"Jester" tetoválási - VeAn Hungarian
Udvari bolond

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Udvari bolondot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Udvari bolondot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Jester" tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás szférája hatalmas számú képet tartalmaz, amelyek között három fő típus különböztethető meg: férfi, női és univerzális vázlatok.

A jester tetoválási vázlata egy univerzális kép, amelyet mind a férfiak, mind a nők tetoválásaihoz választanak. A jester tetoválás tele van ellentmondásos jelentésekkel, amelyekről ebben a cikkben fogunk beszélni.

"Jester" tetoválási
"Jester" tetoválási
"Jester" tetoválási

Jester - ki ő?

A jester az a személy volt, aki a királyi palotában élt, szórakoztatta a vendégeket, magát az uralkodót és családját.

A jester képében kötelező elem volt egy sapka, tetején csengővel. Szintén szerves tulajdonsága volt a csörgő - egy bikahólyaggal ellátott bot, amelynek belsejében borsó volt. A jester nem különösebben hízelgő vicceket űzhetett a királyról, de mértékkel.

A jestereket két típusra osztották:

  • Tehetséges emberek. Például: zsonglőrködés különféle tárgyakkal, vicces dalok, versek komponálásának képessége stb.
  • Szellemi vagy külső fogyatékossággal élő emberek. Sajnos a második típusú emberek voltak azok, akik leggyakrabban jesterré váltak. Elég gyakran kérték fel őket, hogy mondjanak beszédet a királyi udvar szórakoztatására.

"Jester" tetoválási
"Jester" tetoválási

A jester jelentése
a testképek terén

A jester vázlatán több szimbólum is található, amelyek közül néhány teljesen érthető, míg mások meglephetnek.

A gúnyos tetoválás az ember vidám hajlamát jelzi, az ilyen emberekkel meglehetősen könnyű kommunikálni. Melegszívű, társaságkedvelő személyiségek, nem félnek viccesnek tűnni, szeretik szórakoztatni és meglepni a körülöttük élőket.

A második "én". A jester álarca mögött gyakran szerény, félénk személyiség bújik meg. Az ember megpróbálja elrejteni önbizalmát és korlátait egy vidám ember álarca mögé, amelyet csak akkor vesz le, ha egyedül van önmagával.

"Jester" tetoválási
"Jester" tetoválási
"Jester" tetoválási

Ezenkívül a jester tetoválás hangsúlyozza az ember éleslátását.

A jester tetoválású személy gyakran megtévesztő, titkolózó, ravasz emberként viselkedhet.

Egy jester tetoválási vázlata az érzelmi változások jele lehet az ember életében. Például korábban az ember boldogtalan, goromba, kegyetlen volt, de valaminek (valakinek) köszönhetően megváltozott, más emberré vált. És fordítva.

A gonosz arckifejezésű jester vázlata megszemélyesíti tulajdonosának agresszív természetét.

"Jester" tetoválási
"Jester" tetoválási
Stílusok és
tetoválási helyek

A jester ugyanolyan lenyűgözően fog kinézni a realizmus, akvarell, trash polka, grafika, biomechanika, old school, new school stb. stílusában.

Ez lehet színes, fényes kép vagy fekete-fehér rajz.

Amikor kiválasztja a tetoválási területet, először el kell döntenie, hogy egy teljes alakos bolondot szeretne-e tetoválni, vagy csak egy képet az arcáról. Egy jester arctetováláshoz a test kis területei alkalmasak: csukló, nyak stb. Ha teljes dicsőségében szeretné ábrázolni a jestert, akkor válasszon nagy méretű területeket: hát, alkar, váll, mellkas, has, lábszár.

Miután kiválasztotta azt a dizájnt és stílust, amelyben tetoválást szeretne készíteni, felelősségteljesen kell megközelítenie a művész kiválasztását. Ismerje meg a művészről szóló véleményeket, alaposan tanulmányozza át a szakember portfólióját, ha az Ön által kedvelt stílusú alkotásokat tartalmazza, és azok tetszenek, akkor nyugodtan egyeztethet időpontot a művésszel egy tetoválásra.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.