölcsesség, a szenvedély jelei. A sötét csíkok a sötétséget jelképezik, és a brutalitás, a könyörtelenség jeleként működnek. Attól függően, hogy a tigris képében mely csíkok vannak többen, megértheti, hogy melyik oldal a domináns a tetoválás tulajdonosában - a sötét vagy a világos oldal.

A tetoválásokban általában a tigrist a realizmus stílusában ábrázolják; az állat nyugodtan feküdhet a napon, felosonhat, megnyalhatja a mancsát, vagy egyszerűen csak ülhet természetes környezete hátterében. Minden a tetováló művész képzeletétől, valamint magának az ügyfélnek a kívánságaitól függ.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.