Veréb tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Veréb

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Verebet?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Verebet ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Veréb tetoválási vázlatok

Mindenkinek ismert kicsi, érdekes és nagyon fürge madár - veréb.

Ezt a madarat a Föld bolygó minden lakója ismeri, mert minden városban vannak. Más madarakkal ellentétben a verebek nem repülnek délre, hanem télen maradnak, mert képesek alkalmazkodni bármilyen életkörülményhez. A verebet ősidők óta ismerjük, sok nép mitológiájában gyakran leírták. Mivel ez a leggyakoribb madár, nem meglepő, hogy bekerült a művészi tetoválások birodalmába.

Veréb vázlat

A veréb kijelölése
különböző országokban

A veréb tetoválás értelmezése hasonló minden madárhoz, amely képes repülni.

A veréb a szabadság szimbóluma is, ráadásul a szabályokon, kereteken túllépés lehetőségeiről beszél. Ezért gyakran a veréb képe ihletet ad az embernek, és inspirálja a körülötte lévőket. A veréb gyakran szórakozással, energiával, lelkesedéssel és életszeretettel társul. Ezenkívül a veréb egy madár, amely a hűséget és az odaadást szimbolizálja, ez annak a ténynek köszönhető, hogy a verebek mindig hazatérnek, bárhová is repülnek. Mit jelent a veréb a különböző országokban?

  • A görögöknél ez a madár hűséget, odaadást és szeretetet jelentett. Mitológiájukban a verebet Aphrodité segítőjeként írják le, aki a szépség és a szerelem híres istennője. Azt mondják, a verebek odaadóak, ha párra találnak, hűségesek maradnak hozzá. Ezért a veréb tetoválást gyakran a szeretet és a fél iránti hűség jeleként értelmezik.
  • Egyiptom lakói a verebet a túlvilággal hozták kapcsolatba, úgy gondolták, hogy ez a madár a paradicsomba viszi az emberek lelkét.
  • A kínaiak azt hitték, hogy a veréb a férfi hatalom szimbóluma, valamint a lelki társa iránti odaadás.
  • Az indiánok a verebet a gazdagsággal hozták összefüggésbe, úgy gondolják, hogy ha a veréb képét a testére helyezik, az egész életükben sikert és gazdagságot vonz magához.Érdekes tudni, hogy a tengerészek is tisztelték a verebet, és gyakran a testükre tömték annak képmását. A tengerészek azt hitték, hogy a kép megvédi őket, segít kiszabadulni minden veszélyes helyzetből, még ha viharba is esnek, a kép segít visszatérni szülőföldjükre, rokonaikhoz. Azt is hitték, hogy ha a tengerésznek mégsem sikerül megszöknie, akkor a veréb a paradicsomba vezeti a lelkét. Ez a jelentés az ókori Egyiptomból származik.

Veréb vázlat
Veréb vázlat
Veréb vázlat

A veréb tetoválás alkalmazása

A veréb tetoválások nagyon változatosak, a fekete-fehértől a mindenféle színig.

Alapvetően a verebet egy faágon ábrázolják, repülve vagy a földön állva. Ez lehet magányos madár, vagy más elemekkel kiegészített: ág, virág, feliratok, ég és még sok más. A veréb színe is eltérő lehet, sokan szívesebben tömik a madarat kék tollazattal, ami szerencsét vonz, vagy élénk sárga tónusú madarat ábrázolnak, mint egy tűzmadár. A virágokat és a rajtuk ülő verebet ábrázoló tetoválás nagyon színes és lenyűgöző, de ez a kép jobban megfelel a nők számára. A férfiaknál a veréb képe is nagyon népszerű tetoválás, amely sötétebb, nyugodtabb színekből készül. Veréb tetováláshoz bármilyen stílusú tetoválást használhat, mindenesetre az ilyen rajz felkelti a figyelmet. Ami az alkalmazás helyét illeti, a választás az ügyfélen múlik.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.