Zombi Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Zombi

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Zombit?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Zombit ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Zombi tetoválási vázlat

A tetoválási munkák között nagyon sok példa van a sokszínűségre, ahol sok vázlat ábrázol állatokat, madarakat, rovarokat, embereket.


Nem kevésbé népszerűek azok a művek, ahol a fő téma a háztartási cikkek, kiegészítők és még sok más. Ennek ellenére a misztikus képek, amelyek között vannak zombik is, elfoglalták a rést. Mit jelent a tetoválás? Vessünk egy pillantást erre ebben a cikkben.

Zombie számos legenda és mese kitalált szereplője. A történet Afrikából származik, ahol a voodoo sámánok a legenda szerint képesek voltak életre kelteni a halottakat. Ehhez speciális rítusokat végeztek az elhunyton, amelyek lehetővé tették az ember visszatérését a halottak birodalmából. Az élet minden törvényét megtagadva a sámán, aki összeesküvést beszélt és elvégezte a szükséges lépéseket, nemcsak egy haldoklót, hanem egy halottat is talpra tudott állítani.

A legendákat benőtték új legendák, és a sámánok is Európába költöztek, ahol a zombikról szóló történetek ijesztő mesékké váltak a gyerekek számára. A mítoszok terjedtek, és a zombi karakter népszerűvé vált. Aztán jött a mozi, és évről évre írók, rendezők vezették be a zombik témáját a mozi világába. A film új történeteket, embereket, izgalmas kalandokat kapott a gonosz szellemek ellen, amelyek zombik voltak.

A sorozat megjelenésével a karakter a nagy képernyőről az otthoni tévékbe, később a számítógépekbe vándorolt, de már a főszereplő szerepében, a legkülönfélébb játékok univerzumának antagonistájában. Ez az, ami újragondolásnak vetette alá a zombi képét, és most nem annyira az újjászületés jelensége volt, mint inkább a gonosz megtestesülése.

Zombi tetoválás minták
Zombi tetoválás minták

Zombi tetoválás jelentése

Az ezt a lényt ábrázoló vázlat az elmúlt években népszerűvé vált, ami változatossá tette a tetoválás világát. Mi az oka ennek a népszerűségnek?


Ha ránézünk, a zombi egy halott ember, aki felfalja az élő emberek húsát. Egyrészt nincs semmi vonzó a karakterben, másrészt viszont a kedvenc történetekben, filmekben, játékokban általánossá vált miszticizmus. Ezért a zombikba fektetett érték mindenekelőtt a rajongó vágya, hogy kedvenc filmjének vagy játékának egy-egy karakterét vagy képkockáját magára ragadja.

Ha figyelembe vesszük a mélyebb jelentést, akkor megtudhatja, hogy a zombi szimbólum egyfajta állhatatosság és képesség, hogy legyőzze az akadályokat, még a halált is. Tehát akinek a bőrét ilyen kép díszíti, az erős személyiség, aki nem tér le a választott útról.

A miszticizmus és a horror szerelmesei számára egy ilyen szimbólum érdekes kiegészítés lesz a képhez. A gótikus, szürke és feltűnő zombi azonban halhatatlan, és nem lesz olyan könnyű legyőzni. Ezért a fiúk és a lányok választása a túlvilági lény eme hajtóerejének köszönhető.

A Voodoo mágia szerelmeseinek a zombi szimbólum még több erőt és energiát hordoz. Ez egy erős jel, amely alátámasztja az ember hiedelmeit.

Zombi tetoválás minták
Zombi tetoválás minták
Zombi tetoválás minták

Zombi vázlat és változatai

Milyen munkát válasszon a legjobb tetoválási lehetőséghez?


Az értékválasztástól függően sokféle ajánlatot mérlegelhet, amelyekből bőven van az interneten. Tekintettel a témájú filmek és játékok tengerére, könnyebb eltévedni ebben a műfajban, mint nem megtalálni, amire szüksége van.

Maga a kép bármi lehet. Lehetne egy híresség képe:


  • Filmhős.
  • Politika.
  • Tudós.
  • Színész.
  • Énekesnő.Ez a lista addig folytatható, ameddig csak akarja, és változatai csak a képzeletétől függenek. A zombis vázlatban gyakran a szürke tónusok dominálnak, a vörös is jelen lehet, ami a lény vérszomjasságát hangsúlyozza.
Ha a választás továbbra sem lehetséges, készek vagyunk segíteni abban, hogy melyik vázlat a legmegfelelőbb az Ön kívánságaihoz. A tetoválás stílusát is úgy választják meg, hogy ne csak a munka lényegét, hanem az Ön stílusát is hangsúlyozza. Tetoválást bárhol elhelyezhet, nyitott és zárt is a többi ember szeme előtt. A végső zombi tetoválás mérete az utolsó paramétertől is függhet.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.