Vízköpő tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Vízköpő

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Vízköpőt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Vízköpőt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Vízköpő tetoválási vázlatok

A tetoválás területén sok a mitológiához kapcsolódó vázlat.

A mitikus lények gyakran a tetoválási minták ötletévé válnak, és emellett nagy a kereslet. Különféle lények léteznek: a jóság és az igazságosság hírnökei, és vannak, akik már puszta említésükkel is megrémisztik az embereket. De van egy harmadik típus is a mitológiából származó lényeknek, amelyek átmentek a világos oldalra, és ezek a lények a vízköpők. Külsőre úgy néznek ki, mint egy félelmetes sárkány, a katedrálisokat szokás volt szobrokkal díszíteni képeikkel. A leghíresebb épület, amelyet ilyen szobrok tömege őriz, a Notre Dame katedrális.

Az ókori Görögország mítoszaiban a vízköpők különleges erővel bírtak, amint végrehajtották tetteiket, azonnal eltűntek. Ezek a lények közvetítők az istenek és a hétköznapi emberek között. Ráadásul mitológiai lények határozhatták meg az emberi sorsot. A lény ijesztő megjelenése ellenére jó hírnök, mert egy időben ezek a lények megtértek és átálltak a jó oldalára. A mitológiai lények a bűnös emberek megszemélyesítéséhez kapcsolódnak, akik megbánták minden cselekedetüket, és a gonosz elhagyta őket.

A legenda szerint a vízköpők éjszakai lények, amelyeket a nappali fény kővé változtat. Van egy vélemény, hogy nappal a lények elbújtak a barlangokban, hogy kivárják az estig. Egyes népek mítoszai olyan lényeket írnak le, amelyek képesek a víz alatt élni. De a sok leírás ellenére a mitológiai lények közös jellemzői a következők: egy sárkány teste széles, erős szárnyakkal, erős száj fogakkal és erős, szívós mancsokkal.

Vízköpő tetoválás
Vízköpő tetoválás

A vízköpő jelentése a tetoválási iparban

  • Összehajtott szárnyú lény. A képen látható vízköpő tetoválási vázlata a tetoválás tulajdonosának védelmét jelenti a külvilág fenyegetéseitől. A képen általában a lény a tető szélén ül.
  • Teremtés a székesegyházon. Ez a tetoválás egy sötét lény átmenetét jelzi a jóság felé, amely megvédi a tetoválás tulajdonosát a gonosz erőktől.
  • Teremtés repülés közben. Jelzi az ember céltudatosságát, szabadságszeretetét és a ragadozó kezdetet. Ezenkívül a tetoválás megállíthatatlan erőt jelent.
  • A vízköpő tetoválás továbbra is az ember éjszakai életének jele lehet, mert mint tudjuk, mitikus lények csak éjszaka élnek.
  • A lény groteszk képe a tetoválás tulajdonosának összetett belső világáról, személyiségéről beszél.
  • A teremtés harca az emberekkel. Egy ilyen kép azt sugallja, hogy a tetoválás tulajdonosa értékeli eszméit, és nem fél megvédeni őket a társadalom előtt.
  • Az a lény, akinek nyitva van a szája, agressziót jelez.
  • Ha egy lény a testét szárnyak mögé rejtette, egy ilyen tetoválás az ember titkosságáról és magány utáni vágyáról beszél.
Vízköpő tetoválás
Vízköpő tetoválás
Vízköpő tetoválás

A mitikus lényt ábrázoló tetoválást általában valósághű stílusban készítik el, de a kivitelezési lehetőségek eltérőek lehetnek.

Például egy tetováláshoz adhatsz egy kis humort: édes mosollyal vízköpőt készíthetsz, vagy akár vízköpő szárnyakkal töltheted meg a macska képét. De mégis, a többség úgy dönt, hogy ijesztően fenséges megjelenést hoz létre, amelyet általában jól látható helyekre vagy nagy kiterjedésű területekre alkalmaznak. Ez egy univerzális tetoválás, amely mind a férfi, mind a női testen látványosnak tűnik.

A vízköpő vázlata nemcsak eredeti dekorációként, hanem erőteljes amulettként is szolgál az ember számára. Ez egy egyedi tetoválás, amely a gonoszt a legtisztább formában ábrázolja, de jó üzenetet hordoz. Ez a kép nemcsak a külső, hanem a belső rossztól is megvédi tulajdonosát. A vízköpő tetoválás kiválasztásával megbízható társat választ az életre.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT