Tündér Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Tündér

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tündért?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tündért ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tündér tetoválási vázlatok

Sok ember szereti a mitológiai képeket, így a tetoválás területén rengeteg vázlat található különféle mitikus állatokkal és lényekkel.


Ezek egyike a tündér képe. A tetoválás ezzel a mesés karakterrel minden fantáziáját megmutatja a bőrön.
A tündér egy földöntúli, mitikus lény, amely elsősorban egy gyönyörű lány képében, szép és színes szárnyakkal jelenik meg előttünk. Ez a tetoválás a fantázia tetoválások leggyakoribb képének tekinthető. A modern világban egy tündér tetoválási vázlatát pozitív karakterként jellemzik, számos megnevezéssel és jellemzővel.

tündér tetoválás jelentése
tündér tetoválás jelentése

A tetoválás értelmezése

A tündér melli képe a női tetoválásokra utal.


Az ilyen tetoválás tulajdonosa megfelelően hangsúlyozni fogja vonzerejét, és így megmutatja a mágiába vetett hitét. Sok ember számára a tündér egy varázslatos, gyönyörű és kedves teremtmény, amely segít az embereknek a nehéz időkben.
A tündértetoválásnak számos pozitív tulajdonsága van, amelyek közül a legalapvetőbbek:


 • Szépség
 • Ifjúság
 • Ártatlanság
 • Kedvesség
 • IrgalomA viselhető tündérkép jótékony energiát hordoz gazdája számára, mert a tündér a világot szimbolizálja, és a jó hírnöke. Ezt a tetoválási vázlatot szépség, elegancia és hosszú élettartam jellemzi, a kép könnyedséget, szabadságot és örömöt is jelez.

Ez a mesés lény a sors szimbóluma, mert korábban az emberek hittek szuperképességeiben, és azt hitték, hogy egy tündér jobbra változtathatja sorsát. A mitológiából úgy gondolják, hogy ez a földöntúli lény képes megbirkózni a gonosz erőkkel, és jólétet hoz a világnak.

tündér tetoválás jelentése
tündér tetoválás jelentése
tündér tetoválás jelentése

Alkalmazási helyek a testen

A tündér viselhető képéhez a test bármely helye kiválasztható.


Leggyakrabban ezt a tetoválási vázlatot a test ilyen részein ábrázolják:


 • Kéz
 • Csukló
 • Alkar
 • Váll
 • Ágyék
 • LábakA leggyakoribb és legmegfelelőbb tetoválás a kis és közepes méretű.
A testen általában egy elegáns fiatal lányt ábrázolnak, gyönyörű és kifinomult szárnyakkal, mindig laza és göndör hajjal, gyönyörű ruhában, rövid ruhával vagy szoknyával.
Ez a tetoválás nagyon nőiesnek és romantikusnak tűnik. A tetoválásokat gyakran különféle elemekkel egészítik ki, amelyek harmonikusan kiegészítik a képet. Lehetnek növények, pillangók, vagy például csillagok szétszóródása. Szintén nagyon gyakran a tetováló művészek tündért ábrázolnak varázspálcával, vagy csak egy gyönyörű virágon ülnek. Gyakran ez a tetoválási vázlat érdekes elemet kap a lábon lévő csíkos zokni formájában, ez egy kis játékosságot és könnyedséget is hoz a képbe.
Ezt a mesés lényt gyakran kelta stílusban ábrázolják, ami még rejtélyesebbé teszi ezt a képet. Egy rajzfilm stílusú tündér általános tetoválási vázlata a szabadságot és a boldogságot fejezi ki. A tündér többféle színértelmezésben is ábrázolható, de a tetoválás népszerű fekete-fehér változata is.
Minden az Ön fantáziáitól és vágyaitól függ, és mestereink segítenek Önnek egy szokatlanul vonzó tündértetoválás kiválasztásában.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.