Varjú tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Varjú

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Varjút?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Varjút ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Varjú tetoválási vázlatok

A varjak rendkívül intelligens és hihetetlenül okos madarak, amelyeket gyakran baljósnak tartanak.

Úgy vélik, hogy ezek a madarak képviselői körülbelül háromszáz évig élhetnek, ezért képük nagyon gyakran hosszú élethez, sőt örökkévalósághoz kapcsolódik. Általában óvatosan kell kezelni azt a személyt, akinek testét ennek a madárnak a képe díszíti, mert az ősidők óta ezek a madarak nem keltettek rokonszenvet az emberek között, hanem éppen ellenkezőleg, a gonosz előhírnökeinek tekintették. Ma a varjú tetoválás vázlata számos értelmezést hordoz, pozitív és nem túl kellemes. Általában bölcsességet, hosszú életet és magányt jelölnek. A képek általában csak monoton, komor tónusokat használnak, sok fekete pigmenttel. De vannak vázlatok élénk színekkel, például akvarell cseppekkel vagy színes madártollakkal.

A varjútetoválási vázlatokra nagy a kereslet, mind a férfiak, mind a gyengébb felek körében. Sokan úgy vélik, hogy ez a népszerűség a madár rejtélyétől, valamint a sötétség erőivel való kapcsolatától függ. A tetoválást tetszőleges helyen alkalmazzák, de a madár a legszebben a nagyméretű helyeken néz ki, mint például a háton, a mellkason vagy az oldalon.

varjú tetoválás

A tetoválás jelentése különböző nemzetekben

  • A kelták egy baljós jellel, a sátánizmussal, a mágiával társították a madarat. A varjukat Morrigan, a háború istennőjének hírnökének is tartották. Van egy vélemény, hogy ezek a madarak körülbelül háromszáz évig élhetnek, dögöt esznek, és más madarakra, sőt állatokra is vadásznak. Ennek alapján a ragadozó madár gyakran a magányt személyesítette meg.
  • A keresztények vallása a madarakat magával az ördöggel kötötte össze, és egyben a varjút a remeték védőszentjeként ábrázolja. Úgy tartják, hogy a baljós madár segít a remetének megtalálni a helyes utat.
  • Az ókori Egyiptom idejében a varjút a pusztítással hozták összefüggésbe. Skandináviában a madár maga Odin - a háború istene - karmestereként működött.
  • Egyes népek a szárnyas ragadozót a másik világgal társítják. Az orosz nép legendáiban a madár a boszorkányok és varázslók útmutatója. De a komor jelentése mellett a varjúnak jó tulajdonságai is vannak.
  • Az ókori római birodalomban a varjú a remény megszemélyesítője volt, mert a madár kiáltása a „kras”-hoz hasonlít, amit latinul „holnap”-nak fordítanak.
  • Kína a varjút a hatalommal társítja, úgy tartják, hogy ennek a madárnak a képe a testen állhatatosságot kölcsönöz az embernek, határozottabbá és erőteljesebbé teszi a tulajdonost. Ezenkívül a kínai mitológiában van egy legenda a napon élő szent varjúról. Ő a napmozgás megszemélyesítője, napkeltétől napnyugtáig.
  • Az afrikai népek úgy vélik, hogy a varjak az emberek leghűségesebb társai.
  • Az ősi indiánoknál a varjú totemmadárként működik, ezért ezeket a madarakat nagy becsben tartják.
  • A japánok úgy vélik, hogy a varjú megszemélyesíti az erődöt, a szeretet és a család jeleként alapozzák.
varjú tetoválás
varjú tetoválás
varjú tetoválás

A tetoválási helyek

A leggyakrabban használt testrészek a varjú tetoválásához: hát, alkar, váll, oldal.

A varjút bármilyen preferált stílusban ábrázolják, egyformán lenyűgözőnek tűnik mind valósághűen, mind a trash polka vagy akvarell stílusában.

A varjú tetoválási vázlatát általában fekete színben ábrázolják. De vannak olyan képek is, amelyek élénk további színekkel rendelkeznek.

A varjútetoválásban további elemek is lehetnek, amelyek szintén befolyásolják a testminta kijelölését. A varjú vázlathoz kapcsolódó leggyakoribb jelentések: bölcsesség jele, örökkévalóság, ravaszság, magány, remény, termékenység, kapcsolat a másik világgal és kapcsolat a gonosz erőkkel.

A sok megnevezés ellenére a legfontosabb értelmezés az, amelyet a tetoválás tulajdonosa a képbe helyez.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.