Tűz

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Tűzet?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tűzet ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Tűz tetoválási vázlatok

A művészi tetoválások területén rengeteg különféle vázlat létezik, különféle színértelmezésekben.


Vannak, akik a fekete-fehér képeket szeretik, mások a világos, színes képeket. Így vagy úgy, a tetoválás igazi művészet, amelynek sok rajongója van szerte a világon.
A testükön az emberek különféle rajzokat ábrázolnak. Ezek lehetnek állatrajzok, emberképek, különféle dísztárgyak, természet és még az elemek is. Nagyon népszerű elem a testfestés területén a tűz eleme. A tüzet élénk, színes és gazdag színekben ábrázolják, felhívva a környező emberek figyelmét, bemutatva szépségét és veszélyét.

Tűz tetoválási vázlatok
Tűz tetoválási vázlatok

A tűz jelentése a tetováló iparban

A tűz tetoválási vázlata egy színes és fényes kép, amely szépségével vonzza mind a férfiakat, mind a hölgyeket.


A rendkívüli szépség mellett egy tetoválás, amely ezt a veszélyes elemet ábrázolja, különleges jelentésekkel rendelkezik, amelyeket ebben a cikkben fog megtudni.
A természet elemeként a tűz a pusztulás jele. Egy hatalmas láng fékezhetetlen, nagyon nehéz megállítani, néha még irreális is. Sütéslángjával mindent befedő tűz szinte mindent képes elpusztítani, senkit sem kímélve.
Ha a tűzről beszélünk, mint a tűzhelyet felmelegítő lángról, a képével ellátott tetoválás a fény, a jóság és a melegség jelentését hordozza. Általában ez a jelentés egy gyertya, testen lévő mintához, egy hangulatos tűzhöz vagy egy fáklyához kapcsolódik.
A tűz másik értelmezése a szenvedélyhez kapcsolódik. Nagyon gyakran hallunk olyan kifejezéseket, mint: ég a szem, ég az arc, szív és így tovább. Mindezek a kifejezések mindenki számára világosak, bár nem szó szerint, hanem képletesen használják őket.
A tűz eleme egyben az újjászületés jele is. A tetoválás azt jelentheti, hogy az ember megtisztult minden rossztól, ami benne volt, újjászületett és új emberré vált. Ez az értelmezés gyakran tele van egy tüzes főnix képével.
A tüzes fáklya a tudást, a fényt és a tanítást képviseli. Ugyanez a jelentés vonatkozik a gyertya képére is. Más szóval, a lángot "megszelídíteni" kell.

Tűz tetoválási vázlatok
Tűz tetoválási vázlatok
Tűz tetoválási vázlatok

Kép variációk

A tűztetoválást egyetlen kompozícióként hajtják végre, és további elemekkel, amelyek szintén befolyásolják a kép kijelölését:


  • Kigyulladt autó – olyan mozgás, amelyet irreális irányítani és lehetetlen megtartani;
  • Tűzben égő szív - a lélek gyötrelmét jelenti;
  • Tűz a lábon – a gyors mozgás szeretete;
  • Az intim területen lévő tűz mintája ellenőrizhetetlen szexualitásról beszél;
  • A lángban lévő állat képe az agresszió jele;
  • Égő tárgy - egy bizonyos tilalmat jelöl, amely pokoli lánggal jár.A tűz egy erős elem, amely mindent elpusztít, ami az útjába kerül, egyetlen élő lelket sem kímélve. A lángot ábrázoló tetoválás meglehetősen erős energiát hordoz, bemutatja az ember robbanékony természetét, belső agresszióját. De emellett a tűz szimbolizálhatja az önfejlesztés, a tanulás vágyát is.
Amikor egy tetováláshoz tűz vázlatot választ, az ember mindenekelőtt egy bizonyos jelentést ad a tetoválásnak, ami fontos a számára. A tetoválás rajzának kiválasztásakor fontos, hogy hallgasson a belső hangra, amely megmondja, hogy ez a kép az Öné vagy sem.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT