Tribal tetoválási - VeAn Hungarian
Tribal

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tribalt?

Kapjon kedvezményt bármilyen a Tribalt

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tribal tetoválási vázlatok

A tetoválóiparban sokféle stílus létezik, de a legnépszerűbb stílus a tribal.

Ez a legelterjedtebb tetoválási stílus a tizenkilencedik és huszadik században. Ezek fülbemászó, de ugyanakkor egyszerű geometrikus minták, amelyekre még mindig nagy a kereslet a testképek szerelmesei körében.

Tribal tetoválási
Tribal tetoválási

Tetoválások kijelölése
tribal stílusban

Ennek a csodálatos stílusnak az alapítói a kelták, a haida és a maori ősi tribalei.

Az ókorban minden egyes testkép létrehozását különleges rituálé kísérte, az emberek hittek a tetoválások mágikus tulajdonságaiban, amelyek segítenek az embernek összekapcsolni fizikai és mentális testét. A test rajzokkal történő díszítésének fő céljai a következők voltak:

  • Meghibásodás elleni védelem;
  • A társadalomban elfoglalt pozíció bemutatása;
  • Amulett a negativitás ellen.

Tribal tetoválási
Tribal tetoválási
Tribal tetoválási

Manapság a tribal tetoválási minták nem hordoznak ilyen komoly értelmezést, hanem inkább az esztétikát szolgálják.

Európában az elsők, akik elkezdték elterjedni ezt a tetoválási stílust, tengerészek voltak, akik távoli utazásukról tértek vissza szülőföldjükre. A környező emberek érdeklődni kezdtek a test díszítésének ez az eredeti módja iránt, és az emberek elkezdtek ilyen stílusú tetoválásokat elfogadni testük díszítésére. Így fokozatosan a tribal lett a legelterjedtebb stílus, az ősi tribalekhez nem is kötődő emberek díszítették testüket a mintákkal.

A tribal tetoválások a legősibb testképek. Idővel ezt a stílust kiigazítják, továbbfejlesztik, és sok új tetoválási vázlat jelenik meg. A fejlődéssel párhuzamosan ez a stílus kezdett egybeolvadni más stílusokkal, így egy új modern „neo-tribal” stílus jött létre. Ha korábban a képek csak feketében készültek, ma már élénkebb színeket is hozzáadnak a tribalhoz.

Tribal tetoválási
Tribal tetoválási

A stílus jellegzetességei

A Tribal könnyen felismerhető a vázlatok készítésekor használt jellemző kritériumok miatt:

  • Az egyszerű minták sötét színekben készülnek (fekete, kék, szürke);
  • Tiszta, hegyes vonalak, amelyek összefonódásuk révén absztrakciót hoznak létre;
  • Sűrű rajz, amelynek köszönhetően a test mintája fényesnek tűnik;
  • A kép részleteinek tiszta reprodukciója.

Tribal tetoválási
Tribal tetoválási
Tribal tetoválási

A klasszikus tribal tetoválás elkészítése sok erőfeszítést igényel, ezért ha úgy dönt, hogy ilyen tetoválást készít, vegye fel a kapcsolatot megbízható, tapasztalt tetoválókkal.

A testkép hatékonysága érdekében különös figyelmet kell fordítani a tetováláshoz szükséges testterületre, nevezetesen annak izmaira. Ha a területet helyesen választja ki, amint izomfeszülés lép fel, a tetoválás elkezd mozogni. Egy egyszerű díszből igazi remekmű születik. Az ilyen stílusú tetoválás nemcsak lenyűgözően néz ki a levéltetveken, hanem számos alakhibát is elrejthet: vizuálisan megnöveli az izmokat, korrigálja a derékrészt, kiemeli a fenéket, a vádlit stb.

Tribal tetoválási
Tribal tetoválási
Tetoválás alkalmazásához
való helyek

A tribal minták univerzálisak, és egyformán gyönyörűek a férfi és a női testen.

Ha életében először választ egy tetoválási mintát, a tetoválóművészek azt javasolják, hogy ezt a stílust válassza. A Tribal jól mutat a test bármely részén: a nyakon, a karokon, a lábakon, a háton, az alkaron és még az arcon is. Leggyakrabban az alkart és a vállat választják az ilyen stílusú tetoválásokhoz, mivel ezeken a területeken a kép terjedelmesebbnek tűnik.

Ezenkívül a tribal nem csak fő tetoválásként működhet, hanem a kép kiegészítő elemeként is. Például a stílus tökéletesen összekapcsolja az egyes részeket egy összetett mintában.

A Tribal egy tartós stílus, gyakran használják régi tetoválások elfedésére, mivel a vastag szín és a masszív vonalak tökéletesen elfedik az előző képet.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.