Világítótorony

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Világítótornyot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Világítótornyot ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Világítótorony tetoválási vázlat

Az egyik legszükségesebb és legjelentősebb találmány, amelyre a tengeren szükség van, a világítótornyok.

Megmutatják a tengerésznek az utat, amely lehetővé teszi, hogy hazatérjen. A világítótorony tetoválás jelentését a cikk tárgyalja.

A tengeri járművek megjelenésével, amikor már az első hajók is meghódítottak a távoli, ismeretlen vidékeket, az emberek a tereptárgyakra gondoltak, hogy gyorsabban megtalálják a szárazföldet. Ugyanis a csillagokból kiszámolva és a térképeket nézegetve útvonalat lehetett építeni, de sok esetben nem sikerült a pontos helyet megtalálni. A világítótorony feltalálása meglehetősen gyorsan segített megoldani ezt a problémát. Megértették, hogy a föld a közelben van, hogy a távolság megfelel az ismert adatoknak.

A világítótornyok azóta a tengerészek legjobb jelzéseivé és tereptárgyaivá váltak. Közülük az első nem hasonlított a modern világítótornyokhoz, fényüket petróleumlámpa generálta, a reflektorok is sokkal rosszabbak voltak. Most ezek összetett algoritmusok által vezérelt elektronikus rendszerek, amelyek megadják a szükséges információkat a tengerésznek. De mint régen, úgy most is a világítótoronynak egyetlen célja van - a hely jelzése.

Világítótorony tetoválási
Világítótorony tetoválási
Világítótorony tetoválási

Világítótorony tetoválás jelentése

A világítótorony tetoválás jelentése mutató, mérföldkő a világon.

Ez azt sugallja, hogy maga a világítótorony szimbolizálja annak lehetőségét, hogy megértsük saját magunk helyét a világban, a munkában, a családban stb. Ez öntudatról, saját jelentőségünk megértéséről beszélhet. Egy idegenvezetővel rendelkező személy mindig ismeri a hazavezető utat.

A világítótorony szomorúságot is fejez ki, amely a szívnek kedves tűzhelytől távoli szülőföldön való hosszú távolléthez köthető, de jelzi a visszatérés lehetőségét. Egy ilyen tetoválással rendelkező személy, még ha száz kilométerre is van otthonától, mindig emlékezni fog rokonaira és barátaira. Gyakran előfordul, hogy egy ilyen tetoválás egy tengerész vagy utazó bőrén található, és hosszú ideig elhagyja az eddig ismeretlen világot.

A világítótorony a tengeri világ része, ezért kizárólag esztétikai jelentést hordozhat: ez egy dísz a hajómunkások számára, kiegészíti az arculatukat. Egy stílusos tetoválás érdekesebbé teszi megjelenését.

Mint a fény egy magányos ház ablakában, a világítótorony a magányt szimbolizálja. Korábban a világítótorony munkásai visszahúzódó életet éltek, élvezték az élet egyszerűségét és a víz sima felszínét. Évek óta nem láttak földet, kivéve azt a területet, amelyet a világítótoronynak szántak. Ott élhettek egész családdal, de mégis sokan jobban szerették a magányt, mint a családot. Az egész világtól való közelség, elhatárolódás, introvertáltaknak megfelelő - ez a munka szemantikai terhelése.

Világítótorony tetoválási
Világítótorony tetoválási

A világítótorony vázlata és elhelyezése

A jelzőfény hosszúkás alakú, így kényelmesen elhelyezhető a karokon és a lábakon.

Ez lehet egy sípcsont, ahol a munka kiegészülhet egy közeli földterülettel, tengerrel, hajóval a közelben, sziklákkal, halakkal és más tengeri lakókkal. Kicsit több hely lesz a csípőn, és itt egy viharról és egy hazautat kereső hajóról lehet képet mutatni. Csak a világítótorony a tetováláson jelzi annak lényegét: segít megtalálni és tájékozódni a tenger vagy az óceán végtelen vizében.

Hátul, ahol gyakoribb a férfiak tetoválása, a munka a terület nagy részét elfoglalhatja, ha a világítótorony közelében lezuhant hajóval kompozíciót készítesz, ahol a hajó töredékei és részei szétszóródnak a parton.

Világítótorony tetoválási
Világítótorony tetoválási
Világítótorony tetoválási

Világítótorony lányokon és fiúkon

Mindkét nem egyformán szereti a világítótorony tetoválást.

A srácok számára ez a magány, ami elkíséri őket a hétköznapokban. A lányok más üzenetet fogalmaznak meg egy ilyen tetoválás előtt: ez hazatérés, vigasztalás, szeretett emberre várás, utána vágyás. A test bármely része, legyen az kar vagy láb, alkalmas lesz ennek a tetoválásnak a felvitelére.

A színskála saját belátása szerint választható, árnyalatfoltok hozzáadásával, hogy nagyobb volument adjon a képnek. Magát a világítótornyot sötétnek ábrázolhatjuk lámpafényben, vagy a hajó is elveszhet a hullámokban, csak a hold világítja meg. A tenger felszínén a tükröződés is megfelelő lesz. Ráadásul a világítótorony is lehet világítás nélkül, ami azt jelzi, hogy senki más nem vár a parton.

A világítótorony tetoválás értelmezését és jelentését saját belátása szerint választhatja meg, mi pedig a vázlat elkészítésében tudunk segíteni.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT