Sminktetoválás eltávolítása Budapesten lézerrel / fájdalom és hegek nélkül. - VeAn Hungarian
v. Budapest
1066, Budapest, Teréz körút 40
H-V 12:00 20:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Maksym Serhiienko

Értékelés: 5 (28)
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Bevz Elizaveta

Értékelés: 4,1 (29)
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Vitalina Bopko

  • Permanentní make-up
  • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
  • Remowe eltávolitás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Budapest Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasia Kravchenko

  • Tetoválás
  • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
  • Takarás
Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sminktetoválás eltávolítása Budapesten

A szebbik nem mindegyik képviselője vágyik arra, hogy tökéletesen nézzek ki minden élethelyzetben.


Ezért használják a kozmetikumokat, valamint a szépségipari szolgáltatásokat. A smink képes kihangsúlyozni a megfelelő vonásokat, elrejteni a hibákat, megfelelően kiegészíteni az összképet. Az egyetlen DE az, hogy minden nap alkalmazni kell, ez pedig időbe telik. Ráadásul a jó kozmetikumok sok pénzbe kerülnek. Szerencsére van egy nagyszerű alternatíva - a sminktetoválás. Hihetetlenül népszerű szolgáltatás, mivel a tetoválás nem mosható le, nem kenődik el, több mint egy évig megőrzi a friss megjelenését. Mindazonáltal előfordul, hogy a mester nem felelt meg az elvárásoknak, és egyáltalán nem tetszett az eredmény, a pigment árnyalata nem illik. Ilyen esetekben megint a mesterhez kell fordulni, hogy elvégezze az eltávolítást.

A tetoválás eltávolítása Budapesten a VeAn tetováló szalonban garantálja az ilyen eljárás hatékonyságát, valamint az egészségének megőrzését.

Sminktetoválás eltávolítása Budapesten

Miért jobb a VeAn, mint más szalonok

A sminktetoválás eltávolításának eljárása Budapesten a VeAn tetováló szalonban a legújabb lézer berendezéssel történik, mely megbirkózik bármilyen színű, méretű, mélységű és elhelyezkedésű pigmenttel.


Az eljárás során a bőr egysége nem sérül. Az ilyen eljárások végrehajtásában széles körű tapasztalattal rendelkező szakképzett mesterek garantálják a hatékony eredményt.

A lézer nem az egyetlen módszer a tetoválás eltávolítására, de a legnagyobb hatékonyságot és biztonságot nyújtja. Eltávolítja a pigmentet, függetlenül annak árnyalatától és minőségétől. Az eljárást a mesterek végzik speciális helyiségekben, amelyek lézer berendezéseket, minden szükséges eszközt, anyagokat és készítményeket tartalmaznak. Itt minden egészségügyi szabványt betartanak. Minden felületet és szerszámot fertőtlenítenek és sterilizálnak. A helyiségbe való belépés csak cipővédőkben engedélyezett, ez a szabály mind az ügyfélre, mind a mesterre vonatkozik. A szakember minden munkát kesztyűben végez, amelyet rendszeresen cserél. Mi gondoskodunk ügyfeleink egészségéről, ezért maximálisan fenntartjuk a steril körülményeket.

Sminktetoválás eltávolítása Budapesten
Sminktetoválás eltávolítása Budapesten

Lézeres sminktetoválás eltávolításának eljárása

Budapesten a lézeres sminktetoválás eltávolításának ugyanaz a működési elve, mint a tetoválás eltávolításának.


A szakember meghatározza a hullám hosszát és mélységét, amelyre az behatol. Azáltal, hogy a kívánt területre irányítja a sugarat, az behatol a bőrbe, elősegíti a pigment molekulák kis részecskékké való szétesését. Ezt követően a nyirokrendszer segítségével kilökődnek. Tekintettel arra, hogy a tetoválást olyan helyeken alkalmazzák, amelyek nagyon érzékenyek, érzéstelenítést kell alkalmazni annak eltávolításakor. Ez kevésbé fájdalmassá teszi az eljárást.

Körülbelül négy alkalom után a pigment teljesen eltűnik. Érdemes azonban azt is figyelembe venni, hogy az eljárást havonta egyszer végzik, mely időtartama körülbelül 15 perc. A pigmentet egyszerre nem lehet teljesen eltávolítani, mivel nem azonos a mélysége. Ezért a szakember rétegenként eltávolítja el.

Az eljárás után egy rehabilitációs időszak kezdődik, amely körülbelül két hétig tart. A bőrfelület lézeres kezelése után kéreg jelenik meg rajta. Ez semmilyen körülmények között sem távolítható el önállóan, mivel hegek kialakulását okozhatja. Néhány nap múlva természetes módon leesik.

A gyógyulás időszaka alatt nagyon fontos a kezelt terület megfelelő gondozása, mivel az eljárás csak félsiker. Annak érdekében, hogy ne legyenek negatív következmények, minden nyílt téren töltött idő előtt fényvédőt kell használni. A szakértők nem javasolják a strandok, tavak, szaunák, szoláriumok látogatását, az alkoholfogyasztást vagy a fizikai aktivitást ez idő alatt. Ezért az eredmény nem csak a szakembertől, hanem az ügyféltől is függ.

Érdekli a tetoválás eltávolítása Budapesten? A VeAn a legjobb hely ennek elvégzésére.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.