Tetoválás 25% kedvezménnyel - Old School, New School, Traditional, Tribal | Foglalj most! - VeAn Hungarian
Tetoválás AKCIÓ

Tetoválás AKCIÓ:

-25% kedvezmény Old School, New School, Traditional, Tribal stílusokban!

Valósítsd meg álmaid tetoválását a hihetetlen 25% kedvezményünkkel! Népszerű stílusok, mint az Old School, New School, Traditional és Tribal elérhető áron. Használd ki ezt az egyedülálló ajánlatot!

Ha régóta szerettél volna színes festményekkel és eredeti mintákkal díszíteni a tested, most itt az idő! Művészeink egyedi remekműveket hoznak létre, amelyek kiemelik egyéniségedet. Az akció korlátozott ideig érvényes, ne hagyd ki az alkalmat, hogy időpontot foglalj. Professzionális művészeink várnak rád szalonunkban, hogy megvalósítsák ötleteidet.


Feltételek:

  • 25% kedvezmény az Old School, New School, Traditional és Tribal stílusú tetoválásokra. A kedvezmény minden ilyen stílusban elkészített tetoválásra érvényes.
  • Választás a saját tervezeteink közül vagy tetoválás készítése a saját elképzeléseid alapján. Választhatsz egy kész tervet a katalógusunkból vagy javasolhatod a saját tervedet.
  • Az akció 2024.06.01-től 2024.06.30-ig érvényes. Minden ebben az időszakban készült tetoválás részt vesz az akcióban, amennyiben a részvétel a foglaláskor megerősítésre kerül.
  • Az időpontfoglalás kötelező. A foglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot. Az időpontfoglalás csak akkor válik érvényessé, miután online tanácsadónk kapcsolatba lép veled.
  • A kedvezmények és akciók nem vonhatók össze. Ha a szolgáltatás más akciókban is részt vesz, vagy más kedvezmények is érvényesek, csak egy, a legelőnyösebb akció alkalmazható.

Gyors bejelentkezés

Töltse ki adatait, és várja a konzultáns hívását

Legyen naprakész minden hírünkkel

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.