Villám Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Villám

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Villámot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Villámot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Villám tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás művészetében nagy kereslet van a napról, a holdról, a különböző csillagképekről és galaxisokról.

A tetoválás területén is különösen népszerűek a villámképek. Ez egy lenyűgöző természeti jelenség, amely magával ragad szépségével és egyben veszélyével. Egy ilyen kép mindig látványosan néz ki az emberi testen, ráadásul a rajz erőteljes energiával van tele. A tetoválás művészetében ez egy nagyon erős jel, amely az elektromos kisülések energiáját hordozza. Úgy gondolják, hogy az emberi testen lévő villámtetoválás minden energiáját átadja a tulajdonosnak, ezáltal erősebbé téve az embert.

Villám tetoválás minták
Villám tetoválás minták
Villám tetoválás minták

Történelmi asszociációk

A villámtetoválás vázlatát különféleképpen értelmezik, mivel különböző időpontokban az emberek különböző módon kezelték ezt a természeti jelenséget.

Az ókorban az emberek azt hitték, hogy a villámlást az istenek irányítják, hogy demonstrálják erejüket és haragjukat. A villámcsapás helyek szentek voltak az emberek számára, pedig a csapás után csak a pusztítás maradt a földön. És ha valaki meghalt egy villámcsapásban, azt hitték, hogy Isten jelölte meg. Az emberekben a villámlás által kiváltott nagyság és tisztelet ellenére az emberek még mindig féltek egy ilyen természeti jelenségtől. Azt hitték, hogy a természet ily módon megbünteti az embereket, kimutatta elégedetlenségét.

De a természet elégedetlensége és az istenek haragja mellett az égen látható villámlás a termés gazdagságát is jelentette. Végül is a villámlás után jött az eső, ami a talaj termékenységéhez szükséges.

Az emberek féltek a vakító elektromos kisülésektől az égen, ugyanakkor megcsodáltak az ilyen titokzatos természeti jelenséget.

Villám tetoválás minták
Villám tetoválás minták

A villám megjelölése a tetoválás területén

A villámtetoválásokat gyakran az igazság fogalmához kapcsolják. Mert az igazság, akár a villám, kemény és ijesztő lehet.

A villámtetoválási vázlat közvetítheti az ember karakterének bizonyos vonásait. A tetoválás a szigorúság és a tisztelet jeleként működik. Egy ilyen hordható kép tulajdonosa arra készteti a körülötte lévőket, hogy tiszteljék önmagát és véleményét.

Ezenkívül a villám viselhető képe jelezheti az ember tiszteletét az egyház és az Úr iránt. Ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy sokan a mennydörgést és a villámlást az Úr megjelenésével társítják.

Gyakran ilyen kép található egy katona testén, valamint a harcművészetekkel foglalkozó embereken. Ebben az esetben a tetoválás tulajdonosának erejéről és hihetetlen bátorságáról beszél.

A villámvázlat népszerű tetoválás volt a tengerészek körében. Ennek a természeti jelenségnek a képét testükre alkalmazva a tengerészek úgy gondolták, hogy a villámlás megvédi őket a természeti katasztrófáktól. Hiszen azok az emberek, akik hosszú ideig távol vannak a földtől, nagyon jól ismerik a természet különféle megnyilvánulásait.

Ha összekapcsoljuk a villámtetoválás összes megjelölését, akkor általában egy ilyen kép az erő, az energia, a szépség, az erő és a titokzatosság jelét hordozza.

Villám tetoválás minták
Villám tetoválás minták
Villám tetoválás minták

Helyek a tetoválás alkalmazásához

A villámról készült tetoválási vázlat látványosan néz ki az alkaron vagy a háton.

A test nagyméretű területein a tetoválóművész teljes mértékben képes átadni az elektromos kisülések erejét és szépségét. Ezenkívül a tetoválás gyakran megtalálható a karokon, a csuklón, a lábszáron vagy a vádliban.

Ami a színsémát illeti, a tetoválás leggyakrabban színes tónusokkal történik. Az ilyen kép leggyakoribb stílusa a realizmus. A realizmus mellett gyakran vannak villámképek sárga, piros vagy fekete cikkcakk formájában. Minden a tetováló művész képzeletétől és az ügyfél kívánságaitól függ.

Ez egy univerzális kép, amellyel a férfiak és a nők is díszítik testüket.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.