Torony tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Torony

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tornyot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tornyot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Torony tetoválási
vázlat

A tetoválás a bőrre felvitt rajz, amely a test egyik vagy másik részének díszítő funkcióját látja el.

A tetoválás lehetővé teszi, hogy kitűnjön, hangsúlyozza egyéniségét és jelezze a rejtett jelentést. A tornyot ábrázoló tetoválás sem kivétel. Ennek megvan a maga értékrendje, amelyet az alábbiakban tárgyalunk.

Miért eshet a választás a vázlatok tervezésénél egy toronytetoválásra? Tekintettel a képen látható vázlatok sokféleségére, elképzelhető az épület különböző méretei, színei, díszítőelemei, a téglafal mérete stb. A választás nem csak a megjelenés miatt eshet.

Torony tetoválási
Torony tetoválási
Torony tetoválási

A torony tetoválás
jelentése

Tekintsük magát az épületet: felfelé van irányítva, magasságát esetünkben csak a megrendelő kívánságai határozzák meg.

A felfelé törekvés előre és felfelé haladást, céltudatosságot és állhatatosságot jelez. Ez elmondható az önfejlesztés vágyáról is - mint egy torony, amely az ég felé tör, és az ember megpróbál magasra jutni a munkában, a hobbiban vagy az önfejlesztésben.

A második dolog, ami a toronyvázlatról elmondható, hogy a toronytetoválás tulajdonosa olyan ember, aki nem fél az élet változásaitól, készen áll a változásra és mindig nyitott az új lehetőségekre. Az ilyen ember céltudatos is, erőit a kitűzött feladatok teljesítésére irányítja.

Torony tetoválási
Torony tetoválási

Torony tetoválás
a bőrön

Mit lehet elmondani a tetoválás tulajdonosáról?

Ez egy romantikus, gyakran kreatív, eredeti és erős személyiség. Ez egy olyan személy, akinek olyan tulajdonságai vannak, mint az optimizmus, a kifinomultság, az igényesség.

A vázlat minden részlete a felismerhetetlenségig megváltoztathatja a rajzot és magát a művet, de a jelentés változatlan marad. Említeni lehet még az éles elmét, önbizalmat. Élvezi az életet.

Emellett egy ilyen tetoválás tulajdonosa is lehet az utazás szerelmese, hiszen ez is fejlesztés. Ezen kívül lehet egy jól ismert épület, amely a romantikát, az új dolgok tanulásának szenvedélyét és a gyönyörű helyek iránti szimpátiát jelzi. Ha a torony valóban felismerhető, akkor egy kedvenc tárgyra, egy ember lelkébe süllyedt épületre mutat. Emléke lehet például egy franciaországi utazásnak is.

Ha a tornyok ősibb jelentéséről beszélünk, akkor a jelentés kissé megváltozik, de ugyanolyan mély és sokoldalú marad:

  • Magának az embernek mint személynek a felemelkedése;
  • Inspiráció, ami a kreatív személyiségekre jellemző;
  • Spiritualitás és a belső világ megvilágosodása.Ilyen jelentéseket fektettek a tetoválásba a tetoválás, mint dekoráció megjelenése óta, Abban az időben, amikor a tetoválások jelentősebb szemantikai terhelést, például védelmet, erőt és így tovább hordoztak, még nem voltak ilyen épületek, mert más tárgyakat is hasonló jelentéssel ruháztak fel.

Torony tetoválási
Torony tetoválási
Torony tetoválási

Milyen lehet a
torony tetoválás

Tehát úgy döntött, hogy egy torony formájú tetoválás kerül a testére.

Most mérlegelnie kell az alkalmazás helyét. A kényelemnek elégnek kell lennie, ha a jövőben tervezi a munka bővítését, akkor ennek helyet kell hagynia.

Ezután ki kell választania a tetoválás stílusát. A stílusválasztás ellenére az érték nem változik. Vagyis minden munkába fektetett tulajdonság megmarad benne, legyen szó steampunkról, grafikáról vagy minimalizmusról. Csak kedvenc stílusának kiválasztásával, valamint egy tetoválási mester folytatott konzultációt követően választhat magának egy lehetőséget.

A munka mérete is fontos lesz. Ne befolyásolja az értéket, de a torony tetoválás paraméterei is szerepet játszanak - ez a láthatóság, a fényerő, a stílus. Ami a színpalettát illeti, a választás kizárólag a tiéd: lehet természetes szín, vagy tetszés szerint módosítható, vagy a tetoválás kiválasztott témája.

A munka egyébként kiindulópont lehet egy nagy rajz rajzolásához. Ha a torony vázlata még nem készült el, szívesen segítünk a munka elkészítésében. Ugyanez vonatkozik az alkotás stílusának, elhelyezésének és egyéb jellemzőinek megválasztására is.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.