Yin yang Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Yin-Yang

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Yin Yangot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Yin Yangot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Yin-yang tetoválási vázlatok

A Yin-Yang népszerű jel a tetoválóiparban.


Kína mitológiája alapján megszemélyesíti azt a harmóniát, amely az ellentétes oldalak: a férfi és a nő kombinálásával jött létre. A Yin (fekete szín) a női és negatív energiát személyesíti meg, amely a hold és az éjszaka, a gonosz és a sötétség, a hideg, a föld és a halál jele. Jelzi a passzivitást, a páros számokat, a termékenységet és a párkapcsolati harmóniát is. A Yang (fehér szín) a férfias princípium, a pozitív energia megszemélyesítése, amely a jóság és a fény, a meleg, a nap és az élet jele. És páratlan számokat és aktivitást jelöl. A Yin és Yang annak ellenére, hogy ellentétek, kiegészítik egymást, és így egyensúlyt teremtenek.

Az ellentétek körben való kombinációja a végtelent jelenti, vagyis mindkét oldal örök ellentétét. A csepp alakja, amelyben mindkét oldal megjelenik, a víz megjelölése. Víz nélkül minden élőlény nem létezhet. Az egyes cseppek közepén lévő pontok azt jelzik, hogy semmi sem tökéletes. Nincs tökéletes jóság, mint ahogy abszolút rossz sem. Minden cseppnek van egy szemközti oldala.

A Feng Shui szerint az ellentétes felek harca ellentétes energiák harcát jelenti. De ugyanakkor az energiák egymást keltik, mert önálló formában létezésük nem lehetséges. Ebből az egyesülésből alakul ki minden élőlény és maga az élet, a legfontosabb, hogy mindenben harmónia uralkodjon. Ha a harmónia megsérül, a szerkezet megsemmisül. Az energiákat összekötő hullámvonal végtelen változásról beszél.

Yin yang tetoválás minták
Yin yang tetoválás minták

Értelmezés a tetoválás területén

Az ellentétes oldalak vonzása miatt a Yin-Yang mindig teljes értékű elválaszthatatlan jelként működik.


Ez a jel az emberi testen, amely az egész világ harmóniáját és a világ integritását jelzi, segítséget nyújt az élet nézeteltéréseiben, önbizalommal és belső erővel tölti el.

Általában a Yin-Yang tetoválást olyan emberek választják, akik érdeklődnek a keleti kultúra iránt vagy azzal kapcsolatban állnak, valamint filozófiai személyiségek. Egy ilyen tetoválás segítséget nyújt a tulajdonosnak egy fontos választás meghozatalában, vagy segít megtalálni magát.

A Yin-Yang tetoválás vázlata optimizmust, lelki békét és önismeretet hordoz. Jelzi az ember azon képességét, hogy élvezze az apró dolgokat, és segít a tetoválás tulajdonosának megtalálni a pozitív oldalakat még az élet fekete csíkjában is.

Általánosságban elmondható, hogy a Yin-Yang vázlat azt jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa számára a spirituális rész jelentős lépést foglal el életében.

Yin yang tetoválás minták
Yin yang tetoválás minták
Yin yang tetoválás minták

Tetoválási lehetőségek

A Yin-Yang jel képe lehet teljes értékű tetoválás, vagy különféle elemek hozzáadásával.


Az egyensúly jele hatékonyan kiegészítheti a keleti kultúra bármely elemét:


  • Keleti sárkány
  • Tigris
  • Lótusz és más virágok
  • Madarak és sok hasonló elem

Yin yang tetoválás minták
Yin yang tetoválás minták

Az egyensúly jelét ábrázoló tetoválás univerzális, jól illeszkedik más tetoválásokhoz, saját érzetet kölcsönözve a történetnek. A kép méretétől és alakjától függ, hogy melyik testrészen a legjobb a tetoválást elhelyezni. A Yin-Yang tetoválás felvitelére leginkább ajánlott helyek a nyak, a mellkas, az alkar, a váll és a lapocka.

A keleti kultúra iránt érdeklődők az emberi test energiaközpontjairól szóló tanításokból merítenek útmutatót.


  • Ebben az esetben a tetoválás a nyakon a szó és a gondolat, az inger és a cselekvés, az őszinteség és az igazság harmóniájának jele
  • A tetoválás a mellkason lehetővé teszi az érzelmi felszabadulás elérésétÁltalánosságban elmondható, hogy a Yin-Yang tetoválási vázlat rendkívül pozitív energiával van tele, és tökéletes mind a nők, mind a férfiak számára.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.