Toll tetoválási - VeAn Hungarian
Toll

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tollakat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tollakat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Toll tetoválási vázlatok

A tollat ábrázoló tetoválások mindig nagyon eredetinek és érdekesnek tűnnek.

Ezek a képek mind a lányok, mind a férfiak körében népszerűek. Sőt, mindenki különleges jelentést ad a tollnak, a lányoknál a toll általában a könnyedséget, a gyengédséget és a szabadságot szimbolizálja, míg a fiuknál ​​a bátorság, a nemesség, az elszántság és az erő szimbóluma.

Toll tetoválási
Toll tetoválási

Történelmi feljegyzések

Az ókori indián törzsek először alkalmazták a toll képét a testükön, úgy gondolták, hogy a tollak erővel, bátorsággal és önbizalommal ruházzák fel őket, valamint halhatatlanságot adnak és kapcsolatot teremtenek az ősi szellemekkel.

De ahhoz, hogy tollat ​​viselhess, először meg kell mutatnod, hogy valóban érdemes vagy, mert csak a vének, a sámánok, a vezetők és a nagy harcosok viseltek tollat. Tolltetoválást csak azoknak a harcosoknak tömtek ki, akik bizonyították vitézségüket, bátorságukat és erejüket. Az indiánok főként a sasok tollait használták, mivel a sas volt a hatalom, a bátorság és a rettenthetetlenség megszemélyesítője. A különböző népek más-más madártollat ​​használtak, és mindegyiknek megvolt a maga értelmezése. Vegyünk például egy pávatollat. Az ókori görögöknél nemességet mutatott, azt jelentette, hogy az ember a felsőbb társadalomhoz tartozik. Hasonló jelentéssel bírt Kína lakosai körében is, akik számára szintén azt jelképezi, hogy egy magas méltóságteljes személy, a toll a ritka szépség szimbólumaként is szolgált. Az egyiptomiak a pávatollakat isteni jelekkel társították. A keresztények a pávatollat ​​az újjászületéssel társították, mivel ennek a madárnak megvan az a tulajdonsága, hogy megváltoztatja tollazatát. A buddhisták az ilyen tollat ​​éberséggel társították, az együttérzés szimbóluma volt.

Toll tetoválási
Toll tetoválási
Toll tetoválási

Mit jelent pontosan a toll?

A tolltetoválásoknak két típusa van: az első, ez a toll indiai témában készült, a második pedig különféle madarak sokféle tollát ​​ábrázol.

Alapvetően egy tollat ​​bármely kedvelt madárból tömnek ki (baglyok, fecskék, sasok, tűzmadarak stb.) a test különböző részein. A kép a legváltozatosabb színválasztékban lehet: klasszikus fekete-fehér toll, vagy különféle élénk színű toll. Érdemes megjegyezni, hogy a toll színe is különleges jelentést hordoz.

 1. Piros toll.
  1. Szerencsét, nyerést, győzelmet vonz. Egy személy szeretetéről és szenvedélyéről is beszél.
 2. Narancssárga vagy sárga toll.
  1. Az ember egyediségét mutatja, magas szellemi képességeiről beszélve.
 3. Tűzmadár toll.
  1. Megmutatja, hogy egy kreatív természetű ember, van tehetsége, van egy bizonyos rejtélye. A szépség és a kecsesség szimbóluma.
 4. Pávatoll.
  1. Megmutatja, hogy az ember a felsőbb társasághoz tartozik, azt is mutatja, hogy az ember hajlamos a kreativitásra.
 5. Egy felosztott toll képe.
  1. Általában egy elhunyt ember emlékére alkalmazzák.
 6. Egy gyönyörű főnix madár tolla.
  1. A halhatatlanság, az újjászületés szimbóluma.
 7. Toll kombinációja madárral.
  1. Azt mutatja, hogy az ember szereti a szabadságot, függetlenségre törekszik.A tollak képei sokféle stílusban, technikában, sokféle színben, különféle kiegészítésekkel kivitelezhetők. A lányoknál a tollak elsősorban a könnyedség és a gyengédség jelentését hordozzák, de a tollak fényes és kontrasztos szépséget is mutathatnak, minden a választott színtől és kialakítástól függ. A férfiak a tollak segítségével hangsúlyozzák bátorságukat, magabiztosságukat, harcos és védelmezői szellemüket. Érdemes megjegyezni, hogy a tulajdonos maga adja a fő jelentést a tetoválásnak egy toll képével. Egyesek számára ez a kép talizmánként szolgál, másoknak egy fontos eseményre vagy személyre emlékeztet, másoknak csak egy gyönyörű kép a testen.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT