Zsiráf tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Zsiráf

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Zsiráfot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Zsiráfot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Zsiráf tetoválási vázlatok

Sokan úgy döntenek, hogy állatokról szóló képeket tetoválnak.

Néha a választás az állatvilág egyedi, érdekes képviselője, amely tökéletesen hangsúlyozhatja az ember egyéniségét. Az egyik ilyen állat a zsiráf. Ez egy nagyon érdekes és szokatlan állat, amely sokakat meglep testfelépítésével és érdekes színével. Csakúgy, mint maga a zsiráf, a képével ellátott tetoválás meglehetősen eredeti és szokatlan. De egyedisége mellett a zsiráf tetoválás kiváló talizmán, amely gazdagságot, boldogságot és jólétet vonz. A zsiráf képe egyben tulajdonosának előrelátását is jelenti, aki valószínűleg tudja, mi vár rá. Bár a zsiráfok nem élnek a világ minden országában, nagyon népszerű állat. A zsiráfok nagyon magasak, ezért sokakat megijesztenek a megjelenésükkel. De valójában ez az állat nagyon békés, engedelmes és jóindulatú. Ezért nem meglepő, hogy sokan szívesebben díszítik testüket egy zsiráf képével. Ez a tetoválás számos jelöléssel rendelkezik, de mindegyik fényenergiával telített.

zsiráf tetoválás

A zsiráf tetoválás jelentése

Afrikában a zsiráfok tisztelt állatok, amelyek totemként működnek.

Afrika lakói úgy vélik, hogy a zsiráf a siker és a jólét jele, és az emberi testen lévő képe minden kérdésben sikert hoz a tulajdonos számára. Ezenkívül van egy vélemény, hogy a zsiráf képe megvédheti az embert a kudarctól. Az európai lakosok ezt az állatot kicsit másképp érzékelik, mert számukra teljesen szokatlan, mivel nem európai országokban él. Néhány állatkert a kivétel.

A nők, lányok számára a zsiráfos tetoválás talizmánt jelent, amely megvédi a tetoválás tulajdonosát és szeretteit. A zsiráf tetoválást választó lányok általában nagyon vidám, egyéni személyiségek. Jól emlékeznek rájuk, és csak kellemes emlékeket hagynak maguk után. Ezenkívül az ilyen lányok nagyon értékelik családjukat és a közeli embereket, megpróbálják megvédeni őket a különféle bajoktól.

Az a személy, aki zsiráfot választ tetoválásként, maga is pozitív, jóindulatú ember. Az ilyen emberek mindig barátságosak, jóindulatúak és nemesek, örömet és pozitívumot sugároznak.

A zsiráf tetoválás nemcsak egyedi, hanem színes is, bármilyen bőrtónushoz alkalmas. Egyébként a zsiráf testén lévő foltok mindig egyediek, akár az emberi ujjlenyomatok.

Általában a zsiráf tetoválást olyan emberek választják, akik hasonlóak az állatvilág ezen képviselőjéhez. Ezek aktív, derűs, pozitív, jó lelkű emberek, akik tudják, hogyan kell örülni és örömet okozni másoknak. Sokan úgy vélik, hogy a zsiráf képe az emberi testen élesíti tulajdonosának intuícióját, rugalmassággal és előrelátással ruházza fel.

zsiráf tetoválás
zsiráf tetoválás
zsiráf tetoválás

Tetoválás alkalmazásának helyei

A zsiráf eredetinek és színesnek tűnik a különböző mintákban.

Ez lehet egy zsiráf valósághű képe vagy rajzfilmfigurája. Általában a zsiráfot a szokásos élőhelyén ábrázolják, de mivel a fantáziának nincsenek határai, a tetoválás cselekménye nagyon eltérő lehet. Minden a tetováló mester végzett általános munkájától függ. Egy ilyen tetoválás tökéletes mind a lányok, mind a fiuk számára.

Mivel a zsiráf alakja meglehetősen hosszúkás, a tetoválásokat általában hosszúkás testrészekre (lábakra vagy karokra) alkalmazzák. A zsiráf képe egy személy hátán, mellkasán vagy oldalán is megtalálható. A zsiráf tetoválás kiválasztásával nem csak a testedet díszíted egyedi, eredeti mintával, hanem kiváló talizmánt is szerezhetsz magadnak.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.