Piercing Budapesten / szemöldök, ajkak, fülek, köldök, üregek. - VeAn Hungarian
v. Budapest
1066, Budapest, Teréz körút 40
H-V 12:00 20:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Maksym Serhiienko

Értékelés: 5 (28)
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Bevz Elizaveta

Értékelés: 4,1 (29)
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Vitalina Bopko

 • Permanentní make-up
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Remowe eltávolitás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasia Kravchenko

 • Tetoválás
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Takarás
Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Piercing Budapesten

A Piercing az régmúlt időkben jelent meg, ennek a szférának meglehetősen hosszú és változatos története van.


Régen az egyes testrészeken végzett szúrásokból egy bizonyos csoporthoz való tartozását vagy egy személy társadalmi státuszát lehetett megállapítani. Nem mindenki engedhette meg magának, hogy átszúrja egy testrészét. Ma, ez egy hihetetlenül népszerű szolgáltatás az emberek körében minden korosztálynál, valamint társadalmi rétegnél a világ minden táján. A piercingről alkotott sztereotípiákat már régóta elfelejtették, és mindenki saját jelentést visz a testén lévő piercingbe, s ott csinál ilyet, ahol szeretné.

Mi célból csináltatnak az emberek piercinget? Mindenkinek más oka van rá: valaki ily módon kiegészíti stílusát, valaki pedig ebben látja a test díszítésének módját. A piercing különösen népszerű a fiatalok körében, akik ilyen módon fejezik ki önmagukat. A leginkább népszerű fajtája a fül-, a szemöldök-, a nyelv-, a köldök-, a mellbimbók stb. piercingje.

A VeAn tetováló szalon bármilyen típusú és összetettségű piercing elkészítését kínálja Budapesten. Kellemes meglepetésként éri majd a lehetőségek széles választéka , valamint a szolgáltatások magas színvonala és az eljárás elvégzésének feltételei. Ha piercinget szeretne készíttetni, bátran forduljon szalonunk munkatársaihoz!

Piercing Budapesten

Milyen típusú piercingeket készít a VeAn tetováló szalon

Biztonság és minőség felsőfokon - mindez a magyarországi VeAn tetováló szalon piercing szolgáltatásáról szól.


Minden mester hiteles diplomával rendelkezik a szakterületéről, valamint hatalmas szakmai tapasztalattal. Emellett az eljárást garantáltan steril körülmények között végezzük. Itt megvalósíthatja a testén végzett szúrásokkal kapcsolatos ötleteit, függetlenül azok összetettségétől. A szakembereink orvosi ismereteinek köszönhetően az ilyen eljárás végrehajtása a lehető legbiztonságosabb, gyakorlatilag fájdalommentesen fogják elvégezni.

A szalon mesterei a következő típusú piercingeket csinálják:

 • Fül piercingek;
 • Orr piercing;
 • Szemöldök piercing;
 • Ajak és nyelv piercing;
 • Arc piercing;
 • Surface, mellbimbó, köldök piercing;
 • Microdermal;
 • Intim piercing.A piercing helyétől függően az eljárás lehet szinte észrevétlen, fájdalommentes, de akár nagyon fájdalmas is. A második esetben a mester speciális fájdalomcsillapítókat fog használni. A szalon csak kiváló minőségű érzéstelenítést kínál, így annak alkalmazása biztonságos.

Piercing Budapesten
Piercing Budapesten

Milyen körülmények között történik az eljárás

Gondoskodtunk arról, hogy minden ügyfél számára maximális kényelmet és kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosítsunk.


Tetováló szalonunkban tett látogatáskor az ügyfelet részletes tanácsokkal látjuk el a magyarországi piercing szolgáltatásokkal kapcsolatban. Személyesen találkozhat a mesterrel és megbeszélheti vele a részleteket. A szakember tájékoztatja Önt az eljárás folyamatáról, az elvégzés ellenjavallatairól és korlátozásairól, valamint érdeklődik az egyes gyógyszerekre való érzékenységről. Miután figyelmesen meghallgatta az ügyfél minden kívánságát, a mester tanácsot adhat arról, hogyan lehet az ötleteket megvalósítani.

Amennyiben kívánja, előzetesen megtekintheti a helyiséget, ahol a mester dolgozik. A szobát rendszeresen takarítják, minden eszközt és berendezést fertőtlenítőszerekkel kezelnek és sterilizálnak. A mester minden munkát eldobható gumikesztyűben végez, amelyet minden ügyfél után lecserél. A helyiségbe csak cipővédőben lehet belépni a tisztaság fenntartása érdekében.

Vannak speciális kanapék és fotelek is, amelyek szükség esetén a kívánt pozícióba alakíthatók – a nehezen elérhető helyeken történő szúrások kényelmes elvégzése érdekében. Ez semmiképp sem befolyásolja az ügyfél kényelmét.

Budapesten a VeAn tetováló szalonban piercing készítését csak magasan képzett, tapasztalt mesterek végzik. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy a nyújtott szolgáltatások minősége megfelel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak. VeAn - biztonságos és kiváló minőségű piercing.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.