Vörös rózsa Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Vörös rózsa

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Vörös rózsát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Vörös rózsát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Vörös rózsa tetoválási vázlatok

Egy színes, fényes, látványos tetoválás mindig magára vonja a körülötte lévők és a járókelők figyelmét.

Az egyik ilyen tetoválás egy vörös rózsa képe. A rózsák mindig is nagyon népszerűek voltak a művészi tetoválás területén, de a vörös rózsa iránt volt a legnagyobb kereslet. Ráadásul a vörös rózsa tetoválás nemcsak a lányok, hanem a férfiak körében is népszerű.

Ősidők óta az egész világon ismerték, különböző népek tulajdonították elnevezésüket. A középkor óta sok nemzet irodalma a rózsát a földi szenvedély, a szenvedélyes, erős szerelem jeleként írja le.

  • A híres "Hókirálynő" és a "Kis Tsakhes" művekben a rózsa misztikus jellegű.
  • A görög mitológia szerint a szerelem és a szépség gyönyörű istennője, Aphrodité tengeri habból született, gyönyörű rózsa formájában.
  • Szűz Máriának más neve is volt: „Misztikus rózsa”, a tövises rózsa jele az emberi gyötrelmet jelöli.
  • Kínában a rózsa virágzó jel, és a fegyelem megsértésével járó gyönyört is jelöli.
  • A japánok a rózsát a gyengédség, a büszkeség és az erő jelével társítják.
  • A szlávoknál a rózsa a tökéletesség jele.A vörös rózsa tetoválás megnevezését számos összetevő befolyásolja. Például a rózsaszirom az öröm jele, a bimbó a dicsőséget, a tövisek szenvedésről, vágyakozásról és szomorúságról beszélnek. A vörös rózsa leggyakoribb megnevezése a szépség, a szerelem és a szenvedély jele. A bordó rózsa a tetoválás tulajdonosának belső harmóniájáról beszél. De ezen kívül a vörös rózsa más jelölésekkel is rendelkezik.

Vörös rózsa tetoválás minták
Vörös rózsa tetoválás minták
Vörös rózsa tetoválás minták

A vörös rózsa értelmezése

A szerelem és a hűség fő jelentése, a vörös rózsa Aphrodité legendájának köszönhetően szerzett.

A legenda szerint Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője sietett, hogy találkozzon kedvesével. Elszaladt egy fehér rózsákkal borított kert mellett, és egy tövissel átszúrta a lábát. Amint egy csepp vére megérintette a rózsát, minden bimbója azonnal vörösre vált. A rózsa képe egyformán népszerű mindkét nem körében, és a tetoválások elnevezése is hasonló. A vörös rózsa tetoválás egy férfi testen a szerelem jele. Egy ilyen kép azt jelzi, hogy tulajdonosa szereti a másik felét, és akkor is, ha a pár veszekszik, akkor a második jelentés a szeretettével való találkozás. A férfiaknak megfelelő tetoválás másik megjelölése az ember belső és külső szépsége.

A tetoválásban gyakran egy tövises vörös rózsa képét használnak. Ennek a tetoválásnak több elnevezése is van:

  • Az emberben nem a szépség a fő, hanem a belső béke;
  • Ne higgyen egy személy megjelenésének, megtéveszthető lehet;
  • Adományozás és küzdelem egy szeretett személyért.A tövis nélküli rózsát ábrázoló tetoválás azt mondja, hogy tulajdonosa már megtalálta a szerelmét. Azok a tetoválások is népszerűek, amelyeken a vörös rózsa további elemekkel van kombinálva. Például egy rózsa tőrrel, a kép szenvedélyes szerelmet jelöl. A vörös rózsa koponyával, kereszttel a szeretet és az emlék jele egy szeretett személy számára. Szintén nagyon gyakran a vörös rózsával ellátott tetoválást különféle feliratokkal, jegyzetekkel, pillangókkal, madarakkal és egyéb elemekkel egészítik ki.

A vörös rózsa képe lenyűgözőnek és színesnek tűnik a test bármely részén, a férfiak általában a karokat vagy a vállat választják. A hölgyek vörös rózsa tetoválást tömnek testük különböző részeire. Ez lehet kéz, csukló, gyomor, bordák, csípő, láb, hát, nyak. A kép egyetlen vörös rózsa bimbóból vagy egy egész csokor gyönyörű virágból állhat.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.