Trash polka tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Trash polka

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Trash polkát

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Trash polkát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Trash polka
tetoválás vázlatok

A művészi tetoválás területén sok különböző, egyedi stílus létezik, amelyek könnyen megtalálják a rajongóikat.Időről időre új irányok alakulnak ki, amelyek eredetiségükkel vonzzák az ügyfeleket, nem pedig a hétköznapisággal. A Trash polka olyan stílus, amely újdonság a tetoválás területén. Úgy tartják, hogy ennek a rendkívüli iránynak az alkotói a német Volko Mershky család és felesége, Simone Pfaff. Az egész azzal kezdődött, hogy ez a pár egyszerűen különféle kollázsokat készített fényképekből és újságos betűtípusokból, és különféle képeket vittek fel rájuk. Ezen az érdekes módon alakult ki az új stílus, amely napról napra óriási népszerűségnek kezd örvendeni. Később Volko és Simoni művészeti iskolát végzett, mindketten grafikai tervezői diplomával rendelkeznek. Ma már saját stúdiójuk van, ahol továbbra is a trash polka stílusban dolgoznak, és népszerű tetováló művészek lettek. Az alapítók a stílus ilyen érdekes nevét a cigányzene iránti szeretetükkel, valamint a rendkívüli, új, érdekes dolgok iránti vágyukkal magyarázzák.

Trash polka tetoválás vázlatok
Trash polka tetoválás vázlatok
Trash polka tetoválás vázlatok

A trash polka jelentése

Ha angol szótárt használjuk, akkor a "trash" szó szemetet, rendetlenséget, romot, koszt, lomot jelent.

Úgy tűnhet, hogy ha ezt jelenti a fordítás, akkor a tetoválás negatív szimbolizmust hordoz, de ez egyáltalán nem így van. Valójában a trash polka stílusban végrehajtott tetoválás egyfajta tiltakozás az élet által megállapított divat, a csillogás, a szabályok és normák ellen. Ellentmondás az összes szabványnak, egységességnek, inkubátor stílusnak, egy módja annak, hogy megkülönböztesse magát mindentől, az emberek szürke tömegétől. Egy ilyen szemantikai tematika miatt ez a stílus nagy népszerűségnek örvend a rendkívüli emberek körében, akik nem akarnak tipikusak lenni, így különböztetik meg magukat másoktól. Az ilyen emberek olvasottak és teljes mértékben megértik a trash polka irányának értelmezését. Sokan negatív tulajdonságokkal ruházzák fel ezt a stílust, mindez annak köszönhető, hogy a trash polka stílus sokak számára érthetetlen marad. Végül is ez egy teljesen más stílus, amelyet egyedisége különböztet meg másoktól.

Az ilyen stílusú vázlatok különleges energiával rendelkeznek, nehezek, ugyanakkor meglehetősen erősek, előre nem láthatóak. Az ilyen tetoválások mindig sok tekintetet vonzanak, mert kifejezett iróniát hordoznak a világról és annak szabványairól, szabályairól. Az ilyen képek a glamour teljes ellentéte, ugyanakkor a trash polka kombinálható a glamourral, amelynek során még eredetibb és érthetetlenebb irányok jelennek meg. És az emberek, mint tudjuk, vonzódnak minden nem szabványos dologhoz, amit nehéz megérteni és értelemmel ruházni fel.

Trash polka tetoválás vázlatok
Trash polka tetoválás vázlatok

A stílus sajátosságai

A trash polka stílusa meglehetősen szokatlan, néha még nagyon furcsa is, a szépség kombinációja a nyomasztó légkörrel.


Az ilyen tetoválások szokatlanok a realizmusuk miatt, ami a fikció, fantázia határát súrolja. Ennek a stílusnak a legalapvetőbb jellemzői:

  • A piros és a fekete színek dominanciája;
  • Ellentmondás a divat és a társadalom normáinak;
  • Tiltakozás az elbűvölő ikonok stílusa ellen.A piros és fekete színek használata nem mindig jelent valami véreset és nyomasztót, ezeket az árnyalatokat a kép gazdagabb színvilága és kontrasztja miatt használják. A trash polka vázlatai nemcsak a koponyák, a pisztolyok és a vér képeit tartalmazzák, hanem híres személyiségek, rajzfilmfigurák vagy képregények, állatok, madarak, pillangók képei is lehetnek, felirattal ellátott rajzok kombinációja, bármi is legyen az ügyfél kívánsága. A tetoválás ebben a rendkívüli stílusban mind a lányoknak, mind a fiúknak megfelelő, mert sok különböző elemből tevődik össze.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT