Tűzmadár tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Tűzmadár

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Tűzmadarat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Tűzmadarat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tűzmadár tetoválási vázlatok

Sokan szeretik a mitológiai képeket, sok vázlat található különféle mitikus állatokkal, madarakkal és más lényekkel.

Az egyik ilyen mitológiai lény, amelyre nagy a kereslet a tetoválóiparban, a tűzmadár. Ez a csodálatos madár sok tündérmesében hősként működött, segített az embereknek és megvédte őket a gonosztól. Sok embert érdekel, mit jelent a tűzmadár tetoválás.

Tűzmadár vázlat

A tetoválás jelentése

Az első dolog, amiről a tűzmadár tetoválás beszél, az újjászületés és a halhatatlanság vágya.

A tűzmadár a főnix egyfajta megszemélyesítése, ugyanaz a mitikus madár, csak külföldön. Ha ezt a két madarat összehasonlítjuk, akkor a tűzmadár jelentéséhez a végtelent is hozzá lehet adni. Egyes nemzetekben a tűzmadár az élet ciklikus természetéhez kapcsolódik. Ez a megjelölés annak a ténynek köszönhető, hogy egy élet lejárta után egy új ébredés kezdődik, mivel, mint tudjuk, a tűzmadárnak olyan csodálatos képessége van az újraélesztésre. Sokan, akik hisznek egy olyan koncepcióban, mint a reinkarnáció, testükre helyezik ennek a csodálatos madárnak a képét. Ezenkívül sok nép úgy véli, hogy a tűzmadár a tűz, valamint a nap jele, már a neve is erről beszél. Ebben az esetben a tűzmadár tetoválás azt az életet jelenti, amelyet a Nap biztosít az embereknek. A szláv hiedelmek szerint a tűzmadár egy erős amulett, amely megvédi az embert minden boszorkányságtól. Ugyanilyen védelemmel rendelkezik a tűzmadár tollának képe is. A szlávok úgy vélik, hogy egy csodálatos madár képes megbirkózni a legerősebb gazemberekkel, és visszaadja a kegyelmet és a békét a földnek. A vállon vagy oldalt elhelyezkedő tűzmadár tetoválás újjászületést jelent, és gazdagságot vonz tulajdonosának.

A tűzmadár tetoválásnak nincs konkrét helye a felvitelre. Kijelölése nem tartalmaz speciális szabályokat arra vonatkozóan, hogy pontosan hol kell a tetoválásnak lennie, hogy teljes mértékben felfedje az amulett teljes erejét, vagy segítsen az embernek elérni a feltámadás (reinkarnáció) képességét. Leggyakrabban a tűzmadár tetoválást a test terjedelmes részeire helyezik: karok, lábak, hát, gyomor, bordák. Valóban, ilyen helyeken a tetováló mester képes lesz a tűzmadarat teljes szépségében ábrázolni. Egyébként a vállon elhelyezkedő tűzmadár képe megvédi gazdáját, elveszi tőle az esetleges szerencsétlenségeket. A nyakon található tetoválásnak ugyanaz a jelölése, ebben az esetben a tűzmadár őrangyalként működik.

Tűzmadár vázlat
Tűzmadár vázlat
Tűzmadár vázlat

A tűzmadár tetoválás megnevezése attól is függ, hogy kihez tartozik.

Sokak számára úgy tűnik, hogy ilyen fényes, telített tónusokkal a tűzmadár alkalmasabb a nők számára, de ez egyáltalán nem így van, az erősebb nem is gyakran választja a tűzmadarat tetováláshoz. A tüzes madár tetoválása univerzális, és nemcsak fiataloknak, hanem idősebbeknek is alkalmas. Hiszen a felnőtteknek már van élettapasztalata, bölcsessége, megértik, hogy a régi után mindig jön az új, egyszerre változik és ismétlődik. És mivel a tűzmadár az élet ciklikusságának a jele, nagyon helyénvalóan nézne ki egy felnőtt testén.

Amikor a tűzmadárról információkat találunk, gyakran egy ősi legenda szól a nyugati megfelelőjéről - a főnixről. A legenda szerint a főnix a halálhoz közeledve összegyűjtött magának egy hihetetlen aromájú gyógynövényfészket, és megégette magát benne, hogy három nappal később saját hamvaiból újjászülethessen. Az újjászületett madár tele volt múlt életeinek minden emlékével. Ez a legenda egy másik elnevezést adott a tűzmadár tetoválásnak - a bölcsesség jele. Végül is, miután 500 éve élt, és minden tudásával újjászületik, a tűzmadár nemcsak csodálatos, hanem nagyon bölcs madárnak is nevezhető.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.