"Vonalkód" tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Vonalkód

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Vonalkódot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Vonalkódot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Vonalkód" tetoválási
vázlatok

Manapság számos tetoválási téma létezik.


Az emberek állatok, madarak, növények képeivel, emberportrékkal, absztrakt rajzokkal, különféle mechanizmusokkal stb. díszítik testüket. A művészi tetoválások terén annyi téma van, hogy mindenki kedvére választhat vázlatot.
Ebben a cikkben az eredeti, népszerű, szokatlan vonalkód tetoválásról fogunk beszélni.

A "vonalkód" tetoválási vázlat egy egyedi kép, amely egyaránt népszerű a nők és a férfiak körében. A vonalkódos tetoválás mindig felkelti a figyelmet, mert meglehetősen szokatlannak tűnik a testen. Mit jelent a vonalkódot ábrázoló tetoválás, cikkünkből megtudhatja.

"Vonalkód" tetoválási vázlatok
"Vonalkód" tetoválási vázlatok

Mi az a vonalkód?

A vonalkód egy grafikus séma, amely speciális információkat tartalmaz.


Számos termék felületén vonalkód kerül elhelyezésre, a kódból leolvasott információ egy szkenner segítségével történik, majd a termékkel kapcsolatos összes információ megjelenik a képernyőn.
A vonalkód minta mindenki számára ismerős: különböző vastagságú és hosszúságú csíkok, amelyek alján egy számsor található.
Miért vonzza egy ilyen kép a tetováló közönség figyelmét?

"Vonalkód" tetoválási vázlatok
"Vonalkód" tetoválási vázlatok
"Vonalkód" tetoválási vázlatok

A vonalkód jelentése a művészi tetoválás területén

A vonalkódos tetoválás legszembetűnőbb példája a jól ismert színész, Pavel Priluchny, aki az "On the Game" című filmben szerepelt. A színész vonalkódot tömött a nyakába, „doc” felirattal. A film után a vonalkódos tetoválás népszerűvé vált.
A vonalkódos tetoválás kitöltésekor a csíkok alján gyakran egy személy számára fontos dátumot ábrázolnak, például: születésnapját, gyermekének születésnapját, szeretett személy születésnapját, esküvő dátumát stb.
Ezenkívül a számsor helyett sokan egy nevet vagy egy rövid feliratot ábrázolnak, amely különleges jelentést hordoz a tetoválás tulajdonosa számára.

A vonalkód vázlat a tiltakozás jeleként is működik. Ily módon az ember demonstrálja, hogy ellenzi az árunak tekintsék. Ennek a tetoválásnak a segítségével az ember hangsúlyozza egyéni természetét, a különbséget az azonos típusú társadalomtól. Ezenkívül ez a tetoválás kultúrára hívhatja az embereket, mert ha mindenki úgy viselkedik, hamarosan az emberek a kereskedelem tárgyává válnak.

Egy vonalkódos tetoválási vázlat jelezheti, hogy hamarosan eljön egy ilyen jövő, ahol minden emberbe egy chipet vezetnek be, így könnyen nyomon követhető és rabszolgasorba kényszeríthető mindenki.

"Vonalkód" tetoválási vázlatok
"Vonalkód" tetoválási vázlatok

Melyik testrészen kell kitömni egy vonalkódot ábrázoló tetoválást?

A vonalkódos tetoválás leggyakoribb helyei a nyak és a csukló. A tetoválás azonban tetszőleges helyen kitölthető, mivel nincs korlátozás.
Ami a tetoválás méretét illeti, minden az Ön kívánságaitól és a tetoválás kiválasztott helyétől függ. Leggyakrabban a vonalkód tetoválások kis méretben készülnek. Ha szükséges, a tetoválás könnyen elrejthető ruhával.

A tetoválás fekete színben készül, de ha szeretné, a vonalkódot bármilyen kívánt színformátumban elkészítheti.
A vonalkódos tetoválás ideális azok számára, akik a minimalizmust, a tömörséget és az egyszerűséget kedvelik.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.