Tulipán Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Tulipán

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tulipánt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tulipánt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tulipán tetoválási vázlat

Ősidők óta a tulipán virág, amelyben a boldogság rejtőzik.


Úgy tartják, hogy a tulipántetoválás boldogságot is hoz tulajdonosának, ráadásul szerencsét is vonz. Egy másik tulipán az öröm, a legjobbra vetett hit, a szépség, a szeretet, a gyengédség és az élet élvezete. A Biblia szerint ezt a gyönyörű virágot a tizenegyedik század óta ismeri az emberiség. Az ókori perzsa írások gyakran leírták ezt a virágot. Perzsia a tulipánokról volt híres, az emberek tisztelték ezt a virágot, bár a neve különbözött a jelenlegitől. Perzsiában a virágot dyulbash - turbánnak hívták, mint egy fejdíszt, amelyet egyébként a virágról neveztek el. Törökországban a tulipán is tisztelt virág volt, a szultánok kertjét díszítette, a szultán parancsára az egész kertjét tulipánszőnyeggel kellett beborítani.

Ősidők óta létezik egy legenda a sárga tulipánról. A legenda szerint a sárga tulipánban határtalan boldogság bújik meg, és ha az embernek van szerencséje látni, hogyan nyitja ki a bimbó a szirmait, akkor életre szóló boldogságot talál. Telt az idő, a bimbó nem nyílt ki. Fiatal lányok öntözték a tulipánt a legtisztább vízzel, abban a reményben, hogy a virág kinyílik, és boldogságot találnak, de a tulipán mindig zárva volt. De egyszer egy kisfiú odaszaladt a virághoz, nagyon megtetszett neki a tulipán, leszakította, és vidáman nevetve kis kezébe szorította. Ezzel egy időben a virágbimbó nyílni kezdett. Így derült ki a boldogság titka, amely egy tulipánban rejtőzött - a tiszta gyermeki lélek, a boldogság és az örömteli nevetés segítségével.

tulipán tetoválás jelentése
tulipán tetoválás jelentése
tulipán tetoválás jelentése

A tulipán tetoválás jelentése

A tulipántetoválásra nagy a kereslet a női képviselők körében, néhány férfi is inkább a tulipán képét tömi a testére.


A lányok számára a tulipán képe tökéletesen illeszkedik, sima vonalaival kiemeli a női alak szépségét és a tulajdonos vonzerejét. A férfiak számára egy tulipán tetoválás elég elegáns lenne. A kép a férfi romantikáját hangsúlyozza, a tulipántetoválást választó férfiak gyakran hajlamosak az utazásra, a kalandok kedvelőire. A tulipán képe egyformán eredetinek tűnik mind a női, mind a férfi testen, hangsúlyozva a megjelenés szépségét és a lelki kedvességet. Azok az emberek, akiknek testén tulipán kép van, általában nyitottak, társaságkedvelőek, hajlamosak a kreativitásra.

De leggyakrabban a tulipán képe díszíti a női testet. Ha összeadjuk a tulipán tetoválás összes megnevezését, a következő eredményeket kapjuk:


  • Vidámság, jókedv
  • A legjobbra vetett hit
  • A fiatalság és a szépség jele
  • Gyengédség
  • A romantika jele
  • Könnyű érzések
  • Szeretet és harmónia
tulipán tetoválás jelentése
tulipán tetoválás jelentése

Európában a tulipán képe hírnevet, jó hírnevet jelent.


A tetováláshoz általában piros és sárga tulipánokat választanak, ritkábban fehér virágot. Egyébként a tulipán színe is befolyásolja a tetoválás megjelölését.
Piros tulipán - szenvedélyt és határtalan szerelmet jelent. Egy tetoválás ezzel a virággal azt jelzi, hogy tulajdonosa nagyon érzékeny ember, hűséges és nyitott a második felére.

A sárga tulipán a gyengédség, a törődés és a kölcsönös szeretet reményének jele, reménytelen érzéseket is jelezhet. De azt is figyelembe kell venni, hogy a tulajdonos maga döntheti el, milyen értéket képvisel a tetoválása.
Fehér tulipán - a tetoválás ezzel a képpel tiszta, derűs szerelmet jelent.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.