Végtelenség tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Végtelenség

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Végtelen jelt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Végtelen jelt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Végtelenség tetoválási vázlatok

A végtelenséget ábrázoló tetoválás évek óta népszerű.

Ez a kép ősidők óta mély szimbolikát hordoz. Sok kultúrában a végtelenség képe az emberi lélek újjászületési képességét szimbolizálta. India és Egyiptom népei még mindig hisznek a reinkarnációban, úgy gondolják, hogy ez a testen lévő kép a lélek és az ember korlátlan gondolatainak szimbóluma. Manapság a végtelen jelű tetoválásnak több jelentése van, a legalapvetőbbek:

Az ember igyekszik javítani önmagán;

Ez a rajz is azt sugallja, hogy lehetetlen teljesen megismerni a világot;

A harmadik megjelölés az emberi érzések, gyakran egy ilyen jel a végtelen szerelemről és boldogságról beszél.

Van egy legenda, amely szerint ez a jel először az ókori Indiában jelent meg, ahol a végtelenség szimbólumaként működött, a tökéletességre törekedett, valamint a női és a férfias kezdet kombinációja volt. Annyira egyszerű képnek tűnik, de elrejti a jelentés és az értelem mélységét, és minden ember számára a megjelölés teljesen más lehet, mivel az embereknek más a véleménye az életről, és mindenki különleges jelentést ad a rajznak. Alapvetően a végtelenség jele az örökkévalósággal, a világ megismerésének vágyával társul. Ezenkívül egy ilyen tetoválást olyan emberek választanak, akik az élet értelmét szeretnék megtudni, új ismereteket elsajátítani. A végtelen képét viselő emberek gyakran idealisták, és a fejlődésre törekednek.

Végtelenség tetoválási
Végtelenség tetoválási
Végtelenség tetoválási

A rajz végrehajtása

Sokan a matematikai tudományokhoz kötik a végtelenség jelét, de nem sokan ismerik a rajz keletkezésének történetét, aminek semmi köze a matematikához.

Ilyen kép található az "Ourobros" istenségről szóló ősi legendákban, amely egy kígyó volt. A legenda szerint Ourobros a farkától kezdve megette magát, de próbálkozásai kiegyenlítettek voltak, mivel a felszívódás során újra megnőtt. A végtelen jel "alapítója" a kígyó, amely megpróbálja megenni a saját farkát. Sok tetoválás található ebben a designban. Divat a végtelenség jelét viselő páros tetoválás is, ennél a kivitelnél a rajz a szeretteink odaadását, a hűségesküt jelöli, hogy együtt élik ezt az életet a halálig.

Végtelenség tetoválási
Végtelenség tetoválási

A végtelenség
jelentése

Ennek a képnek nincs egyetlen jelentése, mindenki a saját szemantikai témáját helyezi a tetoválásba.

Sokan azért választják a végtelenség vázlatot, hogy hangsúlyozzák nem szabványos hozzáállásukat az életkeretekhez, korlátozásokhoz és hagyományokhoz. Van egy kategória az emberek közül, akik ezen a képen keresztül emlékeztették magukat arra, hogy nem lehet megállni, folyamatosan növekedni és fejlődni kell, a sikerre és a győzelemre törekedve. A lányok számára a végtelenség jele romantikusabb megjelölést hordoz, számukra leggyakrabban a végtelen szerelem szimbóluma.

A mintát általában a csuklóra vagy a jobb kéz gyűrűsujjának oldalára töltik. Egy ilyen kép segítségével a gyönyörű fele vonzza a szerelmet, amely tele van őszinteséggel és édes érzésekkel. Sokan ezzel a jellel jelölik az élet legjobb pillanatainak emlékét, és igyekeznek megismételni azokat. A legtöbb ember azt feltételezi, hogy ez a szimbólum csak a női felek számára alkalmas, de ez egy teljesen téves fogalom.

Sok srác a végtelenség jelét részesíti előnyben, saját értelmezést adva bele. A srácok leggyakrabban az ilyen tetoválást a karrier növekedésének vágyával, az állandó mozgással és a végtelen férfierővel társítják. A kép rajzolásához a férfiak általában nem a csuklót választják, hanem a nagy területű helyeket (a fej hátsó része, a váll vagy a hát).

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.